Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Markette satılan meyveli yogurtlar hakkında ne düşünüyorsunuz yine en sevdiğimde
Her ne kadar koruyucu katkı maddesi yok deselerde YALAAANNN...
Instagramda gıda dedektifini takip etmenizi tavsiye ederim. Paketli ürünlerde yazan pekçok şeyin aldatmaca olduğunu görürsünüz. Evde yapılan öyle olmuyor ama yapacak birşey yok

yoğurtları bilmyorum ama ananaslı aktiviayı öneriyorumdiyetisyenim veriyor günde bir tane ara öğün olarak
Monişim benim diyetisyende veriyor ama bozulmuyor tatlım yaaa....
Bozulmayan gıda sagliklimidir?
Dolapta unutmuşum 1 taneyi 1 ay geçmiş. Merak edip tadına baktım. Hiç tadı bozulmamış

menum G gokce41
sabah: ceyrek poaca

oglen: sade nescafe 1 bardak

ara: yarim kase nesfi ( iki kasik yogurtla)

aksam : 1 kase nesfit

Zre_ 2 litreyi geçcek su..
Yakında nesfitte mideni bulandıracak. Adı nesfit ama içinde şeker oranı yüksek. Bu kadar çok tüketmemek gerek

Menüm
Kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yumurta
3 zeytin
3 kaşık lor
1dilim çeçil peyniri
Yeşillik domates salatalık

Ara
1 rezene
1 kuru kayısı
1 incir
2 ceviz

Öğle
1 kepçe çorba
4 kaşık pazı
4 kaşık yoğurt

Ara
Yarım elma
Çeyrek dilim ekmek
1 küçücük peynir

Akşam kabak ve yoğurt yiyeyim ama patlıcan oturtma yapmıştım canım ceketi 3 kaşık yedim 3 kaşık yoğurt yarım dilim ekmek patlıcanları fırında pişirdim yağda kızartmadım

Son ara e içerim bilmiyorum belki süt belki bitki çayı
Su 3 lt olur
Spor leslie yaparım

her şey öyle malesef ayşecim zehirleniyoruz

Son düzenleme:
Monişim benim diyetisyende veriyor ama bozulmuyor tatlım yaaa....
Bozulmayan gıda sagliklimidir?
Dolapta unutmuşum 1 taneyi 1 ay geçmiş. Merak edip tadına baktım. Hiç tadı bozulmamış
bitanem, en basiti ekmeği geçtim unumuz da bile milyon tane şey var tabii yoğurdumuzu kendimiz yapıp içine ananas eklersek daha sağlıklı olur

menum G gokce41
sabah: ceyrek poaca

oglen: sade nescafe 1 bardak

ara: yarim kase nesfi ( iki kasik yogurtla)

aksam : 1 kase nesfit

Zre_ 2 litreyi geçcek su..
Allahım sabah veya herhangi bi vakit poaça yersem bir gün eğer, bana da dinoşun çeyrek poaça yeme iradesinden vermeni istiyorum lütfen lütfen

Allahım sabah veya herhangi bi vakit poaça yersem bir gün eğer, bana da dinoşun çeyrek poaça yeme iradesinden vermeni istiyorum lütfen lütfen

ben de şasiriyorum.. normalde 1 tam yerdim. ama canimin cok cektigi gunler parti yapip 2 tane yerdim :) hatta sabah boldugum parca fazla geldi. bi parçasını daha koparip esime verdim. tovbe ya falan diye kafa salladi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…