millet ben döndüm. yazamıyorum uzun uzun işe kaçcam.
mesajlarinizi takip ettim hep bol bol andınız beni tek tek sagolun.
varlığınız olmasa banlanma oyle olmaz boyle olur diye hakederek banlanirdim gelince. ama suscam...
moni diyete ziyadesiyle devam etsem de istedigim.kiloyu veremedim. ama hic yoktan iyidir diye kendimi avutmayi denicem sinirlenip soluğu fastfood da almazsam.
baslangic 69. 9
guncel 69.2
%1.0014 diye devam eden birşeyler
Pazartesi Sali Carsamba Persembe CUMA !!! cumartesi Pazar @Nurciloji @gokce41 Candysisters 2 lt 1.5 lt @Alemindelisi @Ezgiosman gezegenfeza @miyaww_ 1.5 lt Zre_ 2.5 lt @Gncgl555 @Dino1isi @guziss35 2.5 lt G gokyuzundekiturna 3 lt hayal114 2 lt @Sekerportakalimm 2 lt @s_eyan moni Cezali olanlar: Cezali olanlar:
Çok aynı göremedim seniGeçen Hafta= 90.2
Bu hafta = 89
Fark= 1.2
Oran= 1.33
Afiyet olsundünkü menüm;
sabah :1 yumurta,2 yeşil,3 siyah zeytin, yeşillik domates salatalık ve bir ince dilim peynir, çeyrek dilim tam buğday ekmek
ara:5 badem,1 türk kayfesi
öğlen:hakikaten güzel bi yemekti:) bir kaşe haşlanmış incik çorbası, içine limon sıktım, karabiber attım, incik eti vardı ve suyu, havucunu yemedim tabi ki, içinde yarım da patates vardı o sebepten ekmek yemedim, yanında üç kaşık yoğurt, bi domatis yedim
ara:yarım yeşil elma
akşam:kabak yemeği(zeytinyağlı ve susuz pişirdim içine iki tane domates iki kuru soğanla pişti) yaklaşık 4 kaşık yanında ayran bir kaç parça yeşillik
ara:1 adet portakal 5 çiğ fındık
3 litre su, 2 yeşil çay
migren nöbeti geçiriyorum resmen dün 8,30 da kızımı uyuttuktan sonra başımı kaldıramadım yine, gece 2,3 kez uyandım uyandığımda kabus görmüştüm , bilmiyorum diet mi baş ağrısı yaptı bende :)
Geçmiş olsun. Hayırdır ne hastanesi?Koyucam canım da şimdi hastane de işimiz var biraz eve geçince kontrol edicem :)
goncam kilo bildirmeyen tek sen kaldın kuzumGünaydın kızlar :)
Evde yaptığın yemeklerin yağını azaltsan yada yağsız tarafından mı yesen birazEvet ama olmuyoryiyemiyorum bazen 1200 yapmaya gayret ediyorum ama evde degilsem, öğlen baska yediysem cocuklara kalorili yiyecekler hazirliyorum bana salata kaliyor:) calisip diyet yapabileni takdir ediyorum gercekten.
Canim bende calisiyorum, 2 cocugum var biri 3 biride 8aylik gecti. Cok yorucu ama, bi şekilde oluyor.Evet ama olmuyoryiyemiyorum bazen 1200 yapmaya gayret ediyorum ama evde degilsem, öğlen baska yediysem cocuklara kalorili yiyecekler hazirliyorum bana salata kaliyor:) calisip diyet yapabileni takdir ediyorum gercekten.
Teşekkür ederim canim bu hafta daha dikkatli olucamEvde yaptığın yemeklerin yağını azaltsan yada yağsız tarafından mı yesen birazMesela etli yemek yaptığında 6yk kadar susuz. k.baklagil de aynı şekilde. Sebze de sınır yok zaten.
Ben de çalıştığım için benimde en büyük sıkıntım yemek. evdekilere ben bir tek pilavı layığı ile yapıyorum. Onu da ben yemediğim için. diğer yemeklerin hepsi az yağlı. bir de akşam yemeğini yerken kendi sebzemi koyuyorum ocağa. tencereye direkt kuru soğanı doğruyorum, üstüne sebze artık ne pişireceksem onu koyuyorum. 2dişi sarımsak mutlaka. 1-2 domatesi robotton çekip atıyorum öyle. Az tuz 1yk z.yağı o kendi kendine ben yemek yiyip mutfağı toplayana kadar pişiyor. Sebze şimdi çoğalmaya başladı. bol bol yemek gerek.
Genel bilgi arkadaşlar;
Etin özellikle de kırmızı etin sindirimi zor olduğu için akşam tüketmemekte fayda var. Sebebi de gece vücudumuz yenilenmek, temizlenip arınmak, yağ yakmak için enerji harcıyor. Biz sindirimi zor bir şeyler yersek bu sefer sindirim sistemi için enerji harcayacak ve diğer vazifeleri geri kalacak. Eti mümkün olduğunca erken saatlerde tüketip akşamı sebze tüketmeye çalışalım
Teşekkür ederim canim dikkat edicem by haftaCanim bende calisiyorum, 2 cocugum var biri 3 biride 8aylik gecti. Cok yorucu ama, bi şekilde oluyor.
Benim vardiyali mesaili oldugunicin isim. Evde yemek hazirlayip gidiyorum. Mesela sabahci oldummu, evden 2 dilim ekmek salatalik domates meyva goturuyorum, oglende is yerinde kantinden corba iciyorum bazende yumurta aliyorum.
Eger aksamciysam, sabahdan yemek hazirlayip goturuyorum, haslama sebze 100 gr et 120 gr patates veya bulgur o vinsi biseyler. Yesil cayimi activia veya meyva ne planladiysam onu goturuyorum.
Ilk zamanlari esimle ogluma ayri kizima ayri bana ayri yemek yapiyordum, zorlastigi icin simdi sadece kizima ve bize yemek yapiyorum. Mesela zeytinyagi kullaniyorum tuzunu az atiyorum, eşim tuzu cok sever masaya koyarim kendi kullanir.
Gunun planini yap, imkansiz degil alişinca cok iyi gidiyor.
hoşgeldin canım tabii ki katılabilirsin
bize kendinden bahsedermisin
Hoşgeldin canımÇok sevindim kabul etmene kaptanım teşekkür ederim
Evliyim 2 çocuk annesiyim. Boy 1.70 Dün kac günlük kilomu biliyordum da bu sabah itibari ile 96 kilo olmusumçocuklarımın doğumundan sonra hep kilo artış verilerim oldu. Nihayetinde bu kilodayım. Artık kalıcı bir şekilde vermek istiyorum. Sizlerle daha da azimli olacağına inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?