Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırdır gözlerin seni yanilttimi yoksa

Çok güzel başlamışsın güne iyi gidiyordu ama maalesef miden yüzünden nazar boncuğundan oldun.
Çok geçmiş olsun.
Bu arada senin menülerin çok güzel ve dengeli oluyor.

Çok güzel başlamışsın güne iyi gidiyordu ama maalesef miden yüzünden nazar boncuğundan oldun.
Çok geçmiş olsun.
Bu arada senin menülerin çok güzel ve dengeli oluyor.

teşekkür ederim canım inşallah iyi gider benim midemde çok büyük bi yara var, bazen böyle oluyor, korkuyorum bişey yerken.

Eşim ve çocuklar sebze yemediği için bizim evde pek pişmez. Bazen vaktim olunca kendime özel yaparim.bu hafta vaktim olmadı haftaya baslarim.
Benim de durum farklı değil. Bizim evde yenen tek sebze patates. Onu da ben yemiyorum. eşime kalsa çuvalla patates alacak eve. Kızda sağolsun babası ne yerse onu yiyor.
Geçen akşam eşimin mesaisi vardı. kendime ıspanaklı yumurta yapmıştım. kız da yiyince çok mutlu oldum.
Bana sürekli sebze aldırıp yemeyen bir kızım var

Aslında bazen duraklama dediğimiz şey duraklama olmayabiliyor. Ben o hafta her yerden 1 ila 3 cm arasında incelmiştim. Aynada bile o kadar farketmişti ki. Tartı istediği kadar sabit gelsin mutlaka değişen birşeyler var diye düşünüyorum. Hiç birşey değişmese direnç kırılıyor

Yazmssın. Sırayla okuyrum ya yenı grdum

evet. ama gliforla da ilgili olabilir bu. canim.salcali seyler de gormek istemiyor. surekli sutle nesfit yiyebilirim
Salça beni de bayıyor artık. Yemek sularını yemeyi bırakıp birde sağlıklı yemekler yapmaya başladım başlayalı salça tüketmez olduk evde. Herşey de domates kullanıyorum. Sağolsun görümcemin komşusu bana kavanoz kavanoz domates sonu verdi. yazdan hazırlamış mis gibi onları kullanıyorum. Mevsimi değil ama tüm kış evde domates de oluyor
Sağlıklı değil biliyorum ama...

Tekrardan geçmiş olsun.
Tedavisi zor değil diye biliyorum ama...

yok canım kızartma falan dikkat ediyosun biraz ilaç tedavisi gerekiyor ben ilaç kullanamadığım için , ağrıdığında o öğünü hafif geçiriyorum genelde:)

cumartesi misafirim gelecek , şimdiden korkoyorum misafir menümü de inceleyebilir misin:) değerlendirmen çok hoşuma gidiyor

iç baklalı enginar dolması, cevizli kereviz salatası, patates köftesi, vişneli yaprak sarması, etli lahana sarması, kuru patlıcan ve biber dolması, börülce salatası ve kabak tatlısı yapacağım , çok kalabalık bir grup, börek eklemedim ama herkes diyette sence böreğe gerek var mı canım?

çok mu oldum kusura bakma değerlendirirsen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…