her hafta mutlaka takım yüzdemizi kötü etkileyen bir şey oluyor. bu hafta ezginin sabit gelmesi ve gncgülün bildirim de bulunmaması gibi.böyle olunca da haliyle ben üzülüyorum ve sorgulamaya başlıyorum. hatayı nerede yapıyorum diye.
bi örnekte hayalin aylık hedefinin olmaması, demek ki hiç okumamış o konu gündemdeyken.
kimseden tüm vaktini burada harcamasını istemiyorum, ben dahil hepimizin bir yaşantısı ve sorumlulukları var. ama.. buranın bir yarışma ve takım olduğu asla unutulmamalı.nasıl ki ben ve bir çoğumuz tüm mesajları okuyorsak okumak için çabalıyorsak, herkes okumalı gündemden haberdar olmalı.görüyorum ki fransız kalındığı da aşikar...
her hafta takımı sırtlayanlar olduğu gibi, her hafta takımı sırtlayanların sırtında olanlar da var. birkaç kişinin emeği yine bir kaç kişinin emeksizliği yüzünden püff oluyor, olmasın.
robot değiliz, gerekli çabayı gösteriyorsak karşılığı mutlaka gelecektir.
eşleşmelere gelince, yeni fikirler bekliyorum diyorum ama yine aynı kişiler fikir belirtecek ve sonuca varılamayacak sanırım.işte buda benim demoralize olmamı tetikliyor.
Oyle tabiki,bugun boyle olunca ama ister istemez takiyor insan.kuzum, oğlunun doğum günü tabii ki diyet yapmayacaksın o konuda kendini sakın suçlama gayet normal.her gün doğum günü kutlamıyoruz.
Bidemoni ablacim kurallara uymayanlari uyarman lazim bence, dedigimi yanlis anlama. Buraya yorum yazmak menu yazmak kurallar degilmi? Ee bunu yapmayanlarda demekki takim sorumlulugu yok, 1 uyar 2 uyar 3 kusura bakmasin kimse ben dahil diskalifiyemi olur uzun sure cikartilmakmi olur bilmem. Anliyorum kiyamiyorsun, ama belkide bu ciddi uyarilar gerekli.
Ay bilrmedimkiii ayhhh fenalik geldi gidip bi su icim bari
Konunun disinda bi yorum: Benn karar aldim su listesini ben cumadan cumaya (calisiyorsam persembrden persembeye yapcam) hergunu doldurup paylascam, listeyi kaydedemiyorum cunku her defasinda hergun gun hergungunghdbxu karistinburalar.
Kisacasi onaybveriyormusunuz haftadannhaftaya yapmama listeyi??
Tamam ozaman oyle yapcam. Dun fenaydi ya gozumu kapatinca bile cizgiler isimleriniz geciyordu gozum onunden
Haftadan hafta uygundur.
Zatenmoni kaptan haftalık değerlendirme yapıyor. ❤
Tamam ozaman oyle yapcam. Dun fenaydi ya gozumu kapatinca bile cizgiler isimleriniz geciyordu gozum onunden
işte anlatmak istediğim tam olarak bu. o kadar emek var ortada bir hiç için olmamalıTamam ozaman oyle yapcam. Dun fenaydi ya gozumu kapatinca bile cizgiler isimleriniz geciyordu gozum onunden
Sen bi de bizi düşün sayfayı aşağı çek çek bitmedi isimler öldüm gülmekten.
Bana uyarKonunun disinda bi yorum: Benn karar aldim su listesini ben cumadan cumaya (calisiyorsam persembrden persembeye yapcam) hergunu doldurup paylascam, listeyi kaydedemiyorum cunku her defasinda hergun gun hergungunghdbxu karistinburalar.
Kisacasi onaybveriyormusunuz haftadannhaftaya yapmama listeyi??
Iyı geceler kızlar
Iyi gecelerrrr brn camasir asip yatiyorumyatin hadi odem olmasin
İyi geceler hatun kişiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?