Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

PAZARTESİ TARTISI 2 NİSAN
CUMA/P.TESİ

Nurciloji >> 64,7>>64,5
gokce41 >>59,3>> 59,3
EFfatmagul >> 57,5>>56,9
Alemin delisi >> 66,2>>66
Ezgi osman >>77,5>78,6
gezegenfeza >>72,6>>73
miyaww__ >>90,2>> 90
Zhre_ >> 101,9>> 102,4
Gncgl_555 >> 61,4>>61,4
Dino1isi >>69,9>>69,4
gokyuzundekiturna >>87>> 87,1
hayal114 >>83,2>>83,7
Sekerportakalimm >>65,9>>66,2
guziss35 >> 76,2>>76,1
s_eyan >>62,5 >>??

Yarım saattir klozette oturuyor ne zaman bırakacak acaba gerçekten sabır gerektiyor şu çocuktaki istikrar ben de olsa 50 kiloydum şimdi
ödül sistemine gecebilirsiniz. beraber tablo yapin mesela , tuvaletini yaptığında gulen yuz yıldız vs bisey yapın . 10 yildiza mesela sevdigi birseyi alacaginizi soyleyin. o sekilde baslayip zamanla bagimsiz hale gecersiniz.

Makarnanın yanında ekmek yememek yani ağlamak istiyorum büyük başarı canım

ödül sistemine gecebilirsiniz. beraber tablo yapin mesela , tuvaletini yaptığında gulen yuz yıldız vs bisey yapın . 10 yildiza mesela sevdigi birseyi alacaginizi soyleyin. o sekilde baslayip zamanla bagimsiz hale gecersiniz.
Kıızz neler yapıyorum ne diller döküyorum sevdiği yiyecekleri ödül yapıyorum ama yok çişinden korkuyor bezine de yapmıyor En sonunda tuvalete koyveriyor 1 saat oturuyoruz tabi

Kıızz neler yapıyorum ne diller döküyorum sevdiği yiyecekleri ödül yapıyorum ama yok çişinden korkuyor bezine de yapmıyor En sonunda tuvalete koyveriyor 1 saat oturuyoruz tabi

tuvalet de korkutucu gelebiliyor cocuklara. tuvalet egitimine baslarken uzun süre beklenmez tuvalette. travma yasayabilir sonradan.

Menüm

G gokce41

Sabah

Uyanır uyanmaz yarım lt kadar ılık su

2 yumurtadan omlet.
1 dilim peynir
1 domates
Büyük bi tutam maydanoz.

Öğlen

Tavuk
Salata

Ara

Şekersiz kahve

Akşam

Tavuk
Salata
Çiğ kabaktan cacık

Zre_
2 lt su. Akşama kadar artar.

Spor

1 saat yürüyüş, normal tempo.
15 dk kediyle top yakalama ( yürüyüşten daha çok yorucu )
20 mekik
20×5 tane de adını bilmediğim, simit bölgesini eritme hareketi. Şu ayakta sağa sola eğilmeli olandan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…