- 6 Aralık 2017
- 1.533
- 3.996
- 133
- 34
Sabah@hayal114
@gokyuzundekiturna
E Ezgi osman
@Gncgl_555
Arkadaşlar menü bildirdiniz mi görememiş olabilirim yine de bilgi verirseniz tabloyu tamamlıcam
Hemen vereyim 1 tane;Günaydın hayırlı cumalar 10. Takım :) size birseyler danismak istiyorum ben 18 haftalık hamileyim canım sürekli meyve suyu çekiyor limonata vs diyet yaptığınız için daha iyi bilirsiniz saglikli icecekleri diye size danışmak istedim ev yapımı meyve suyu sıkma gibi değil ama :) limonata tarifleriniz var mı acaba.
Çok teşekkür ederim eline sağlık :) amin inşaAllah ☺Hemen vereyim 1 tane;
Portakal ve limon kabuğunu rendenin ince tarafı ile rendele. 1-2yk şeker ile iyice ov beklet. diğer taraftan rendeledğin portakal ve limonlardan kalan meyvelerin zarlarını soyup blenderdan çek. sonra bu 2sini birleştirip içine su koy. İstediğin kıvama gelecek miktarda. Az az ekleyip tadına bakarak ayarlayabilirsin. Taza nane yaprakları da koy içine. dinlendir. Afiyet olsun. Miktar veremiyorum ben hep göz kararı yapıyorum. Birde tatlandırmak istersen bal yada pekmez koymayı dene.
Bebişini sağlıkla al kucağına inşALLAH
Günaydın hayırlı cumalar 10. Takım :) size birseyler danismak istiyorum ben 18 haftalık hamileyim canım sürekli meyve suyu çekiyor limonata vs diyet yaptığınız için daha iyi bilirsiniz saglikli icecekleri diye size danışmak istedim ev yapımı meyve suyu sıkma gibi değil ama :) limonata tarifleriniz var mı acaba.
Hayırlı cumalar kızlar
Kilomu bildirip yüzde hesaplamayi@miyaww sana bırakıp hepinizi gözlerinizden öpüp kaçıyorum
Geçen hafta 73.700
Bugün 72.600
Fark 1.100 gr
Günaydın ballar
Yoğun bir günün sabahı Defne’m ayağımda yine
Tartılmadım henüz
***10.Takım 563.ETAP ***
Nurciloji ( 65,5/ / /% )
_CİTLEMBİK_ (73,5/ / /% )
gokce41 (59,8/ / /% )
Effatmagul (57,5/ / /% )
Alemin Delisi (67,0/ / /% )
Ezgi Osman ( 78,3/ / /% )
gezegenfeza ( 73,7/ / /% )
miyaww_ ( 91,9/ / /% )
zhre_ (102,7/ / /% )
gncgl_555 ( 62/ / /% )
AngelicaPickles (80,3 / /% )
dino1isi ( 71,3/ / /% )
gokyuzundekiturna (88,0/ / / % )
hayal114 (83,9/ / /% )
Sekerportakalimm (66,9/65,9/ 1,0/1.494% )
10.Takım %:
10.takım liste dışı üyeler
guziss35 (78,2 ///% )Yeni üye Baş. Kilosu: 78,6 Baş. Tar: 28.02.2018 Hedef: 65
s_eyan (62,5/ //% )Yeni üye Baş. Kilosu: 64,5 Baş. Tar: 05.03.2018 Hedef: 57
10.takım %:
Bu şekilde kendimizi yazabiliriz ve @moni biraz yardımcı olabiliriz diye düşündüm bu yoğun gününde
hayırlı olsun canım rabbim bol kazançlar nasip etsinBiz eve yenı geldik ve çoook yorgunum tavuk işine grecez kendı çapımızda oyuzden mekan ayarlıyorduk tavuklara . dolu bi odayı boşalttk odun kömür ıvır zıvır taşı babam taşı belim ve basm agrıyor
canım yaiyi geceler kizlar
bende kizimdaydim neler vardi neler. sofraya bile oturmadim.yemek niyetine ictiklerimi yazmistim.
su olarak 3 lt ye yakin oldu
2 kahve
2 yesil cay
2 siyah cay
spor oglen 45 dakika bisiklet 5 dakika kol
yatiyim artik sabah erken kalkacam yakindaki camide kermes var oraya yardima gidecem
niye kızKeşke yarın kilo bildirimi yapsak
Hosbuldum ☺Canım sıkma içemiyorum midem almıyor
Hoşgeldinnn.
Benimki sıkma oluyor.
1.50 vuuuu.
Kızının adı çok güzel yaaaaaaa..
Süper.
Hayırlı cumalar abla.
Kilo verdiğime eminim ama tuvalete çıkamadım. En son ayın 28 in de 77.7 iidim bu gün tahmini olarak 77. 5 dedimniye kız
Hosbuldum ☺Canım sıkma içemiyorum midem almıyor
moni tartiyi eklicektim direk ama yuklemiyor dosya :)
selam 6lar...
etap baslangic 71. 3 guncel 69.9
%1.963
oklava tatlısı iyimiş:))Kızımdaki menuyude yazıyım
Ezo gelin çorba
Oturtma
Yoğurtlu kayseri mantısı
Pirinç pilavı
Etli yaprak sarma
Banyolu börek
2 çeşit pizza
Salata
Oklava tatlısı
Sütlaç
Limonata yani ben şey düşündüm limon suyunu şu buz kalıpları varya küp küp onların içine sıkıp dondurup sonra soğuk suyla blenderdan geçirmek milksahk gibi yani :) ama işte denemedim tadı nasıl olur bilmiyorum
Ben limonu sıkıyorum içine su içine azıcık şeker ve nane. Güzel oluyor ama pek de bi esprisi yok, yazın soğuk iyi gidiyor sadece.
Limonata yani ben şey düşündüm limon suyunu şu buz kalıpları varya küp küp onların içine sıkıp dondurup sonra soğuk suyla blenderdan geçirmek milksahk gibi yani :) ama işte denemedim tadı nasıl olur bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?