yoğurtları bilmyorum ama ananaslı aktiviayı öneriyorumMarkette satılan meyveli yogurtlar hakkında ne düşünüyorsunuz yine en sevdiğimde
O zaman bende bendeedeeyoğurtları bilmyorum ama ananaslı aktiviayı öneriyorumdiyetisyenim veriyor günde bir tane ara öğün olarak
Her ne kadar koruyucu katkı maddesi yok deselerde YALAAANNN...Markette satılan meyveli yogurtlar hakkında ne düşünüyorsunuz yine en sevdiğimde
Monişim benim diyetisyende veriyor ama bozulmuyor tatlım yaaa....yoğurtları bilmyorum ama ananaslı aktiviayı öneriyorumdiyetisyenim veriyor günde bir tane ara öğün olarak
Yakında nesfitte mideni bulandıracak. Adı nesfit ama içinde şeker oranı yüksek. Bu kadar çok tüketmemek gerek
her şey öyle malesef ayşecim zehirleniyoruzHer ne kadar koruyucu katkı maddesi yok deselerde YALAAANNN...
Instagramda gıda dedektifini takip etmenizi tavsiye ederim. Paketli ürünlerde yazan pekçok şeyin aldatmaca olduğunu görürsünüz. Evde yapılan öyle olmuyor ama yapacak birşey yok
bitanem, en basiti ekmeği geçtim unumuz da bile milyon tane şey varMonişim benim diyetisyende veriyor ama bozulmuyor tatlım yaaa....
Bozulmayan gıda sagliklimidir?
Dolapta unutmuşum 1 taneyi 1 ay geçmiş. Merak edip tadına baktım. Hiç tadı bozulmamış
Aynen zehirleniyoruz youtube'da That sugar diye bir film var biraz uzun ama şiddetle izleyin derim ben çok fazla etkilendim kendimi çok kötü hissettimher şey öyle malesef ayşecim zehirleniyoruz
Suan kendime gelmeye calisiyorum. Oglum alisveriste zorluk cikardi
Allahım sabah veya herhangi bi vakit poaça yersem bir gün eğer, bana da dinoşun çeyrek poaça yeme iradesinden vermeni istiyorum lütfen lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?