Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

iyi geceler kizlar
bende kizimdaydim neler vardi neler. sofraya bile oturmadim.yemek niyetine ictiklerimi yazmistim.
su olarak 3 lt ye yakin oldu
2 kahve
2 yesil cay
2 siyah cay

spor oglen 45 dakika bisiklet 5 dakika kol

yatiyim artik sabah erken kalkacam yakindaki camide kermes var oraya yardima gidecem

Gebelik durumu yok dimi canım Allah muhafaza kendine dikkat et bişey olmasın.

Menüyü çok merak ettim sayın karşı takım mensubu hatun kişi.

G gokce41

sen bizi fen labratuvarlarina iskelet olarak yollamak istiyosun sanirim el insaf kadin resmen bisey yememisim fazla diyosun a aaaa dur tartiliyim da eksim iyiyse seni kilomla doviyim eksi kotuyse kendimi doviyim
Canım sen beni yanlış anlıyor olabilirmisin acaba?
Tüm gün sağlıklı beslenme adına birşey yemiyorsun. Nesfit dediğin şey kh ve şeker. Beslenme uzmanları bile artık nesfiti cani n çok isterde değişiklik olsun dersen diye haftada 1 gün veriyor. Onun yerine yulaf ezmesi öneriyorlar. Sen dün yemek olarak ne yedim? Sabah poğaça. Öğlen ve akşam nesfit. Tüm gün kh yemişsin. Bu fazla. Ilaveten saglikli hiçbirşey yememişsin.
Tabiki beslenme şeklin kendi tercihindir. Sana zorla et, tavuk, balık yada sebze salata yedirecek değiliz. Ama yazık aç yaşıyorsun.

Tekrar yazıyım canım
Zira unutmam mümkün deyil saatleri dışında

Sabah
1 kupa multivitamin
1 saat sonra 1 kupa domates suyu
Saat 14:00
1 çay bardağı smoothie
17 gibi 1 kupa domates suyu
19 gibi 1 çay bardağı smoothie

Kızımdaki menuyude yazıyım

Ezo gelin çorba
Oturtma
Yoğurtlu kayseri mantısı
Pirinç pilavı
Etli yaprak sarma
Banyolu börek
2 çeşit pizza
Salata

Oklava tatlısı
Sütlaç

olabilirim tabiki neden olmasin :) onun farkindayim ama canim istemiyor.. hafta sonu yemek yapilmaz bizde. prensip haftaya dusunuyorum sebze..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…