Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menün kötü değil ama patates yiyeceksen öğlen ye. Akşam kan şekerimizi yükselterek geç saatlerde açlık krizine yol açabilir.
Evet öyle yapacaktim ama denk gelmedi.yatarken biberli naneli yogurt yedim.cok çok kan sekerim dusersede tarcinli süt içiyorum seviyorum tarcini

Tabi ki illa yorulunuyor canımcım otobüsle gidersem 8-10 saat sürüyor
Yht ile 3,5 saate indin çok şükür hemencik gidiyoruz çocuklar sıkılmadan

Yazık yaa... Ne demiş ünlü futbol düşünürü.
"Önümüzdeki maçlara bakacağız."

cok mac kalmadı ve fikstür biraz sıkıntılı. sabahtan beri haaykiriyorum kalbim yarali diye :))
yahu ben sampiyonlukta zayif olcam diye hayal kuruyordum napcam smdi :))

tesekkurler.. farketmez diyosun yani tamamdir :)
bugunki menumu begenmiceksin sabah yarim poaca yedim oglen salata ara kefir iccem aksam tavuk salata. hic mi sansim yok yarim kalp ver
Günü güzel toparlarsan sabahki poğaçayı belki görmem.
Birde yok mu peynir domates şu poğaçanın yanında?

cok mac kalmadı ve fikstür biraz sıkıntılı. sabahtan beri haaykiriyorum kalbim yarali diye :))
yahu ben sampiyonlukta zayif olcam diye hayal kuruyordum napcam smdi :))
niye sen kilolu olunca gs şampiyon olamıyor mu?
belki seneye zayıf olursun ve şampiyon da olursunuz. Bu sene de Başakşehir şampiyon olsun

Günü güzel toparlarsan sabahki poğaçayı belki görmem.
Birde yok mu peynir domates şu poğaçanın yanında?
gunun devami dedigim sekilde olcak maximum tavuk yerine mantar olur. i ihhhh yok domates falan cunku iste yiyorum onu sabah uyanamayip :)
niye sen kilolu olunca gs şampiyon olamıyor mu?
belki seneye zayıf olursun ve şampiyon da olursunuz. Bu sene de Başakşehir şampiyon olsun

oyle degil o şampiyonlugu zayif kutlamak istiyorum yoksa takim benden bagimsiz.
noooooooooo biz olalim başakşehir degil :)
ya da biz olamazsak fener olsun kocam sevinsin bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…