hayırlı olsun canım, bebişin sağlıkla mutlulukla gelsinGünaydın hayırlı cumalar 10. Takım :) size birseyler danismak istiyorum ben 18 haftalık hamileyim canım sürekli meyve suyu çekiyor limonata vs diyet yaptığınız için daha iyi bilirsiniz saglikli icecekleri diye size danışmak istedim ev yapımı meyve suyu sıkma gibi değil ama :) limonata tarifleriniz var mı acaba.
İşte ben de muallakta kaldım ziyan olmasın limonlar :)
Hmmmm.
Buz olur o, blendırdan geçirince de sulanır limonata mı olur acaba bilemedim bak şimdi.
Çok teşekkür ederim amin inşaAllah ☺❤hayırlı olsun canım, bebişin sağlıkla mutlulukla gelsin
İşte ben de muallakta kaldım ziyan olmasın limonlar :)
Benim hedefim 50 kilo olmak,senin hedefin ne?Çok güzel bizim kilollar birbirine yakınmış canım
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlarve hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenleri sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah en kısa zamandaAminnnn
Ben güne erkenden başladım bir iki saatte de Ayşemle artık diyetisyende buluşmak için yollara revan olurumBakalım bugün ne göreceğim bugün tartıda İnşallah bol bol yağdan gitmiştir de bende biraz motive olurum bu ara baya bir motivasyonum düştü
Ya sırf limon suyundan 20 30 küp olsa blenderdan geçirince ufaliyor illaki sulandirinca azıcıkta şeker nane güzel olmazmiydi ki
Valla canım böyle hayal edince milkshake gibi bişey canlanmadı gözümde hiç. Ya minik buzlar olur ya da sulu limonata.
Evet canım bakalım başladık bibişe inşallah karlı olurhayırlı olsun serbest gezen tavuk işi mi
Süperr altılarla savasın artık
64,9 :)Bende kilo bildireyim hemen
Güncel kilom 65,9
Gecen hafta 66.9
Fark 1
Yüzde 1,494
Simdi 65 benim ilk hedefimdi ulaşmış oluyor muyum yoksa 64 görünce mi oluyorum
Ya sırf limon suyundan 20 30 küp olsa blenderdan geçirince ufaliyor illaki sulandirinca azıcıkta şeker nane güzel olmazmiydi ki
Hayırlı cumalar kızlar
Kilomu bildirip yüzde hesaplamayi@miyaww sana bırakıp hepinizi gözlerinizden öpüp kaçıyorum
Geçen hafta 73.700
Bugün 72.600
Fark 1.100 gr
Ben de seviyorum deneyeceğim :)
Bana kalırsa güzel olur ben limonu çok severim kabuğuyla yerim.
78,2yi alıyoruz tatlım geçen haftaki kilon olduğu içinGünaydın kızlar hayırlı cumalar herkese
Şimdi benım buradaki iki hafta. Önceki kilom 76.6
Geçen haftaki kilom 78.2
Bu hafta 76.2 Regli halimde var şu an
Ha gi haftaya göre baz alsam bilemedim
Ben de seviyorum deneyeceğim :)
harikasın bitanemKızlar kilomu güncellemek istiyorum 75.9ucundan da olsa 75i gördüm sankiiiii
banuşummm hoşgeldinSelamın Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlarve hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenleri sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah en kısa zamandaAminnnn
Ben güne erkenden başladım bir iki saatte de Ayşemle artık diyetisyende buluşmak için yollara revan olurumBakalım bugün ne göreceğim bugün tartıda İnşallah bol bol yağdan gitmiştir de bende biraz motive olurum bu ara baya bir motivasyonum düştü
oo harika olurrr
Aleykümselam Banu abla hoşgeldin. ☺❤
Hayırlı cumalar.
Bi gün ben size baskın yapacağım diyetisyenin ofisinde, evim çok yakın.
Şu hastalık olaylarını halledeyim bi sürpriz yapacağım.moni
Teşekkür ederim balıım
Hoşgeldinnn.
Benimki sıkma oluyor.
1.50 vuuuu.
Kızının adı çok güzel yaaaaaaa..
Süper.
Hayırlı cumalar abla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?