Çiğ kabaktan cacık yapıyorlar. Bende yiyemiyorum. Onun için sote yapıyorum. Icine 2kk kadar peynir yada 1sb kadar yoğurt koyuyorum. Hiçbirşey koymasam da yeniyor.
Kabak pişince glisemik indeksi mi yükseliyor? Hiç bilmiyordum. Benim bildiğim 1 patates var o da sıcakken yüksek. Soğuyunca düşükKaçırırsan glisemik indeksi yükselir
Çiğ yap dino
ALLAH sağlık versin tüm evlatlarımızaTeşekkür ederim canım.. Çok huzursuzdu sürekli ağlıyordu götürelim dedik ama yine belli belirsiz bişeyler çıktı çok yıprandık ya erken doğdu diye böyle pürüzler çıkıyor sürekli hayır çok şükür bişey çıkmıyor sonunda ama sonuçlanana kadar bin dereden su getiriyoruz
İlk Arda verdgımrmı guvendımde bu kadar yuksek bir hedef koydum acaba bende 55 zannedıyordum oy oy 53 ne demekBunlar kendinizin koymuş olduğu aylık hedefleriniz. Buyrun değerlendirin...
Haftaya cuma 13 Nisan.
@hayal114 senin hedef kilon neden yok?
13 NİSAN
AYLIK HEDEFLER
Nurciloji 13 Nisan H. = 62
G gokce41 13 Nisan H = 58
@Alemin delisi 13 Nisan H. = 65
@Gncgl_555 13 Nisan H.=58
Dino1isi 13 Nisan H. = 68.5
@guziss35 13 Nisan H. = 72
@hayal114 13 Nisan H. =??
zezeozge 13 Nisan H.= 65
@s_eyan 13 Nisan H. = 61
Candysisters 13 Nisan H. = 53
@Ezgi osman 13 Nisan H. =73
@vildangel 13 Nisan H. = 70
miyaww__ 13 Nisan H. = 88
Zre_ 13 Nisan H. = 98
@gokyuzundekiturna 13 Nisan H. = 79
G gokce41Ben bugun menumu yine erkenden yazayim.
Sabah ac karnima ilik su.
Kahvalti:
2 kepekli ekmek 1 dilim peynirli
4 siyah zeytin
1 yumurt
3 kucuk kesilmis mini minnacik sucuk :))
3 bardak sekersiz cay
-kahvaltiyi annemlerde yaptigim icin iyi sardi
Ara:
70 gram kirmizi biber
1 su bardak yesil cay
Oglen
145 gram haslanmis brokoli
1 kase yogurt ( icinde sarimsak ve pulbiberi vardi)
1 su bardagibyesil cay
Ara
1 sade kahve
5 adet ceviz
Aksam ( saat 5e dogru yicem)
Taze minnak kofteli fasulye ( 200 gr. Fasulyesinden, 3 kaşık patatesinden, 100 gr. Koftesinden. Havuclari yemiyorum)
1 kase yogurt
Su
Son ara.
1 kase yogurt ve su
Su toplam 2 bucuk litreye tamamlicam fazlada olabilir.
Spor: aksama fitnesa gidecem, dun derslere yazildim bu aksam 1 saat zumba yapcam.
G gokce41
Cacik yada salata olmalıydı
karistiriyim biraz ortaligi dedim
Zre_ : " bu yemek için 119 gram patates kullanmıssiniz daha once hic yememissiniz belliki. bu 120 gram patatesle yapılacaktı der
@@gokce41Menü
Kahvaltı
2 dilim ekmek
2 zeytin
1 domates 1 salatalık dereotu
1. 5 kk peynir
2 dilim hindi füme
Ara
1 sade türk kahvesi
1 incir 1 kuru kayısı
Öğle
6-7kaşık zyağlı kabak yemeği
5-6 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
1 elma
1 dilim ekmek
Yarım kk peynir
1 bardak rezene
Akşam 6 kaşık kıymalı bezelye
1 dilim ekmek
Salata
Ara
1 bardak süt
Su 3lt spor yok
Bende de ayni.acaba spor yapmadigimz icin mi.yememek de care degil sporla mi dengelemk gerekbenim 700 gramım kalmıs olası duruyor aslında.
bu hafta banli da olduğum için extra dikkat ettim. bikac gun gitti yemis, dikkat etmrmis olmasin diye.. ama geldigimden beri diyorum ciddi anlamda zayiflayamadim...
mesela bir gun sabah normal kahvalti yaptim cizsiz, oglende yarim elma ve karanfilli zencefilli tarcinli bi cay yapip ictim aksam 1 salatalik ve bikac saat sonra muz. diger gun ayniydi kilom. sirf mide bos oldugu icin bile gitmesi gerekirdi o da olmadi... yememeye de raziyim ama gitmemeye başladı . kalori arttirmaya karar verdim. ve bu hafta sebze yicem. umarim ise yarar.
Az yemişsin onun için vücut kıtlık moduna giriyor. Yediğini nı yakmıyor, depoları kullanmıyor. Metabolizmanı yavaşlatıyor. Sürekli sebze de değil. 1 öğün protein tuketmek gerek
1kilo sebzeye 1yk z.yağı kuralına uydugun sürece evet. Ama 1 oturuşta 2kilo ıspanak yerim diyorsan da 1yk yağ kullanman gerek.az ye her turlu miden bosken zayiflarsin mantigim ters tepmeye basladi evet :)
" zor olsaaa daa galibaaa dönüyorum sanaaa "
iyi de ciddi ciddi istedigim kadar sebze yiyerek zayiflayabilir miyim. 3 tabak ispanak yeme.haklim var mi yani bu mudur?
Sporda aslında ağırlığına göre değişir. Tempolu yürüyüş gayet iyidir. Ip atlama da. Ağır sporlarla kas kütlenizi artırırsanız tartıda istediğiniz eksiyi goremeyebilirsiniz ama aynada süper görünürsünüz.Bende de ayni.acaba spor yapmadigimz icin mi.yememek de care degil sporla mi dengelemk gerek
1kilo sebzeye 1yk z.yağı kuralına uydugun sürece evet. Ama 1 oturuşta 2kilo ıspanak yerim diyorsan da 1yk yağ kullanman gerek.
Neredeyse her hafta % miz düşüyor ve derecelendirmede geriliyoruz. Bu durum haliyle beni üzüyor. Eksik hissedip nerede hata yaptığımı sorgulamaya başlıyorum. Hal böyle olunca da tüm hevesim kaçıyor.
Hepimiz bir amaç için buradayız, bir hafta güzel kilo verince hemen kendimizi ödüllendiriyoruz ve bir haftalık hedefimizi hopp çöpe atıyoruz. Bu olmamalı, şurda kilo vermeye başlayalı ne kadar oldu ki ödüle geçtik.
Kilo veriminin durması da şu aşamada mümkün değil, çünkü henüz verilen kilo yok.
yani kendimizi kandırmaktan başka bir şey yapmıyoruz.
Motivasyon için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Eşleşmeler yapıyorum hiç kimsenin umurunda olmuyor, haftalık hedefler koyuyorum ulaşılmıyor.
Yaza şurda ne kaldı, biraz azimle bu yazı istediğimiz kiloda geçirmek bizim elimizde.
Lütfen buranın bir yarışma platformu olduğunu ve ne amaç için burada olduğumuzu unutmayalım.
ateş seni çagiriyooooorrrr
Bunlar kendinizin koymuş olduğu aylık hedefleriniz. Buyrun değerlendirin...
Haftaya cuma 13 Nisan.
13 NİSAN
AYLIK HEDEFLER
zezeozge 13 Nisan H.= 65
@s_eyan 13 Nisan H. = 61
Zre_ 13 Nisan H. = 98
Bütün sebzelerde öyle canımKabak pişince glisemik indeksi mi yükseliyor? Hiç bilmiyordum. Benim bildiğim 1 patates var o da sıcakken yüksek. Soğuyunca düşük
Çok haklısın kaptanım biraz fazlamı uçtuk acabaBunlar kendinizin koymuş olduğu aylık hedefleriniz. Buyrun değerlendirin...
Haftaya cuma 13 Nisan.
13 NİSAN
AYLIK HEDEFLER
zezeozge 13 Nisan H.= 65
@s_eyan 13 Nisan H. = 61
Zre_ 13 Nisan H. = 98
Ben biraz şaşırtma tarafındayım san
bu hafta et ağırlıklı besleneceğim bir öğün en az almaya çalışacağımAz yemişsin onun için vücut kıtlık moduna giriyor. Yediğini nı yakmıyor, depoları kullanmıyor. Metabolizmanı yavaşlatıyor. Sürekli sebze de değil. 1 öğün protein tuketmek gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?