Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gerçi bugün çok hafifi beslenicem öğlende pazı kavurdum eşimde götürdü işe yanında yoğurtla yerim artık yarın tartıdan sonra normal beslenme düzenine geçicem
Sebze ve hafif yenekler cok gark ediyor yaa eskiden ne yiyormuşum onu fark ettim

Limonlu su çok işe yarıyor.
Gece uyumadan yarım saat evvel tarçın+çok az ballı suyu da tavsiye ederim. Tarçınlı suyu içip sabahına kilo vermediğim tek bir gün bile olmadı.

Limonlu su çok işe yarıyor.
Gece uyumadan yarım saat evvel tarçın+çok az ballı suyu da tavsiye ederim. Tarçınlı suyu içip sabahına kilo vermediğim tek bir gün bile olmadı.
Toz tarcın mı koyuyorsun direk içiyorusun.bekletmeden mi içiyorsun

Toz tarcın mı koyuyorsun direk içiyorusun.bekletmeden mi içiyorsun

Kaynamış suya 1 tatlı kaşığı toz tarçın ekliyorum. Çok değil maximum 1 dk bekliyorum. İçine çok çok az bal koyuyorum. Çay kaşığının ucuyla. Sıcak sıcak içiyorum.
İçerken arada karıştırmak gerekiyor yoksa tarçınlar dibe çöküyor.

Süpersin canımm darısı başıma inşşş
Amin inşallah canım
Tarifi kaydettim deneyeceğim

çarşamba menüsü;

sabah:1 yumurta,2 zeytin, çeyrek dilim peynir, yarım domates,4 tane çig badem
ara:1 türk kahvesi ,bir tane kuru kayısı
öğlen:roka- marul , tavuk göğüs ızgara yağsız(100 gram),4 kaşık yoğurt
ara:1 fincan sat,5 tane çiğ fındık
akşam:1 elma, bir fincan süt

3 litre su içtim, akşam mideciğim çok ağrıyordu, normalde mercimek yemeği yaptık, eşim yemek yedi ama ben yiyemedim,
Allahtan sabaha kadar ağrım geçti, gece 2,3 kez kalkıyorum minik bebeğim olunca, üşüttüm sanırım

Korkmadım şükür. Neyseki bugün oğlum geliyor artık rahatım

kızlarrr hepiciğiniz sebzeyle promlemlimisiniz
niye yemiyonuz bakim
sabah akşam kabak yemekten kabak ağacı çıkarcam, yeyin sizde ohh misss
Eşim ve çocuklar sebze yemediği için bizim evde pek pişmez. Bazen vaktim olunca kendime özel yaparim.bu hafta vaktim olmadı haftaya baslarim.

Çok güzel bilgiler canım .hele o yaktığımız yağ tartıya yansımış olsa ne kadar güzel olurmuş ,ne gaza gelirmişiz.eskiden haftalık fazla kilolar verirdim,duraklamaya gelince bırakırdım.simdi yapmıyorum.16 ocakta başladım. subatta sadece 1,5 kilo verdim ama bu sefer pes etmedim. Azda olsa gitti dedim. Başladığımdan beri 2,5 ayda 7,5 kilo verdim. Kaplumbağa misali hedefe ağır ve emin adımlarla gidiyorum.
Yaz tatilinde turkiyeye gidecem. Insallah ilk hedefe ulaşmış olarak giderim.

Insallah
O kadar çok istiyorumki
O yüzden bugün gene sıvı günüm
Akşam birde kızıma misafir gelecekmiş ille sizde gelin diyor
Gidersek ne kadar zor bir gün geçireceğim siz düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…