Güzel uygulama bencekuzum sporları da sen aynı listede paylaşsan olur mu? + ların yanına mesela 60 dk gibi sadece yapılan sporların sürelerini yazsan?cuma günleride toplar spor kraliçemizi seçer sıralamayı yaparız
ödül sistemine gecebilirsiniz. beraber tablo yapin mesela , tuvaletini yaptığında gulen yuz yıldız vs bisey yapın . 10 yildiza mesela sevdigi birseyi alacaginizi soyleyin. o sekilde baslayip zamanla bagimsiz hale gecersiniz.Yarım saattir klozette oturuyor ne zaman bırakacak acaba gerçekten sabır gerektiyor şu çocuktaki istikrar ben de olsa 50 kiloydum şimdi
Bir kuşun yeter mi?Nazar boncuğu kurtarmaz canım kurşun döktürmemiz lazım
Yarım saattir klozette oturuyor ne zaman bırakacak acaba gerçekten sabır gerektiyor şu çocuktaki istikrar ben de olsa 50 kiloydum şimdi
Makarnanın yanında ekmek yememek yani ağlamak istiyorum büyük başarı canım
Makarnanın yanında ekmek yememek yani ağlamak istiyorum büyük başarı canım
Kıızz neler yapıyorum ne diller döküyorum sevdiği yiyecekleri ödül yapıyorum ama yok çişinden korkuyor bezine de yapmıyorödül sistemine gecebilirsiniz. beraber tablo yapin mesela , tuvaletini yaptığında gulen yuz yıldız vs bisey yapın . 10 yildiza mesela sevdigi birseyi alacaginizi soyleyin. o sekilde baslayip zamanla bagimsiz hale gecersiniz.
Doğru canım o da bir irade makarnayla kurtarmışsınçorbayla yiyebilirdim.sonucta
30Mart-6Nisan | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| + | + | + | ||||
G gokce41 | + | + | + | ||||
@EFfatmagul | + | + | + | ||||
| + | + | + | ||||
E Ezgi osman | + | + | - | ||||
| + | + | + | ||||
| + | + | + | ||||
| + | + | + | ||||
G Gncgl_555 | - | - | - | ||||
| + | + | + | + | |||
G guziss35 | + | + | + | ||||
G gokyuzundekiturna | + | + | + | ||||
| + | + | + | ||||
@Sekerportakalimm | + | + | + | ||||
@s_eyan | + | - | - |
Kıızz neler yapıyorum ne diller döküyorum sevdiği yiyecekleri ödül yapıyorum ama yok çişinden korkuyor bezine de yapmıyorEn sonunda tuvalete koyveriyor 1 saat oturuyoruz tabi
Kalkalım dediğimde kalkmak istemiyor canım altı ıslancak diye ne yerde ne gökte valla arada kaldıktuvalet de korkutucu gelebiliyor cocuklara. tuvalet egitimine baslarken uzun süre beklenmez tuvalette. travma yasayabilir sonradan.
30Mart-6Nisan | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| + | + | + | ||||
G gokce41 | + | + | + | ||||
@EFfatmagul | + | + | + | ||||
| + | + | + | ||||
E Ezgi osman | + | + | - | ||||
| + | + | + | ||||
| + | + | + | + | |||
| + | + | + | ||||
G Gncgl_555 | - | - | - | ||||
| + | + | + | + | |||
G guziss35 | + | + | + | ||||
G gokyuzundekiturna | + | + | + | ||||
| + | + | + | + | |||
@Sekerportakalimm | + | + | + | ||||
@s_eyan | + | - | - |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?