- 5 Ocak 2017
- 785
- 2.123
- 113
Hepsini yemeyeceksen iyi
Aslında menü kalabalık ama gayet sağlıklı. dolmalara dikkat ettiğin sürece tatlı hariç hepsinden 1er kaşık yiyebilirsin bence. enginar kaşık olmayacağı için onu tam düşündüm.
Birde patates köftesi varmış. Yağda kızatma mı olacak? Öyleyse yeme bence. Patates sonuç da.
Kuru dolmalar da bulgur, yaprak da pirinç, etli dolmada da pirinç olur diye düşündüm.
2yk bulgur yada pirinç mikratını geçmeyecek şekilde porsiyonla dolmalarını. Doymadım dersen yada sofrada oturuyoruz elim ağzım boş durmuyor dersen de kereviz salatasını 1 kase ölçüsünde yiyebilirsin. Bence gerek kalmaz.
Hatta böyle sofralarda önüne az az hepsinden alıp çatalın ucu ile minik minik yersen herkes sofradan kalkana kadar o tabak ancak biter
Rica ederim. Afiyetle güzel bir akşam geçir inşAllahçok teşekkür ederim canım
Favorılerıme eklemısımNereye gidiyormuş
Persembe gnu yenmesı gereken liste paylaşmstn ya onu favorılerıme eklemişim bian beynım drdu bulamadım daneyi kaydedip neyi buldun
Bende onu fark ettim kilo azaldıkça vermek dahada zorlaşıyor58 i göremem de 59,4 belki çok demoralize oluyorum yavaş yavaş gittikçe
Lütfen lütfen dikkat etBen yıne kaynanamlara gdıyrum yarn artılı çıkarsam hiiiç şaşmayın oy oy elimden gldgı kadar dkkat edecegım
Geri çıkarabilirsinFavorılerıme eklemısım
HmmPersembe gnu yenmesı gereken liste paylaşmstn ya onu favorılerıme eklemişim bian beynım drdu bulamadım da
Çiğ köftenin bulguru şişirmiş olmasın
Bu hafta başı bende çok şiştim. Hemen proteini, baklagilleri, kh. kesip bol salata ve kabak tükettim. Ertesi güne mis.. Şişlik kalmamıştı. tavsiye ederim
Yok canım cıkarmak için söylemedm kı bunları bılerek ekledım orayada unutmustum nereye ekledgmıHmm
Onu çıkarma bari
Kesinlikle canım az kaldı çabucak verir kurtulurum derken gıdım gıdım veriyoruzBende onu fark ettim kilo azaldıkça vermek dahada zorlaşıyor
Merhaba Cuma Zayıflama Yarışması MEZUN Üyeleri.
Sayın Kazen, 1 Ocak 2018 tarihinden itibaren yeni mezunları ödüllendirerek kepveriyor.
2018 Yılından önce mezun olan siz değerli üyelerde eğer kepistiyorsanız lütfen bu mesajı cevaplayınız.
Aşağıdaki liste, eski mezunlardan 1 Ocak 2018 itibari ile siteye giriş yapanları kapsamaktadır. Öncesindeki mezunlar listede yoktur.
@lacey
@akrep33
@TuRuNCu
@Kaleydeskop
@dimplehawk
@gulay_gulay
@macigdarwish
@genciza
@maytap80
@Emsa87
@aeben
@boganingucu
@Naz
@innuk
@nidah
@mihracee
@Elisya
@AzRASILAM
@Umay1907
@ballikayfe
@LAydLiNe
@cedric20
@karabiber01
chentiq
@marti
@pegasus07
@zeynep_canan
@topraks
@burcugncy
@Cutemom007
zey zey
@_AYNURA_
@tatlibikiz
@SekerPancarii
@mutlumuyum ki
@asivemai
@Nurgul_85
@verones
@olvidos
@toplight
@syes
@Amor-a
@kelebek1
@Seyhan77
@AdaisyLove
@reyhan 2004
@hawar
@morordek
@ekhion
@20_KELEBEK
@SEVTAL87
@Lunya
@Etabiti
@marlin18
@masal3487
@EceZ
@RoseAnge
@jeschiem
@keten prenses
@HIRSIZI
@yolcukardelen
@Siminru
@KumraL_KrakeR
@ApriL_2007
@yst38
@roxen2303
@Burcak41
@medusa38
@kova01
@Pamukprncess
@LargeGemini
@tudeel
@Kahsen
@Betulina
@Furha63
@DelyDoly
@kaptinn
@Muevete
@Kkli_kadin
@MiuLego
@ecemavi
@losefar
@semurcan
@Korhilalp
@chocolate19
@5816bursa
@Bestttt
@hippotalamus
@be your selff
@GunesinKizi35
@meliyke
@gulfuren
@senad
@four dahlia
@igdedali
@Kajupi
@zeynepbbb
@dennisgo
@kaanin annesi
@TopaLsoLucaNn
@Portakal Sulu Ordek
@Whiteblacklife
@Sguat girls
@suspushanimcim
@ormangozlu
@DeryaOnDiet
@isimsiz965
@Efser
@lina0156
@nar_cicegim
@Mehlikatun
@CocoChanelmademoiselle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?