Tarçınlı elma da güzel olur.bu var elimizdeya da bu
tarcinli süt iyi oluyor :) ya da kefirbaska bir sey bilmiyorum elma melma derim lydznp oklavasiyla gelir diyemiyorum oyuzden
zalımmmm bari kefir deseydin kefir neeetti sana. derhal vazgectim sorumdan
Afiyet şifa olsun.Canım valla lazımdı yarın gidiyorum ay sonuna kadar Konya olcam büyük ihtimalle eşim mağdur olmasın diye ne var ne yok bastım ütüyü
Dün tarhana içtim ama şifa niyetine
Bol karabiber ve acı biber koy. Bol da limonu sık şifa niyetine iç. Sana da şifa olsun.
Bende hastayım galibaa.
Mercimek çorbasına bayılan miyav.
Kafa o kadar şartlanmış ki zımbayı zumba diye okudum yav.
Neyyy kefir bana ne mi ettii seni parçalarım
Vaaay örnek hatun.
Şifa olsunnn.
Adetim ıkı gün geçti siskinlikte var
Bol karabiber ve acı biber koy. Bol da limonu sık şifa niyetine iç. Sana da şifa olsun.
Ben genelde bogazim agriyinca grip oluuorum dikkat et canimBoğazım acıyor su içerken ya ağzımın da tadı yok su içemiyorum çok zorluyorum ama
Teşekkür ederim :)Afiyet şifa olsun.
Çorba içtiğiniz akşam başka kh grubu tüketmeyin. Olay bu kadar yani. Yasak değil.
Gripte var canım biraz maalesef :/Ben genelde bogazim agriyinca grip oluuorum dikkat et canim
Hahahhah bende zumba diye okudum
Bende hastayım galibaa.
Mercimek çorbasına bayılan miyav.
Kafa o kadar şartlanmış ki zımbayı zumba diye okudum yav.
Neyyy kefir bana ne mi ettii seni parçalarım
Vaaay örnek hatun.
Şifa olsunnn.
Akşam yemeğinde yiyeceğimiz 1-2dilim ekmek, 2yk makarna yada pilav yerine 1 kepçe çorba içebiliriz. 1 kase çorba içtik diye başka birşey yenemezdik yapmayalım.Teşekkür ederim :)
Sadece 1 kase çorba içtim başka biçey yiyip içmedim öyle düşünürek
Neyse tatil tercihini beğendim. Çevre kirliliği azalacak bizim sayemizde. bende hiç sevmiyorum brujuva tatilleri
Sen yine de 8-5 çalışıyorum diye yatma. Ağzında az çalışsınz
Yemedim tabiii su içtimHayııırrrrr.
Kalk su iç haydi.
Yok gece uykusu onemli. Yag yakar odem atar. Mümkünse 8 saat uyu. Ben 6saati h.sonu bile zar zor geçiyorum.şuan 8 5 degil gece de yatma uyuma diceksin diye endiselendim :))
yaahu tatile gidiyorum işten bunalmisim insanlardan bunalmisim demek, otellerin mıçmiçligı tantanasi hic bana gore degil. sakin olmali
Yemem tabiki süt içecek tim vazgeçtim su içtimTarçınlı süt en güzeli. 1 bardak iç
Çok geçmiş olsun canımGripte var canım biraz maalesef :/
Gözlerime inanamiyorum
Senin menüler nerede
Ooy kuzu yaa.
Bi de ütü yaptın çok lazım gibi yatsana sen.
Şimdi sıcacık bi çorba iç dicemlydznp Ayşe abla gelecek çorba ekmek grubundan sayılıyor diye azarı çekcek vermiyorum tavsiye falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?