Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çiğ kabaktan cacık yapıyorlar. Bende yiyemiyorum. Onun için sote yapıyorum. Icine 2kk kadar peynir yada 1sb kadar yoğurt koyuyorum. Hiçbirşey koymasam da yeniyor.

cacigi salatalikla yapiyorum bence sıkıntısı yok. kabakla cacik yapcagima yemek yapip yanina salatalikla cacik yaparim .
ziraaaa kabakla cacik yapip salatalikla yemek yapamam

ALLAH sağlık versin tüm evlatlarımıza

İlk Arda verdgımrmı guvendımde bu kadar yuksek bir hedef koydum acaba bende 55 zannedıyordum oy oy 53 ne demek

G gokce41

@@gokce41

Bende de ayni.acaba spor yapmadigimz icin mi.yememek de care degil sporla mi dengelemk gerek

Az yemişsin onun için vücut kıtlık moduna giriyor. Yediğini nı yakmıyor, depoları kullanmıyor. Metabolizmanı yavaşlatıyor. Sürekli sebze de değil. 1 öğün protein tuketmek gerek

1kilo sebzeye 1yk z.yağı kuralına uydugun sürece evet. Ama 1 oturuşta 2kilo ıspanak yerim diyorsan da 1yk yağ kullanman gerek.

Bende de ayni.acaba spor yapmadigimz icin mi.yememek de care degil sporla mi dengelemk gerek
Sporda aslında ağırlığına göre değişir. Tempolu yürüyüş gayet iyidir. Ip atlama da. Ağır sporlarla kas kütlenizi artırırsanız tartıda istediğiniz eksiyi goremeyebilirsiniz ama aynada süper görünürsünüz.
Burası bir yarışma olduğuna göre bol bol kardio yapmak lazım.

ateş seni çagiriyooooorrrr

Çağırmasın nolur.

Çok haklısın kaptanım biraz fazlamı uçtuk acaba
Kendi adıma söz veriyorum
Haftaya düz 70 olmasamda küsürlü 70 olacağım
Sakın kendini suçlama sen kaptanlığı layığıyla yapıyorsun

@gökçe
Aç .sıcak lımonlu su

Kahvaltı
Cay
Yumurta salatalık maydanoz suzme peynır

Yesil çay

Salata

Kahve
Cıss bundan sonra daha dıkkatli olacagım
Aksam
Haslama tavuk salata 2 kasık pilav
Zre_ yatana kadar 2.5 olacak
45 dkka zumba oyun havası roman oryantal her telden oynadım bugun

G gokce41

Ben biraz şaşırtma tarafındayım san
Az yemişsin onun için vücut kıtlık moduna giriyor. Yediğini nı yakmıyor, depoları kullanmıyor. Metabolizmanı yavaşlatıyor. Sürekli sebze de değil. 1 öğün protein tuketmek gerek
bu hafta et ağırlıklı besleneceğim bir öğün en az almaya çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…