- 16 Ocak 2018
- 349
- 1.686
- 28
Menü güzel ama çok düşük geldi kalori olarak. bu tarz beslenme kilo verdirir ama bir yerden sonra tıkanır kalırsın.Sabah: 1 haslanmis yumurta yarim haslanmis patates 2 bardak sekersiz cay 20 gr kadar peynir 5 zeytin
Öğle :1 tane lahmacun yedim salatayla yanina yeşil cay
Aksam:henuz yok canim istemiyor acikirsam kereviz salatası :)
Su henuz 1 litre spor 6500 adim
Spor yaptın mı? Yaptıysan gümlemezsin.Miyav yarın gümleyecek hissediyorum.
Pek bi aynıymışım gibi geliyor bana.
Ben hiç uyuyamadımGunaydinnn benmi erken kalktim acaba kimse yok
millet ben döndüm. yazamıyorum uzun uzun işe kaçcam.
mesajlarinizi takip ettim hep bol bol andınız beni tek tek sagolun.
varlığınız olmasa banlanma oyle olmaz boyle olur diye hakederek banlanirdim gelince. ama suscam...
moni diyete ziyadesiyle devam etsem de istedigim.kiloyu veremedim. ama hic yoktan iyidir diye kendimi avutmayi denicem sinirlenip soluğu fastfood da almazsam.
baslangic 69. 9
guncel 69.2
%1.0014 diye devam eden birşeyler
Harikasın yinedemillet ben döndüm. yazamıyorum uzun uzun işe kaçcam.
varlığınız olmasa banlanma oyle olmaz boyle olur diye hakederek banlanirdim gelince. ama suscam...
moni diyete ziyadesiyle devam etsem de istedigim.kiloyu veremedim. ama hic yoktan iyidir diye kendimi avutmayi denicem sinirlenip soluğu fastfood da almazsam.
baslangic 69. 9
guncel 69.2
Bizde seni seviyoruz
bu da size kızlar .
seviyorum hepinizi.
Öğlen ekmekleri ayrı ayrı yedin galibaKahvaltı
1 haşlanmış yumurta
4 kaşık lor
1 dilim ekmek
Yeşillik domates salatalık
Ara 1 bardak ayran
12 leblebi
Öğle
1 dilim ekmek
Kabak rende 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile soyledim 3 kaşık kadar yoğurt
1 dilim ekmek
Ara 1 bardak ayran
2 dilim ekmek
1 dilim hindi füme
Az lanet ile sandviç yaptım
Akşam
3 köfte
Salata
1 dilim ekmek
1.5 bardak ayran
Su 2.5 lt
Spor yok belki yaparım bakıcam
Sen bunları cepten mi yapmaya çalıştın?Bilmemek ayip deil ogrenmemek ayip ama benim durumda ney bilmiyom
Cocuklari yatirimde laptoptan deniyeyim bi
Miyavın dünde nazarlığı vardı :)
30Mart-6Nisan Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @Nurciloji + + + + + + G gokce41 + + + + + + + @EFfatmagul + + + + + + + Alemin delisi + + + + + + + @Ezgi osman + + - + + + gezegenfeza + + + + + + miyaww__ + + + + + + + @Zhre_ + + + + + + + @Gncgl_555 - - - + - - Dino1isi + + + + + + + G guziss35 + + + + - - + @gokyuzundekiturna + + + + + + @hayal114 + + + + + + + zezeozge + + + + + + + @s_eyan + - - - - -
Başarmışsın. Tebrikler
Pazartesi Sali Carsamba Persembe CUMA !!! cumartesi Pazar @Nurciloji G gokce41 @EFfatmagul 2 lt. 1.5 lt. @Alemindelisi @Ezgiosman gezegenfeza @miyaww_ 1.5 lt. @Zhre_ 2.5 lt @Gncgl555 Dino1isi - G guziss35 2.5 lt. @gokyuzundekiturna 3 lt. @hayal114 1 lt zezeozge 2 lt @s_eyan moni Uyari alanlar:
Cezali olanlar:@hayal114
Hoşgeldin dinocan.millet ben döndüm. yazamıyorum uzun uzun işe kaçcam.
baslangic 69. 9
guncel 69.2
kabak yıyınce hiçççç doymadım acayip acıktım saçma sapan seyler yememek için sandviç yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?