Hoşgeldin Gülden'cim, Şahnur kaptanımla görüştüm bi mahsuru yok. İnşallah bep birlikte güzel kilolar verir mezun oluruz.
İkisinide severim yap sen ben yerim
Ben de buna çok sevinirim. Ligin bitmesine 5 maç var belli mi olurgunun devami dedigim sekilde olcak maximum tavuk yerine mantar olur. i ihhhh yok domates falan cunku iste yiyorum onu sabah uyanamayip :)
oyle degil o şampiyonlugu zayif kutlamak istiyorum yoksa takim benden bagimsiz.
noooooooooo biz olalim başakşehir degil :)
ya da biz olamazsak fener olsun kocam sevinsin bari
Ben ezberledim kii önceden de yapıyordum benHareketleri ezberlemek lazım sen birini yapayım derken onlar dördüncü harekete geçer
Candysisters
@Gncgl_555
@s_eyan
G gokyuzundekiturna
Kızlar menüleri alalım mıı
Cuma günü gayet iyi. Patates puresinin içindeki yağı görmezden gelip cuma günü için bir nazarlık veriyorum. G gokce41
C.tesi fındık fıstık çok olmuş haklısın. Kahvaltilar güzel aslında. Reçele gelince haftada 1 gün olur canım. Tüm hafta güzel beslediysen. Akşam yemekleri de ızgara salata güzel ancak öğlen biraz sebze olsaydı.
Cok sukur bin sukur anca bitti gecmis
Kizlar su bildiriminizi bekliyorum:
Candysisters
G gokyuzundekiturna
@hayal114
G gokce41Biliyorum henuz cok erken ama bugun yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayim cunku aksamciyim. Iste zor oluyor yazmasi.
Sabah:
1 kepekli ekmek ustune 1 dilim kimyonlu dilim peynir.
Yarim domates
3 minnak kirmizi turp.
1 bardak kokos yesil cay
Ara
1 sade kahve
Su
Oglen
2 kepekli kraker hafif surme peynirli
4 dal haslanmis broccoli
1 filtre kahve
Ara
Meyve (ananas)
Aksam
Tonbalikli salata
1 kase bol limonlu pirasa corbasi
Su
Son ara
1 Activia , su
Spor adimlarimi sonra yazarim.
Su, suana kadar 1 bucuk lt bitirdim bile işten donene kadar 3 lt kesin tamamlarim
G gokce41
Ohhh bıttı sonunda yaaa gelelım burda yokken yaptklarıma ve aldgım kılonun sebebıne sınava gıdecegım için o gece kaynanamlarda kaldık .ve kızımla beraber yattım düşmesın dıe Allahım o nasıl yatmaktııırr dön allah don bı kafaaı kafamda bı ayakları uykusuzz bır gecenın ardından yola cıkacagmz ıcn 6 da kalktk
Burdan menuye gecıyorum
G gokce41
Yolda gıderken meyve suyu ve bıskuvı
Okula gıdınce tost cay
Sınava gır çık
Çarsıda dolandık acıkınca durum ayran ekmegındeb azcık yedım yanıma ordan su aldık yarım lıtre içtimm tamam malum dısardayız sureklı tuvaltte dıemem altına ustune gtrdık geri dönüş yolunda erık almıştk ondan yedık bıraz
Aksamda
Kaynanamlara geldık
1 şiş adana ekmeksız yarım bardak kadar kola. Bol salata
Sonra
Cay
Baskada bır sey yıyemedım
Zre_ suda emin degılım ama 1.5 faln olmuştur sanırım 21175 de adım olmus
Çok teşekkür ederim kaptanım.Hoşgeldin Gülden'cim, Şahnur kaptanımla görüştüm bi mahsuru yok. İnşallah bep birlikte güzel kilolar verir mezun oluruz.
Daha iyiyim canım 3,5 saat zaten inşallah zorlanmam yine de Defne treni ayağa kaldırmadığı sürece ben iyi olurum
Hepınıze gunaydınnnn gelebildim çok şükür msjları okyarak gelıyorum
Mantar sote , mantari cok severimm
Ilk nazar boncugummm
Bugun babam geldi taa samsunlardan.cok guzel bir kahvalti yaptik yesil cayimida ictim.bebegimide uyuttum cok mutluyum
Bende sızlerı özledım valla dedım ne yaptılar acaba valla aile gbı olduk
Nedense bir an hepimiz Defneyiz diyesim geldi.
Aaay
Hoşgeldinnn özlettin kendiniii.
Mantar sote kanka.
Senle hep aynı şeyleri seviyoruz yaa.
Hayırlı uğurlu devamlı olsun inşallah.
Aaay gözün aydınnn. Kendi babam gelmiş kadar sevindim inan ki.❤❤
Hoşbulduk canım, sevgiler.
Kaptanımız uygun görürse, ben de takımınıza katılmaktan ve sizlerle arkadaş olmaktan mutluluk duyacağım inşallah.
Çok teşekkür ederim kaptanım.
Birlikte güzel kilolar vereceğiz inşallah Ayşeciğim.
Tüm kalbimle inanıyorum.
10. takımın bir üyesi olmak benim için bir mutluluk oldu. Sağolun, eksik olmayın.
Sevgilerimle.
Bende sızlerı özledım valla dedım ne yaptılar acaba valla aile gbı olduk
Poncik yaa...
Poncik yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?