- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Hayır canım sen şişko değilsin biraz vücudun şişbikac hafta full sebze yedim gormek istemiyorum. midem bulandi oyuzden..
niye ekmek arasi ekmek.olsum yaaav azcik ekmek yedim. nerdeyse yemedim.
oglen yok cunku siskoyum
Ooh emziginide ağzına almışfena uyku bastı
ben azcık yatayım
Kapıyı kilitleseneSabah ,bütün ailem evdeyken ben, mutfakta cıbıl vaziyette tartının üstünde.. . bi an düşündümde,yakalansam deliliğim tescillenir.
Hayırdır gözlerin seni yanilttimi yoksadün yaptığım limonlı su işe yaramış
Hedefime ulaşacağım inşallahtartıda eksileri görünce içimde sevşnç çığlıkları vardı eğildim yakından baktım tartıya gözlerime inanamadım
İyi günler ,ben de zayıflama takımınıza katılmak istiyorum , nasıl oluyor acaba
Yanıltığını düşündüm ama yok değilmiş şükürHayırdır gözlerin seni yanilttimi yoksa
Tabi ki de kereviz sebze tatlım. Hiç sebze yemeyenler varAma ben yiyorum dün kereviz salatası yedim kereviz sebze değil mi yoksa
Günaydın arkadaşlar güzel bi gün olsun inşallah hepimize kaptanımmoni ben sebzeyi çoookk severim en az bir öğünü sebze olmasına dikkat ederim mesela bu akşam kabak yiycem en hafifi den yanında ev yapımı yoğurdum mis misss
Çok güzel başlamışsın güne iyi gidiyordu ama maalesef miden yüzünden nazar boncuğundan oldun.çarşamba menüsü;
sabah:1 yumurta,2 zeytin, çeyrek dilim peynir, yarım domates,4 tane çig badem
ara:1 türk kahvesi ,bir tane kuru kayısı
öğlen:roka- marul , tavuk göğüs ızgara yağsız(100 gram),4 kaşık yoğurt
ara:1 fincan sat,5 tane çiğ fındık
akşam:1 elma, bir fincan süt
3 litre su içtim, akşam mideciğim çok ağrıyordu, normalde mercimek yemeği yaptık, eşim yemek yedi ama ben yiyemedim,
Allahtan sabaha kadar ağrım geçti, gece 2,3 kez kalkıyorum minik bebeğim olunca, üşüttüm sanırım
Çok güzel başlamışsın güne iyi gidiyordu ama maalesef miden yüzünden nazar boncuğundan oldun.
Çok geçmiş olsun.
Bu arada senin menülerin çok güzel ve dengeli oluyor.
Benim de durum farklı değil. Bizim evde yenen tek sebze patates. Onu da ben yemiyorum. eşime kalsa çuvalla patates alacak eve. Kızda sağolsun babası ne yerse onu yiyor.Eşim ve çocuklar sebze yemediği için bizim evde pek pişmez. Bazen vaktim olunca kendime özel yaparim.bu hafta vaktim olmadı haftaya baslarim.
Aslında bazen duraklama dediğimiz şey duraklama olmayabiliyor. Ben o hafta her yerden 1 ila 3 cm arasında incelmiştim. Aynada bile o kadar farketmişti ki. Tartı istediği kadar sabit gelsin mutlaka değişen birşeyler var diye düşünüyorum. Hiç birşey değişmese direnç kırılıyorÇok güzel bilgiler canım .hele o yaktığımız yağ tartıya yansımış olsa ne kadar güzel olurmuş ,ne gaza gelirmişiz.eskiden haftalık fazla kilolar verirdim,duraklamaya gelince bırakırdım.simdi yapmıyorum.16 ocakta başladım. subatta sadece 1,5 kilo verdim ama bu sefer pes etmedim. Azda olsa gitti dedim. Başladığımdan beri 2,5 ayda 7,5 kilo verdim. Kaplumbağa misali hedefe ağır ve emin adımlarla gidiyorum.
Yaz tatilinde turkiyeye gidecem. Insallah ilk hedefe ulaşmış olarak giderim.
Toz tarcn mı cubuk tarcn mı ve nasıl yapıyorsunuz
Limonlu su çok işe yarıyor.
Gece uyumadan yarım saat evvel tarçın+çok az ballı suyu da tavsiye ederim. Tarçınlı suyu içip sabahına kilo vermediğim tek bir gün bile olmadı.
Hayır canım sen şişko değilsin biraz vücudun şiş
Yazmssın. Sırayla okuyrum ya yenı grdum
Kaynamış suya 1 tatlı kaşığı toz tarçın ekliyorum. Çok değil maximum 1 dk bekliyorum. İçine çok çok az bal koyuyorum. Çay kaşığının ucuyla. Sıcak sıcak içiyorum.
İçerken arada karıştırmak gerekiyor yoksa tarçınlar dibe çöküyor.
Tekrardan geçmiş olsun.teşekkür ederim canım inşallah iyi gider benim midemde çok büyük bi yara var, bazen böyle oluyor, korkuyorum bişey yerken.
Bak hatalardan biri de bu. Kendimizi bıktırana kadar yemek
Salça beni de bayıyor artık. Yemek sularını yemeyi bırakıp birde sağlıklı yemekler yapmaya başladım başlayalı salça tüketmez olduk evde. Herşey de domates kullanıyorum. Sağolsun görümcemin komşusu bana kavanoz kavanoz domates sonu verdi. yazdan hazırlamış mis gibi onları kullanıyorum. Mevsimi değil ama tüm kış evde domates de oluyorevet. ama gliforla da ilgili olabilir bu. canim.salcali seyler de gormek istemiyor. surekli sutle nesfit yiyebilirim
Tekrardan geçmiş olsun.
Tedavisi zor değil diye biliyorum ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?