Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

aksam gs maçı var yenersek ki yeneriz ama biraz skntili bi maç olarak goruyorum kalkip bunun hatrina 15 dakka biseyler yaparim
O zaman sana akşam totemi.
Maçı tribünden izliyormuş gibi ayakta zıplaya zıplaya tezahhürat yaparak izle
Araya meksika dalgası da ekle

Boğazım acıyor su içerken ya ağzımın da tadı yok su içemiyorum çok zorluyorum ama

Ooy kuzu yaa.
Bi de ütü yaptın çok lazım gibi yatsana sen.
Şimdi sıcacık bi çorba iç dicem lydznp Ayşe abla gelecek çorba ekmek grubundan sayılıyor diye azarı çekcek vermiyorum tavsiye falan.

öyle mi diyosun

Sertsin tabi.

lydznp moni
ara ogun yaptim yarim saat once tarçınlı süt. cok istikrarliyim hic sitem etmeyin

Vaay anasını sayın seyirciler.

aksam gs maçı var yenersek ki yeneriz ama biraz skntili bi maç olarak goruyorum kalkip bunun hatrina 15 dakka biseyler yaparim

Maç izlerken hop oturup hop kalkıcan spor olacak.

Tercih senin tabiki de. Bu yaz sahillerde vıç vıç dolaşmak istiyorsan beachler seni bekliyor. Kumsalda koşa alabildiğine...
Ay gözümde canlanmasın lütfen

Ona söyledin burdan ben yutkundum ya
Anaa yemicem bişey.

Ekmek grubu doğru ama bol limonlu bir çorbanın boğaza iyi gelmeyeceğini hiç kimse idda edemez. Çorbasını içer mis gibi proteinini sebzesini de yer.

Sertsin tabi.

Vaay anasını sayın seyirciler.

Maç izlerken hop oturup hop kalkıcan spor olacak.

Ona söyledin burdan ben yutkundum ya
Anaa yemicem bişey.
Ye ye... birazda yürüyüş yap. ideal kilona 5 kala kas ve ağırlık egzersizi yap. sımsıkı zımba gibi ol

Tercih senin tabiki de. Bu yaz sahillerde vıç vıç dolaşmak istiyorsan beachler seni bekliyor. Kumsalda koşa alabildiğine...
Ay gözümde canlanmasın lütfen
umarım her begenmedigin menumde gozuunde canlanır neyseki tatil anlayisim yaylalar ve havuzu korunakli villalar acaba sisko diye mi boyle? bu yaz çalışmayı dusunuyorum sanirim 8 5 olcam tatile gitmeyebilirim o sekilde :)) ozaman yatmaya devam :))

olabilir bak bu ama oturarak izlesem de agzim bayagi calisiyo bu sayilir mi?
bence menumu begencen

Bence gayet güzel rakip işide daha mantıklı biz bence grup yapalım ki bir biriniz daha fazla denetleyip kontrol edelim ellerine sağlık

Boğazım acıyor su içerken ya ağzımın da tadı yok su içemiyorum çok zorluyorum ama
Sıcak süt hatmi yap oda sütü tatlandırıyor şeker katmış gibi hem Boğazında bilirler varsa temizler

Neyse tatil tercihini beğendim. Çevre kirliliği azalacak bizim sayemizde. bende hiç sevmiyorum brujuva tatilleri
Sen yine de 8-5 çalışıyorum diye yatma. Ağzında az çalışsınz

Canım valla lazımdı yarın gidiyorum ay sonuna kadar Konya olcam büyük ihtimalle eşim mağdur olmasın diye ne var ne yok bastım ütüyü
Dün tarhana içtim ama şifa niyetine

Ekmek grubu doğru ama bol limonlu bir çorbanın boğaza iyi gelmeyeceğini hiç kimse idda edemez. Çorbasını içer mis gibi proteinini sebzesini de yer.

Bende hastayım galibaa.
Mercimek çorbasına bayılan miyav.

Ye ye... birazda yürüyüş yap. ideal kilona 5 kala kas ve ağırlık egzersizi yap. sımsıkı zımba gibi ol

Kafa o kadar şartlanmış ki zımbayı zumba diye okudum yav.

bu var elimizde ya da bu

tarcinli süt iyi oluyor :) ya da kefir baska bir sey bilmiyorum elma melma derim lydznp oklavasiyla gelir diyemiyorum oyuzden

zalımmmm bari kefir deseydin kefir neeetti sana. derhal vazgectim sorumdan

Neyyy kefir bana ne mi ettii seni parçalarım

Canım valla lazımdı ay sonuna kadar Konya olcam büyük ihtimalle eşim mağdur olmasın diye ne var ne yok bastım ütüyü
Dün tarhana içtim ama şifa niyetine

Vaaay örnek hatun.

Şifa olsunnn.

Hatmi çiçeği yok ki evde canım tarçın koyarım tatlandırması için şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…