Ondandır tabi canım benimki sevdiklerine sitem işteCogumuz burda yeniyi bir ay bile olmadı herhalde o yüzden yavaş yavaş tanıyoruz birbirimiz kaç kişiyiz kimler felan gibi ondan olabilir canım
Ben sebze hastasıyım eşimde öyle bu ara buzluktakilerini bitireyim diye pek yapmıyorum ama normalde haftalık mevsimi olan bütün meyveleri sebzeleri tüketiyoruz :)kızlarrr hepiciğiniz sebzeyle promlemlimisiniz
niye yemiyonuz bakim
sabah akşam kabak yemekten kabak ağacı çıkarcam, yeyin sizde ohh misss
Buldum buldumBurdaki kaydettıklerımız nereye gdıyor
Iyı şükür sevindim canımYanıltığını düşündüm ama yok değilmiş şükür
Nereye gidiyormuşBuldum buldum
Sabah ,bütün ailem evdeyken ben, mutfakta cıbıl vaziyette tartının üstünde.. . bi an düşündümde,yakalansam deliliğim tescillenir.
yenilgi ve ben? beni hic tanimiyorsun :)
sorma ben deSenin bu Jon'a sinir olmaya başladım ben. Kıskanıyor muyum ne
Ama ben yiyorum dün kereviz salatası yedim kereviz sebze değil mi yoksa
23-29MART | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | @nurciloji | + | + | + | + | + | + | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
@CİTLEMBİK_ | - | - | - | - | + | + | |||||||||
G gokce41 | + | + | + | + | + | + | |||||||||
| + | + | + | + | + | ||||||||||
@Alemin Delisi | + | + | + | + | + | + | |||||||||
@Ezgi Osman | + | + | + | + | + | ||||||||||
@gezegenfeza | + | + | + | + | + | + | |||||||||
@miyaww_ | + | + | + | + | + | ||||||||||
| + | + | + | + | + | + | |||||||||
G Gncgl_555 | - | - | + | - | - | + | |||||||||
| - | - | - | - | - | ||||||||||
| + | + | + | + | + | + | |||||||||
@guziss35 | - | + | + | + | + | + | |||||||||
G gokyuzundekiturna | + | + | + | + | + | + | |||||||||
| + | + | + | + | + | ||||||||||
| + | + | - | + | + | + | |||||||||
@s_eyan | - | + | + | + | + | + |
Günaydın arkadaşlar güzel bi gün olsun inşallah hepimize kaptanımmoni ben sebzeyi çoookk severim en az bir öğünü sebze olmasına dikkat ederim mesela bu akşam kabak yiycem en hafifi den yanında ev yapımı yoğurdum mis misss
bugün yoğurt yemeyi düşünüyorum bende, kereviz rendeleyebilirim içine ya da kabakGerçi bugün çok hafifi beslenicem öğlende pazı kavurdum eşimde götürdü işe yanında yoğurtla yerim artık yarın tartıdan sonra normal beslenme düzenine geçicem
dün yaptığım limonlı su işe yaramış
Hedefime ulaşacağım inşallahtartıda eksileri görünce içimde sevşnç çığlıkları vardı eğildim yakından baktım tartıya gözlerime inanamadım
bana geçen hafta ayrılacağını söylemişti ama ben belki döner diye cumaya kadar beklemek istedim.inşallah döner, dönmezse yarın mecburen listeden çıkarmak zorundayımKızlarAngelicaPickles ortalarda yok listede de menü paylaşmamış acaba nerelerde bilgisi olan var mı sonra demesin kimse sormuyor beni
Ben yiyorum vallahiiiii :)))))
nereye kaçtınBen kaçıyorum, herkese iyi günler.
hoşgeldin canım, bizim takım maalesef dolu seni üye ihtiyacı olan takımlara yönlendiriyorum,2 takımı inceleyip kendine yakın hissettiğine başvurabilirsin.İyi günler ,ben de zayıflama takımınıza katılmak istiyorum , nasıl oluyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?