Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hemen vereyim 1 tane;
Portakal ve limon kabuğunu rendenin ince tarafı ile rendele. 1-2yk şeker ile iyice ov beklet. diğer taraftan rendeledğin portakal ve limonlardan kalan meyvelerin zarlarını soyup blenderdan çek. sonra bu 2sini birleştirip içine su koy. İstediğin kıvama gelecek miktarda. Az az ekleyip tadına bakarak ayarlayabilirsin. Taza nane yaprakları da koy içine. dinlendir. Afiyet olsun. Miktar veremiyorum ben hep göz kararı yapıyorum. Birde tatlandırmak istersen bal yada pekmez koymayı dene.
Bebişini sağlıkla al kucağına inşALLAH

Çok teşekkür ederim eline sağlık :) amin inşaAllah ☺

Hoşgeldinnn.
Benimki sıkma oluyor.

Hayırlı cumalar kızlar
Kilomu bildirip yüzde hesaplamayi@miyaww sana bırakıp hepinizi gözlerinizden öpüp kaçıyorum
Geçen hafta 73.700
Bugün 72.600
Fark 1.100 gr

1.50 vuuuu.

Günaydın ballar
Yoğun bir günün sabahı Defne’m ayağımda yine

Tartılmadım henüz

Kızının adı çok güzel yaaaaaaa..

***10.Takım 563.ETAP ***

Süper.

Hayırlı cumalar abla.

hayırlı olsun canım rabbim bol kazançlar nasip etsin
kolay gelsin

canım ya

Ben limonu sıkıyorum içine su içine azıcık şeker ve nane. Güzel oluyor ama pek de bi esprisi yok, yazın soğuk iyi gidiyor sadece.
Limonata yani ben şey düşündüm limon suyunu şu buz kalıpları varya küp küp onların içine sıkıp dondurup sonra soğuk suyla blenderdan geçirmek milksahk gibi yani :) ama işte denemedim tadı nasıl olur bilmiyorum

Hmmmm.
Buz olur o, blendırdan geçirince de sulanır limonata mı olur acaba bilemedim bak şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…