Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

vayyy ayşeden şık hareketlerrrr
sibel haftada bi ara öğün yerine 2 top sade dondurma veriyo, he bide banuşun oynakbasi34 buluşu olan çakma dondurma var ananaslı aktivia yı yemeden 1 saat önce buzluğa atıp donduruyo

hasta olmayasın sakın miyavım
mercimek çorbası yaptım tüh yakın olaydık

şuan 8 5 degil gece de yatma uyuma diceksin diye endiselendim :))
yaahu tatile gidiyorum işten bunalmisim insanlardan bunalmisim demek, otellerin mıçmiçligı tantanasi hic bana gore degil. sakin olmali
bende salaş tatil severim denizsiz olmazz, giycem terliğimi şakıdı şakkıdı yürücem kumsala ulaşcam ohh misss sonrada at kendiin sulara kaplıcayı kışın severim

8 saat hafta ici mumkun degil izlemesigim okadar dizi varken nasil uyuyim :) ben hep kiloluydum ya sisko demek daha cok hosuma gidiyor siskoydum ben hep hayatinin bir bolumunde zayif olup sonra kilo almak degisik gelmistir sanki bazi insanlar hic kilo almaz gibi, bazi insanlar da hic zayiflamaz gibi geliyo. :)

he bi de yaninda iki parca ekmek yedim unutmusum onu kalbim duruyo mu? ceyrek dilimden az. iki lokma :)
gercek gercek fake degil realizm konusunda comertligimle taninirim
dun seni uzulmus gordum kiyamadim uzunn uzunnn yaziyorsun okuyorsun okadar emegin var

geçen hafta yemeyip zayiflamayinca yola geldim :)

Hahahhah bende zumba diye okudum

Resmen kader arkadaşıyız ya.

Zumba şart oldu abla.

şuan 8 5 degil gece de yatma uyuma diceksin diye endiselendim :))
yaahu tatile gidiyorum işten bunalmisim insanlardan bunalmisim demek, otellerin mıçmiçligı tantanasi hic bana gore degil. sakin olmali

Aşkimentom villamız yok ne edek.

Yemedim tabiii su içtim

Helallll.

hasta olmayasın sakın miyavım
mercimek çorbası yaptım tüh yakın olaydık

Yaa bende anneannemi ziyaret edeyim diyordum bu akşam.
Bilemiyorum yaniii.

ya ödemdir ya bebiş hadi bakalım
Tahlil yaptım negatifti çok üzüldüm . Hazırda değilim bebeğe ama olmadığını öğrenince yıkıldım kalbim ağrıdı boğazım düğümlendi tuhaf birşey Gerçekten ama bol miktarda idrar yolu enfeksiyonu mantar idrarda taş ve kan var malesef

Şişşt yapma böyleee.
Ne yıkılması bakiyim .
Allahtan iyi mi bilcez sanki dimi daha vakti var demekki bak bizde bekliyoruz. ❤

Sağdaki beyaz üstlü abla yapıyor ben yapamıyorum aga.
Kedi bile geçip izliyor rezil oluşumu.

beyazli abla gayet basarili hee :))

fillerin tepismesi diyodun ya kendin icin o geliyor aklima
ben yapsam düşünemiyorum. hic yakismiyorum oyuna ya

bu arada sizin villaniz yokkk mu yaaaa iyyyyyy

bence sevin. vucudun kendini toplasin bir. ben suan pozitif ciksa uzulurum cunku daha zayiflamam lazim..

beyazli abla gayet basarili hee :))

fillerin tepismesi diyodun ya kendin icin o geliyor aklima
ben yapsam düşünemiyorum. hic yakismiyorum oyuna ya

bu arada sizin villaniz yokkk mu yaaaa iyyyyyy

Ezikmiyik neyim ıy kendimden tiksindim villasız insanım benle selamı kes kanka
O tepişme muhabbetinden sonra 1 figür ileri gidemedim yahu.

Ezikmiyik neyim ıy kendimden tiksindim villasız insanım benle selamı kes kanka
O tepişme muhabbetinden sonra 1 figür ileri gidemedim yahu.

yaaaa " cınım" rencide etmemek icin ezik demek istemedim amaaaa demeden de duramiyorum yani boş vakitlerimde villa alıyorum ben
ben hic zumba denemedim yakin olsak acip kopardik tepisirdik

yaaaa " cınım" rencide etmemek icin ezik demek istemedim amaaaa demeden de duramiyorum yani boş vakitlerimde villa alıyorum ben
ben hic zumba denemedim yakin olsak acip kopardik tepisirdik

Gelem de senin villalardan birinin (oha hazarken bile heyecnlandım. ) bahçesinde oynayak kız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…