iyi geceler kuzumben de kaçıyorum iyi geceler .
bence bu konu burda kalmasin devam edelim :)
Bugunki menumu yazip uyuyayim artik
Sabah: kepek ekmegine tost yesil cay salatalık
Öğle: bir kase tarhana corbasi ton balikli salata
Aksam: 1 kepçe mercimek corbasi 4 kasik patlican yemegi bir bardak ayran
Su 1 bucuk litre anca icmisimdir
4 bardak cay
Iyi geceler herkese
Tatlim bebogmden cok yazamiyorum hesaplama yapmadm moni icin erkenden kilo bildrimi istedignden gecikmeme aduna genelde yazip cikiyorum oyle.lakin sonraki satlerde senin ekledigini gordm yorumlari takip etseydn bu hafta yuruyemedm ondan oldu diye yorumumu yazdm.genelde bebegi emzirirken suanda oldugu gibi tek elle msj ve yorumlara bakip yaziyorm.menu mu suyumu hergun bildirip yorumlara katilimimk ustume duseni yaptigimi disunuyorm.eksik kalanm varsa da bebekden firsat buldkca da eklerim.ama dedigm gibi bebek faktorum var ve onceligm o!.onla bu kadar olabiliyor
Evet kaçak dövüşmeyeyim. MeselaNurciloji
Kilosunu yazdı gitti bugün.
Bunun bir geçen haftası, farkı, oranı yazılmalı. Hiçbir şey yok..
Tatlim bebogmden cok yazamiyorum hesaplama yapmadm moni icin erkenden kilo bildrimi istedignden gecikmeme aduna genelde yazip cikiyorum oyle.lakin sonraki satlerde senin ekledigini gordm yorumlari takip etseydn bu hafta yuruyemedm ondan oldu diye yorumumu yazdm.genelde bebegi emzirirken suanda oldugu gibi tek elle msj ve yorumlara bakip yaziyorm.menu mu suyumu hergun bildirip yorumlara katilimimk ustume duseni yaptigimi disunuyorm.eksik kalanm varsa da bebekden firsat buldkca da eklerim.ama dedigm gibi bebek faktorum var ve onceligm o!.onla bu kadar olabiliyor
GünaydınHerkese günaydın, mutlu hafta sonları dilerim.
Yorumları takip etseydin ne demek? ☺
Emin olabilirsin ettiğime. Yürüyüş mesajını da okudum lakin konumuzun o mesajınla uzaktan yakından ilgisi yok. Keşke sen de en az benim kadar takip etsen mesajları. Çünkü konumuz şuan neden kilo verilmedi değil.
Metabolizmadır bu verilir, verilmez.
Bebeğine hayırlı ömürler dilerim. Eminimki zordur ama belli kurallar var. Geçen haftanın kilosu, haftalık farkı ve oranı yazılmak zorunda. Bunu bebeğe bağlayamam, 2 cümle daha yazabilirdin.
Bu grupta bir çok arkadaşın bebeği çocuğu var. Ama gruba azami zaman ayırıyorlar.
Günaydın su ve tabii kaynaklar bakanımGoodmorninkkk beytuful pipol :))
Günaydın su ve tabii kaynaklar bakanım
aynen öyle kimi arkadaşın iki tane var yani
Kesinlikle.
Hatta grupta bebekli çocuklu anneler çoğunlukta, olmayanlar az.
Evet bence öyle olmalı su içilmeli Başka Sıvı kabul edilmemeli (bu arada iski de çalışıyorum ) suyu pek severimNapunuzz sulari hazirladinizmi 1 bucukdan asagi kabul etmiyom soylimm.
Hattankilonuza bakip ne kadar icmenizi kac lt (gram) icmenize bakicam helebi az icinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?