Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

şuan okul gibi hissettim burayı da..
ogretmenler ve idare..

kadin kadar çabalıyor, buna şuphemiz yok da miyaww__ olmadı sanki ya?

savunma ihtiyacı hissettim ben.

aramızda evet saçma sapan işler yapanlar vardır da, çabalayıp kilo veremeyenler de var.

gereksiz buldum tepkilerinizi.
iştahım kactı.

dinoşum fikrin nedir uygulamalara devam edelim mi? faydası var mı yok mu?

Neyi savundun?
En basiti, gruplara ayırmaya yok dedik. Allah aşkına ayrılan grupları takan var mı?
Evet var diyorsan, ben ağzımı açmam daha.

Son düzenleme:
Bilmemki niye hedefsizim ben acaba

gerekli veya gereksiz bulduğunuz uygulamalar hangileri?
motivasyonumuzu arttırmak için neler yapabiliriz?
10.takım, ben, sizler nerede hata yapıyoruz?
fikirlerinizi belirtirseniz yeni yol haritası çizelim kendimize
Sen hata yapmıyorsun kaptan
Ama nefis işte bikac gün sabretsek sonra yenik düşüyoruz
Arkadaşların bazıları bebekli gece uykuları bölünüyor,yada gündüz bebek peşinde koşmaktan kendilerine özen gösteremiyorlar.
Alternatif birşey bulabilsek
Mesela herkes öğünün birinde mutlaka salata yesin
Mesela akşam 6 da yemeyi bitirelim gibi gibi

Aklıma gelen bunlar

dinoşum fikrin nedir uygulamalara devam edelim mi? faydası var mı yok mu?

öncelikle genel düşüncelerimi düşüncelerimi soylemek istiyorum . eger bi takımsak, iyiyken iyiydik kotuyken de zaten duzen yoktu kotuyduk diye bir sey olmamali.
daha net olcam, genel olarak gördüğüm menuler paylasiliyor duzenli, paylasimda sıkıntı gormuyorum ben genel olarak. kendi adıma diyim tek işim burası degilki. sabah işe gidiyorum gelince ev telaşı var ama buna rağmen gelince aktif olarak katılmaya çalışıyorum. menülerini doğru yazmayan varsa, haber vermeden yiyen varsa evet burası bi yarışma ve gitsin bence bu tipler.
ama her seyi dogru yazip, dikkat etmesine rağmen zayıflamıyorsa da niye diye tepesine binemeyizki adamın.
he nolur? öneri alır. ben bazen düz kafali bi adamimdir. kaloriye inanmam, diyetisyene inanmam, karbonhidrata inanmam diye köseye cekilirim direk. ama buna ragmen bu hafta yemeyip istedigim kadar eksi görmeyince bir seyleri degistirmeye karar verdim fikir alisverisinde bulunuyorum burda. dikkat etmesine ragmen zayiflayamayanlar da bu tip yeniliklere açık olsunlar..

eşleştirmeye gelince belki yenilikler yapılabilir ama net şeyler gelmiyor aklıma. gruplar sabit olabilir her hafta degismek yerine. ama herkesin fikrini almak gerekir kimlerle olmak istersin istemezsin diye.
ben aklimda tutamıyorum kimle ayni gruptayim diye, sabit olsa hem akilda kalir hem rekabet daha köklü olabilir diye düşünüyorum .

Katiliyorum

gerekli veya gereksiz bulduğunuz uygulamalar hangileri?
motivasyonumuzu arttırmak için neler yapabiliriz?
10.takım, ben, sizler nerede hata yapıyoruz?
fikirlerinizi belirtirseniz yeni yol haritası çizelim kendimize
Bence oncelikle herkez kendince oz elestiri yapsin, bu son haftayi gozden gecirsin, ve kendine ben nerde hata yaptim diye sorsun? Sebebini ogrenmeye calissin, hatta buraya yazalimki takim arkadaslarimizdan fikirde alalim. Mesela spormu az yapildi bu hafta veya,yeterince su yesil cay icilmedimi? Kacamakmi vardi? Once sorunu sonra cozumu.

Ben dedigim gibi dogum gununden dolayi ne yazikki arti gordum pazartesi. Eger dogum gjnunde dikkatli olsaydim 1.2 kg vercektim yani gecen cumadan bu cumaya 100.7 olacaktim. Pismanmiyim evet hemde cok.

Aynen kesin belli olan kurallar!! Dedigin gibi saat6da son aksam yemegi gibi.

Ben mesela cogu zaman plan yapiyorum. Yarinin planini yaptim bile kac kalori alacagim biliyorum, hee yarin olur degisiklik olabilir tabi bunuda takip ediyorum. Belki plan yapmak ise yariyabilir

her hafta mutlaka takım yüzdemizi kötü etkileyen bir şey oluyor. bu hafta ezginin sabit gelmesi ve gncgülün bildirim de bulunmaması gibi.böyle olunca da haliyle ben üzülüyorum ve sorgulamaya başlıyorum. hatayı nerede yapıyorum diye.
bi örnekte hayalin aylık hedefinin olmaması, demek ki hiç okumamış o konu gündemdeyken.
kimseden tüm vaktini burada harcamasını istemiyorum, ben dahil hepimizin bir yaşantısı ve sorumlulukları var. ama.. buranın bir yarışma ve takım olduğu asla unutulmamalı.nasıl ki ben ve bir çoğumuz tüm mesajları okuyorsak okumak için çabalıyorsak, herkes okumalı gündemden haberdar olmalı.görüyorum ki fransız kalındığı da aşikar...
her hafta takımı sırtlayanlar olduğu gibi, her hafta takımı sırtlayanların sırtında olanlar da var. birkaç kişinin emeği yine bir kaç kişinin emeksizliği yüzünden püff oluyor, olmasın.
robot değiliz, gerekli çabayı gösteriyorsak karşılığı mutlaka gelecektir.

eşleşmelere gelince, yeni fikirler bekliyorum diyorum ama yine aynı kişiler fikir belirtecek ve sonuca varılamayacak sanırım.işte buda benim demoralize olmamı tetikliyor.

kuzum, oğlunun doğum günü tabii ki diyet yapmayacaksın o konuda kendini sakın suçlama gayet normal. her gün doğum günü kutlamıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…