- 25 Şubat 2016
- 7.751
- 12.941
- 248
- 31
Biz eve yenı geldik ve çoook yorgunum tavuk işine grecez kendı çapımızda oyuzden mekan ayarlıyorduk tavuklara . dolu bi odayı boşalttk odun kömür ıvır zıvır taşı babam taşı belim ve basm agrıyor
iyi geceler kizlar
bende kizimdaydim neler vardi neler. sofraya bile oturmadim.yemek niyetine ictiklerimi yazmistim.
su olarak 3 lt ye yakin oldu
2 kahve
2 yesil cay
2 siyah cay
spor oglen 45 dakika bisiklet 5 dakika kol
yatiyim artik sabah erken kalkacam yakindaki camide kermes var oraya yardima gidecem
Yok o kadar cacık da fazlane halt yiyim ya onu yeme bunu yeme. fazla dedigin 1 bucuk kase. okadar cacik yesem fazla olmicak ama.
Menüm
Kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yumurta
3 zeytin
3 kaşık lor
1dilim çeçil peyniri
Yeşillik domates salatalık
Ara
1 rezene
1 kuru kayısı
1 incir
2 ceviz
Öğle
1 kepçe çorba
4 kaşık pazı
4 kaşık yoğurt
Ara
Yarım elma
Çeyrek dilim ekmek
1 küçücük peynir
Akşam kabak ve yoğurt yiyeyim ama patlıcan oturtma yapmıştım canım ceketi 3 kaşık yedim 3 kaşık yoğurt yarım dilim ekmek patlıcanları fırında pişirdim yağda kızartmadım
Son ara e içerim bilmiyorum belki süt belki bitki çayı
Su 3 lt olur
Spor leslie yaparım
Kesinliklebitanem, en basiti ekmeği geçtim unumuz da bile milyon tane şey vartabii yoğurdumuzu kendimiz yapıp içine ananas eklersek daha sağlıklı olur
Yok yok regl oldum yenı bıttı sayılır dşündüğün için sagol
Gebelik durumu yok dimi canım Allah muhafaza kendine dikkat et bişey olmasın.
Yok o kadar cacık da fazla
Canım sen beni yanlış anlıyor olabilirmisin acaba?sen bizi fen labratuvarlarina iskelet olarak yollamak istiyosun sanirimel insaf kadin resmen bisey yememisim fazla diyosun a aaaa dur tartiliyim da eksim iyiyse seni kilomla doviyim eksi kotuyse kendimi doviyim
Yok yok regl oldum yenı bıttı sayılır dşündüğün için sagol
Tekrar yazıyım canım
Menüyü çok merak ettim sayın karşı takım mensubu hatun kişi.
Kızımdaki menuyude yazıyım
Menüyü çok merak ettim sayın karşı takım mensubu hatun kişi.
Canım sen beni yanlış anlıyor olabilirmisin acaba?
Tüm gün sağlıklı beslenme adına birşey yemiyorsun. Nesfit dediğin şey kh ve şeker. Beslenme uzmanları bile artık nesfiti cani n çok isterde değişiklik olsun dersen diye haftada 1 gün veriyor. Onun yerine yulaf ezmesi öneriyorlar. Sen dün yemek olarak ne yedim? Sabah poğaça. Öğlen ve akşam nesfit. Tüm gün kh yemişsin. Bu fazla. Ilaveten saglikli hiçbirşey yememişsin.
Tabiki beslenme şeklin kendi tercihindir. Sana zorla et, tavuk, balık yada sebze salata yedirecek değiliz. Ama yazık aç yaşıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?