Sebze ve hafif yenekler cok gark ediyor yaa eskiden ne yiyormuşum onu fark ettimGerçi bugün çok hafifi beslenicem öğlende pazı kavurdum eşimde götürdü işe yanında yoğurtla yerim artık yarın tartıdan sonra normal beslenme düzenine geçicem
dün yaptığım limonlı su işe yaramış
Hedefime ulaşacağım inşallahtartıda eksileri görünce içimde sevşnç çığlıkları vardı eğildim yakından baktım tartıya gözlerime inanamadım
Toz tarcın mı koyuyorsun direk içiyorusun.bekletmeden mi içiyorsun
Limonlu su çok işe yarıyor.
Gece uyumadan yarım saat evvel tarçın+çok az ballı suyu da tavsiye ederim. Tarçınlı suyu içip sabahına kilo vermediğim tek bir gün bile olmadı.
Süpersin canımm darısı başıma inşşşdün yaptığım limonlı su işe yaramış
Hedefime ulaşacağım inşallahtartıda eksileri görünce içimde sevşnç çığlıkları vardı eğildim yakından baktım tartıya gözlerime inanamadım
——MENÜ TAKİBİ——
23-29MART Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @nurciloji + + + + + @CİTLEMBİK_ - - - - + + @gokce41 + + + + + + @EFfatmagul + + + + + @Alemin Delisi + + + + + + @Ezgi Osman + + + + + @gezegenfeza + + + + + @miyaww_ + + + + + Zre_ + + + + + + @Gncgl_555 - - + - - AngelicaPickles - - - - - @Dino1isi + + + + + + @guziss35 - + + + + + G gokyuzundekiturna - - + + - @hayal114 + + + + + zezeozge + + - + + + @s_eyan - + + + + +
[/th]
[tr]
[/td]
[/tr]
Ben yiyorum vallahiiiii :)))))kızlarrr hepiciğiniz sebzeyle promlemlimisiniz
niye yemiyonuz bakim
sabah akşam kabak yemekten kabak ağacı çıkarcam, yeyin sizde ohh misss
Toz tarcın mı koyuyorsun direk içiyorusun.bekletmeden mi içiyorsun
Bende merak etmistim, moni abla cumaya kadar beklicem demisti yanlis hatirlamiyorsamKızlarAngelicaPickles ortalarda yok listede de menü paylaşmamış acaba nerelerde bilgisi olan var mı sonra demesin kimse sormuyor beni
Amin inşallah canımSüpersin canımm darısı başıma inşşş
Tarifi kaydettim
Kaynamış suya 1 tatlı kaşığı toz tarçın ekliyorum. Çok değil maximum 1 dk bekliyorum. İçine çok çok az bal koyuyorum. Çay kaşığının ucuyla. Sıcak sıcak içiyorum.
İçerken arada karıştırmak gerekiyor yoksa tarçınlar dibe çöküyor.
Cumadan beri gözükmüyorBende merak etmistim, moni abla cumaya kadar beklicem demisti yanlis hatirlamiyorsam
Amin inşallah canım
Tarifi kaydettimdeneyeceğim
Korkmadım şükür. Neyseki bugün oğlum geliyor artık rahatımkorkmadan güzel bi gece geçirmişsindir umarım
bende her gece otururum dün gece erken yattım sabah 03,30 da kalktım, 5 te oğlumu havaalanına bıraktım. kahvaltımı ettim çay içiyorumbirazdan uyku bastırır kestiririm belkim azcık
Eşim ve çocuklar sebze yemediği için bizim evde pek pişmez. Bazen vaktim olunca kendime özel yaparim.bu hafta vaktim olmadı haftaya baslarim.kızlarrr hepiciğiniz sebzeyle promlemlimisiniz
niye yemiyonuz bakim
sabah akşam kabak yemekten kabak ağacı çıkarcam, yeyin sizde ohh misss
Çok güzel bilgiler canım .hele o yaktığımız yağ tartıya yansımış olsa ne kadar güzel olurmuş ,ne gaza gelirmişiz.eskiden haftalık fazla kilolar verirdim,duraklamaya gelince bırakırdım.simdi yapmıyorum.16 ocakta başladım. subatta sadece 1,5 kilo verdim ama bu sefer pes etmedim. Azda olsa gitti dedim. Başladığımdan beri 2,5 ayda 7,5 kilo verdim. Kaplumbağa misali hedefe ağır ve emin adımlarla gidiyorum.Diyetisyen takibi şöyle ise yarıyor. 1 hafta boyunca yaptığın egzersiz ve beslenme şeklinin sonucu vücudundaki su, kas ve yağ oranın tespit ediliyor.
Mesela regl öncesi ödemi biliyoruz ve bu kilo değil ödem diyoruz ama ya diğer zamanlar?
"Güzel ve dengeli beslendim. Sporda yaptım neden eksi gelemedim? Sonra amaan ben bu işi beceremedim" diyip vazgeçiyoruz yada motivasyonumuz düşüyor.
Oysa o hafta çok güzel yağ yakmış üstüne birde kas yapmış olabiliriz. Bunu tartıda görmemiz mümkün olmuyor. Iste bu aşamada diyetisyen faydalı. Senin o haftanın boşa geçmediğini anlıyorsun.
Ben 1 hafta hergun 500-1000 arası ip atladım. Interval egzersiz yaptım. Diyetisyen listeme de sadık kalarak 2.7 kilo yağ yakmış üstüne de 1.1kilo kas yapmıştım. Ama tartıda görünen 800gr di.
Hafif sporlar yada yuruyus yaparsan böyle bir sıkıntın olmaz inşALLAH
Insallahperşembe sabahı konuşmamı yapayım
menim minnak dinajoylayım
malum bugün perşembe ve köprüden önce son çıkış
gün içinde suyumuzu ihmal etmiyoruz3 litreye tamamlarsak süper olur, ödem oluşmaması için bu gece geç saate kalmıyoruz erkencikden uyuyoruz
çok yorulup kas şişirecek sporları yapmıyoruzki tartıya + olarak yansımasın
müzik açıp oynayın bol bol bugün, kıvırtın
ip atlayabilirsiniz
bugünü karbonhidratsız, hafif yiyeceklerle geçiriyoruzözellikle akşam yemeklerini hafif ve erken saatlerde yiyelim yarın tartıda ve listelerde yüzümüz gülsün
cuma sabah, aç karnına cıbıl tartılıyoruz
muhteşem bir takım % siylelistelerde esmeye devam edelim istiyorum
birinç olalım birinç enn enn birinçç
bireysel dereceler de kızçelerimi görmek istiyorum
yarın biliyorum ki beni de kendinizi de gülümseteceksiniz
o zaman dans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?