Arkadaşlar. Her geçen gün kötülüyor derecemiz. Bu iş böyle olmaz, toparlanmamız lazım.
Koşması gereken kimmişkesinlikle katiliyorum.
ama benim yapabileceğim bisey yok mesela baska. gruba da yazmistim. ogun bansizdimbi pazartesi makarna yedim biraz hepsi.bu
geri kalan gunler tamamen cizsizdi diyebilirim.. sinir bozucu oldu bukadar az gitmesi.
oyuzden bu hafta beslenme tarzimi degistiriyorum.
arkadas da bu tip seyler deneyebilirler cizsizliga ragmen gitmiyorsa.
ben seni gectim oyuzden senKoşması gereken kimmiş
Yani gerçekten anlamadım neden yani Gaye’ye sağlıklı beslendim aç yattım suyumu fazlasıyla içtim ama sonuç insan demorize oluyor bu kadar dikkatten sonrabu hafta ben de oyle oldu.. bisey diyemiyorum oyuzden.
Öyle öyle ama benim vücûd dinlemiuor beni ne yapmam lazım acaba şaşırtmam mı lazım acaba hep sebze felan yedim diye kolaya mı alıştıArkadaşlar. Her geçen gün kötülüyor derecemiz. Bu iş böyle olmaz, toparlanmamız lazım.
Ah ah keşke keşkeO. kadar dikkat ediyorum,ama giden kilolar gram gram gidiyor,ne olur yani bi sabah kalksak 1 kilo,ertesi gün yarim kilo diye diye bir anda toparlanmak...
Yani gerçekten anlamadım neden yani Gaye’ye sağlıklı beslendim aç yattım suyumu fazlasıyla içtim ama sonuç insan demorize oluyor bu kadar dikkatten sonra
Öyle öyle ama benim vücûd dinlemiuor beni ne yapmam lazım acaba şaşırtmam mı lazım acaba hep sebze felan yedim diye kolaya mı alıştı
Ah ah keşke keşke
Ben biraz şaşırtma tarafındayım sanki.
Hep az yiyince ona da alışıyor. Rutine bağlıyor. Nasıl hiç yenmediğinde vücut gelen ilk besini yağ olarak depoluyorsa bu da aynı mantıkta bence. Hep 'aynı' olmamak gerek. Tabi şaşırtıcaz diye kuzu çevirelim demiyorum ama arada ayarı bozmak gereki bence. ☺
Neredeyse her hafta % miz düşüyor ve derecelendirmede geriliyoruz. Bu durum haliyle beni üzüyor. Eksik hissedip nerede hata yaptığımı sorgulamaya başlıyorum. Hal böyle olunca da tüm hevesim kaçıyor.
Hepimiz bir amaç için buradayız, bir hafta güzel kilo verince hemen kendimizi ödüllendiriyoruz ve bir haftalık hedefimizi hopp çöpe atıyoruz. Bu olmamalı, şurda kilo vermeye başlayalı ne kadar oldu ki ödüle geçtik.
Kilo veriminin durması da şu aşamada mümkün değil, çünkü henüz verilen kilo yok.
yani kendimizi kandırmaktan başka bir şey yapmıyoruz.
Motivasyon için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Eşleşmeler yapıyorum hiç kimsenin umurunda olmuyor, haftalık hedefler koyuyorum ulaşılmıyor.
Yaza şurda ne kaldı, biraz azimle bu yazı istediğimiz kiloda geçirmek bizim elimizde.
Lütfen buranın bir yarışma platformu olduğunu ve ne amaç için burada olduğumuzu unutmayalım.
Biraz biraz benim dediğime mi geliyorsun?double cikolataydiogun olarak onu yedim. onu yeme bunu yeme derken abarttim hic yemedigimi ama zayiflamadigimi farkettim. taze fasulye var aksama bi de cacik bu hafta sebzeye geccem . ispanakli mucver dusunuyorum hafta ortasina. ( firinda) kabagin kalorisini yazmissin hosuma gitti. yemek seklinde degil de biraz yagda kavurup yogurtla yiyebilirim.
Bunlar kendinizin koymuş olduğu aylık hedefleriniz. Buyrun değerlendirin...
Haftaya cuma 13 Nisan.
hayal114 senin hedef kilon neden yok?
13 NİSAN
AYLIK HEDEFLER
Nurciloji 13 Nisan H. = 62
G gokce41 13 Nisan H = 58
Alemin delisi 13 Nisan H. = 65
G Gncgl_555 13 Nisan H.=58
Dino1isi 13 Nisan H. = 68.5
G guziss35 13 Nisan H. = 72
hayal114 13 Nisan H. =??
zezeozge 13 Nisan H.= 65
@s_eyan 13 Nisan H. = 61
@EFfatmagul 13 Nisan H. = 53
E Ezgi osman 13 Nisan H. =73
vildangel 13 Nisan H. = 70
miyaww__ 13 Nisan H. = 88
Zre_ 13 Nisan H. = 98
G gokyuzundekiturna 13 Nisan H. = 79
Biraz biraz benim dediğime mi geliyorsun?
Aç durmak, az yemek maalesef başlangıçta hızlı kilo verdirip sonra stabil hale getiriyor. Az birşey yiyince de hemen artı.
Sebzeler müthiş kalorisi az faydası çok. En önemlisi istediğin kadar ye gözün doyuyor
Çiğ kabaktan cacık yapıyorlar. Bende yiyemiyorum. Onun için sote yapıyorum. Icine 2kk kadar peynir yada 1sb kadar yoğurt koyuyorum. Hiçbirşey koymasam da yeniyor.bisey olmazzz :) cig kabak yemem ben o ne oyle siskoysak bi damak tadimiz var nihayetinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?