- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Yolun açık olsun canımYht saat 1:20 geçe filan biz evden 12:30 da çıkıcaz Defneyle ilk yolculuk oğlumla 40 ı çıkmadan yolculuk yapmıştık
Evet öyle yapacaktim ama denk gelmedi.yatarken biberli naneli yogurt yedim.cok çok kan sekerim dusersede tarcinli süt içiyorumMenün kötü değil ama patates yiyeceksen öğlen ye.Akşam kan şekerimizi yükselterek geç saatlerde açlık krizine yol açabilir.
Yolun açık olsun canım
Allah a emanet ol
Güle güle gidin gelin
Iyı yapmissin canımValla biz alış verıs yerlerını gezdık bır tane daha elbise aldım kızımada elbıse ayakkabı esımede bıseyler altına ustune gtrdık
Tabi ki illa yorulunuyor canımcım otobüsle gidersem 8-10 saat sürüyorHayirli yolculuklar cabim, cocuklar icin cok yorucu oluyor tabi. Biz oglumla Turkiyeye ucarken cok cektik, esim ucakta oglum kucaginda yurudu durdu sonunda pes edip uyumustu. Bide ondan sonra bide otobus yolculugu vardi bursaya. Cocuk 1 gun kendine gelemedi.
Tavuklu mantar bence:)canim çekti
Basınız sagolsun ablaevet canım ya sorma, en kötüsüde cenazeye gidememesi.
eşimin uzaktan akrabası Allah'tan, yoksa nasıl olacaktı hiç bilmiyorum yetişmek mümkün değil artvine öğle namazına.
Mantar sote , mantari cok severimm
Bizim bir arkadaşımız vardı akşam yemeğini sabah yiyip akşam kahvaltı yapan. Damak tadı da önemliBiraz daha damak tadı diyelim
Olacak ama benim umudum var
Poncik yaa...Merhabalar Ayşeciğim
Sevgiler canım
Rica ederim.Teskkur ederım :)
Her ikisinden biri olabilir. Afiyet olsun şimdiden
Ilk nazar boncugummm
Yazık yaa... Ne demiş ünlü futbol düşünürü.
aksam yenilen takimima.. bugunki ruh halim :)
Her ikisinden biri olabilir. Afiyet olsun şimdiden
Yazık yaa... Ne demiş ünlü futbol düşünürü.
"Önümüzdeki maçlara bakacağız."
Günü güzel toparlarsan sabahki poğaçayı belki görmem.tesekkurler.. farketmez diyosun yani tamamdir :)
bugunki menumu begenmiceksin sabah yarim poaca yedimoglen salata ara kefir iccem aksam tavuk salata. hic mi sansim yok yarim kalp ver
niye sen kilolu olunca gs şampiyon olamıyor mu?cok mac kalmadı ve fikstür biraz sıkıntılı. sabahtan beri haaykiriyorum kalbim yarali diye :))
yahu ben sampiyonlukta zayif olcam diye hayal kuruyordum napcam smdi :))
gunun devami dedigim sekilde olcak maximum tavuk yerine mantar olur. i ihhhh yok domates falan cunku iste yiyorum onu sabah uyanamayip :)Günü güzel toparlarsan sabahki poğaçayı belki görmem.
Birde yok mu peynir domates şu poğaçanın yanında?
niye sen kilolu olunca gs şampiyon olamıyor mu?
belki seneye zayıf olursun ve şampiyon da olursunuz. Bu sene de Başakşehir şampiyon olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?