dinoşum fikrin nedir uygulamalara devam edelim mi? faydası var mı yok mu?şuan okul gibi hissettim burayı da..
ogretmenler ve idare..
kadin kadar çabalıyor, buna şuphemiz yok damiyaww__ olmadı sanki ya?
savunma ihtiyacı hissettim ben.
aramızda evet saçma sapan işler yapanlar vardır da, çabalayıp kilo veremeyenler de var.
gereksiz buldum tepkilerinizi.
iştahım kactı.
şuan okul gibi hissettim burayı da..
ogretmenler ve idare..
kadin kadar çabalıyor, buna şuphemiz yok damiyaww__ olmadı sanki ya?
savunma ihtiyacı hissettim ben.
aramızda evet saçma sapan işler yapanlar vardır da, çabalayıp kilo veremeyenler de var.
gereksiz buldum tepkilerinizi.
iştahım kactı.
Bilmemki niye hedefsizim ben acabaBunlar kendinizin koymuş olduğu aylık hedefleriniz. Buyrun değerlendirin...
Haftaya cuma 13 Nisan.
hayal114 senin hedef kilon neden yok?
13 NİSAN
AYLIK HEDEFLER
Nurciloji 13 Nisan H. = 62
@gokce4113 Nisan H = 58
@Alemin delisi 13 Nisan H. = 65
@Gncgl_555 13 Nisan H.=58
Dino1isi 13 Nisan H. = 68.5
@guziss35 13 Nisan H. = 72
hayal114 13 Nisan H. =??
@Sekerportakalimm 13 Nisan H.= 65
@s_eyan 13 Nisan H. = 61
@EFfatmagul 13 Nisan H. = 53
@Ezgi osman 13 Nisan H. =73
@vildangel 13 Nisan H. = 70
miyaww__ 13 Nisan H. = 88
Zre_ 13 Nisan H. = 98
@goky:olamaz:uzundekiturna 13 Nisan H. = 79
Sen hata yapmıyorsun kaptangerekli veya gereksiz bulduğunuz uygulamalar hangileri?
motivasyonumuzu arttırmak için neler yapabiliriz?
10.takım, ben, sizler nerede hata yapıyoruz?
fikirlerinizi belirtirseniz yeni yol haritası çizelim kendimize
dinoşum fikrin nedir uygulamalara devam edelim mi? faydası var mı yok mu?
Katiliyorumöncelikle genel düşüncelerimi düşüncelerimi soylemek istiyorum . eger bi takımsak, iyiyken iyiydik kotuyken de zaten duzen yoktu kotuyduk diye bir sey olmamali.
daha net olcam, genel olarak gördüğüm menuler paylasiliyor duzenli, paylasimda sıkıntı gormuyorum ben genel olarak. kendi adıma diyim tek işim burası degilki. sabah işe gidiyorum gelince ev telaşı var ama buna rağmen gelince aktif olarak katılmaya çalışıyorum. menülerini doğru yazmayan varsa, haber vermeden yiyen varsa evet burası bi yarışma ve gitsin bence bu tipler.
ama her seyi dogru yazip, dikkat etmesine rağmen zayıflamıyorsa da niye diye tepesine binemeyizki adamın.
he nolur? öneri alır. ben bazen düz kafali bi adamimdir. kaloriye inanmam, diyetisyene inanmam, karbonhidrata inanmam diye köseye cekilirim direk. ama buna ragmen bu hafta yemeyip istedigim kadar eksi görmeyince bir seyleri degistirmeye karar verdim fikir alisverisinde bulunuyorum burda. dikkat etmesine ragmen zayiflayamayanlar da bu tip yeniliklere açık olsunlar..
eşleştirmeye gelince belki yenilikler yapılabilir ama net şeyler gelmiyor aklıma. gruplar sabit olabilir her hafta degismek yerine. ama herkesin fikrini almak gerekir kimlerle olmak istersin istemezsin diye.
ben aklimda tutamıyorum kimle ayni gruptayim diye, sabit olsa hem akilda kalir hem rekabet daha köklü olabilir diye düşünüyorum .
Neyi savundun?
En basiti, gruplara ayırmaya yok dedik. Allah aşkına ayrılan grupları takan var mı?
Evet var diyorsan, ben ağzımı açmam daha.
çıkışa gel sen :) normal konusuruz da kavga sanırlar
Ben senle kavga eder miyim la. ❤
Bence oncelikle herkez kendince oz elestiri yapsin, bu son haftayi gozden gecirsin, ve kendine ben nerde hata yaptim diye sorsun? Sebebini ogrenmeye calissin, hatta buraya yazalimki takim arkadaslarimizdan fikirde alalim. Mesela spormu az yapildi bu hafta veya,yeterince su yesil cay icilmedimi? Kacamakmi vardi? Once sorunu sonra cozumu.gerekli veya gereksiz bulduğunuz uygulamalar hangileri?
motivasyonumuzu arttırmak için neler yapabiliriz?
10.takım, ben, sizler nerede hata yapıyoruz?
fikirlerinizi belirtirseniz yeni yol haritası çizelim kendimize
Aynen kesin belli olan kurallar!! Dedigin gibi saat6da son aksam yemegi gibi.Sen hata yapmıyorsun kaptan
Ama nefis işte bikac gün sabretsek sonra yenik düşüyoruz
Arkadaşların bazıları bebekli gece uykuları bölünüyor,yada gündüz bebek peşinde koşmaktan kendilerine özen gösteremiyorlar.
Alternatif birşey bulabilsek
Mesela herkes öğünün birinde mutlaka salata yesin
Mesela akşam 6 da yemeyi bitirelim gibi gibi
Aklıma gelen bunlar
sana inancim sonsuz da ben bu ara çok vukuatliyim ya adım çıktı
Ben uymam sana. Sakinleşince bastırırım.
her hafta mutlaka takım yüzdemizi kötü etkileyen bir şey oluyor. bu hafta ezginin sabit gelmesi ve gncgülün bildirim de bulunmaması gibi.böyle olunca da haliyle ben üzülüyorum ve sorgulamaya başlıyorum. hatayı nerede yapıyorum diye.öncelikle genel düşüncelerimi düşüncelerimi soylemek istiyorum . eger bi takımsak, iyiyken iyiydik kotuyken de zaten duzen yoktu kotuyduk diye bir sey olmamali.
daha net olcam, genel olarak gördüğüm menuler paylasiliyor duzenli, paylasimda sıkıntı gormuyorum ben genel olarak. kendi adıma diyim tek işim burası degilki. sabah işe gidiyorum gelince ev telaşı var ama buna rağmen gelince aktif olarak katılmaya çalışıyorum. menülerini doğru yazmayan varsa, haber vermeden yiyen varsa evet burası bi yarışma ve gitsin bence bu tipler.
ama her seyi dogru yazip, dikkat etmesine rağmen zayıflamıyorsa da niye diye tepesine binemeyizki adamın.
he nolur? öneri alır. ben bazen düz kafali bi adamimdir. kaloriye inanmam, diyetisyene inanmam, karbonhidrata inanmam diye köseye cekilirim direk. ama buna ragmen bu hafta yemeyip istedigim kadar eksi görmeyince bir seyleri degistirmeye karar verdim fikir alisverisinde bulunuyorum burda. dikkat etmesine ragmen zayiflayamayanlar da bu tip yeniliklere açık olsunlar..
eşleştirmeye gelince belki yenilikler yapılabilir ama net şeyler gelmiyor aklıma. gruplar sabit olabilir her hafta degismek yerine. ama herkesin fikrini almak gerekir kimlerle olmak istersin istemezsin diye.
ben aklimda tutamıyorum kimle ayni gruptayim diye, sabit olsa hem akilda kalir hem rekabet daha köklü olabilir diye düşünüyorum .
kuzum, oğlunun doğum günü tabii ki diyet yapmayacaksın o konuda kendini sakın suçlama gayet normal.Bence oncelikle herkez kendince oz elestiri yapsin, bu son haftayi gozden gecirsin, ve kendine ben nerde hata yaptim diye sorsun? Sebebini ogrenmeye calissin, hatta buraya yazalimki takim arkadaslarimizdan fikirde alalim. Mesela spormu az yapildi bu hafta veya,yeterince su yesil cay icilmedimi? Kacamakmi vardi? Once sorunu sonra cozumu.
Ben dedigim gibi dogum gununden dolayi ne yazikki arti gordum pazartesi. Eger dogum gjnunde dikkatli olsaydim 1.2 kg vercektim yani gecen cumadan bu cumaya 100.7 olacaktim. Pismanmiyim evet hemde cok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?