Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhabaaaaa.
Hoşgeldiniz aramıza.
Ben kaptan yardımcısı miyav. Sizide birazcık tanıyabilir miyiz.
Moniş ablamla falan tanışıyorsunuz tabi ama bizler yeniyiz.
Sizi aramızda görmekten çok mutlu olduk.
Merhabalar,
Hoşbuldum Çok teşekkür ederim.
Tanıştığımıza çok memnun oldum.
Adım Gülden. 43 yaşındayım. Ankara'da yaşıyorum. Matematikçiyim. Bir kamu kurumunda Yazılım Geliştirme Şb.'de çalışıyorum. Bekarım.
15 Mayıs 2017'de diyete başladığımda 110 kg idim. Boyum 1.69 cm. Diyetisyen kontrolünde, diyet ve yürüyüşle 86 kg oldum.
Hedef kilom 67 inşallah. 19 kg daha vermem gerekiyor.
Diyetisyenimin ilk hedefi 70'li kilolar. 15 günde bir kendisiyle görüşüyorum. Tartı sonucuma bakıyor ve durumuma göre diyet listemi güncelliyor. Yeni önerilerde bulunuyor.
Geçmişte insülin direncim vardı. O dönemde çok kilo aldım. Haşimato hipotiroid de mevcut. Her gün Levotiron kullanıyorum.
Birkaç ay evvel tekrar Endokrinoloji uzmanıma gittiğimde doktorum kilo verdiğim için kan değerlerimin normale döndüğünü, insülin direncimin kalmadığını (kontrol altında olduğunu) ve artık diyet+egzersizle rahatlıkla kilo verebileceğimi söyledi.
Yakın zamanda evime yakın Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün yüzme havuzu açılmış idi.
Oraya üye oldum. Haftada 2 gün gideceğim. Gün içerisinde fırsat buldukça yürüyüş yapıyorum. 10000 adımı hedefliyorum.
Havalar güzelleşiyor, günler uzuyor, fırsat bulunca akşamları da yürümeyi istiyorum.
Çok sevgiler.
Tüm takım arkadaşlarıma da sevgiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aramıza hoşgeldin çok memnun oldum

Neler yaptgımı yedıgımı bı önvekı sayfada yazdım bbol bol alışveriş sınavdan sonra valla ayaklarım agrıdı yurumekten bayadır bukadar yurumuyordur heygıdı hey unı okurken sureklı yururdum gezmeyı cok severım evlndıkten sonra aldgım ve veremedgm kılolarımn sebebı bu sanırım

O zamansa hoşgeldin Gülden abla. ❤
Çok açık ve güzel bir tanışma oldu, diğer arkadaşlarım da okur geldiklerinde. ❤ 24 kg vermişsin, mükemmel.
Tebrik ediyorum. Matematikçiymişsin ben de muhasebe tarafındayım ama sayıları hiç sevmiyorum.
Bende tanıtayım kendimi. Boyumuz aynı kilomuz da hemen hemen aynı bende 99dan düştüm. 27 yaşındayım. Kamu yönetimi bitirdim. Eşime yardım amaçlı personel takibini yapıyorum onun dışında faal olarak bulunduğum bir işim yok, ev hanımıyım. Çocuğum yok, dünyalar tatlısı bir kızçe kedim var. ❤

Çok memnun oldum yeniden hoşgeldin aramıza.

Kedide severimmm miyavv miyawww
ama cok eglenceli zumba, bide ayak uydurabilsem daha guzel olcak ben onlar mesela sola donuyosa ben saga donuyom

O zamansaaaaa miiyaaaaavvvvv
Amaann salalım kendimizi maksat hareket zaten dimi ama

Ayy su tombigee bakin buyumuste kuculmus sanki , cok tatli yaaa

Efeee.
Ben tavuklı pilav severim diyor.

Kuzumm ister istemez eve tıkılıyoruz.
Hareketlerimiz azala azala koflaşıyoruz.

Aramıza hoşgeldın abla azmınden dolayı senı tebrık edıyorum inşallah kalan kılolarınıda cabucak ve kalıcı olarak verırsınn

Sevgili Gökyüzündeki Turna,
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki gayet dengeli ve sağlıklı bir menü olmuş. Bunun için G gokce41 'nin listeye bir koymasını isteyeceğim.
Kaç kilo fazlan var bilemiyorum. Ancak 10-20 kilo vermek gibi bir niyetin varsa bu kadar az yememen gerek.
Son 5 kiloyu verirken porsiyonların biraz küçülecek. Şimdiden az yemeye çalışırsan son 5 kilo da yiyecek birşey kalmayacak.
Hemen genel bilgi paylaşayım aklıma gelmişken. son kiloları veremeyen takılıp kalan arkadaşlara
Öncelikle diyetinize çok dikkat etmeniz gerekiyor. Spor olarak yağ yakıcı sporları her gün yapmanız gerekiyor. Kas ağırlıklı çalışırsanız bu sefer kas kütleniz arttığı için eksiyi göremeyeceksiniz.
Benim tavsiyem ideal kilo diye en düşük kilonuzu baz almayın. +5 kilo her zaman iyidir. Belkide veremediğin son 5 kilo kastır

Elinden geleni yapmışsın. Meyve suyu yerine süt alsaydın bisküvi yine kalsaydı.
Yinede tebrik ediyorum imkanlar dahilinde doğru tercih yapmışsın. ama salata, bol bol salata... herşeyin yanına

Yinede tebrik ediyorum imkanlar dahilinde doğru tercih yapmışsın. ama salata, bol bol salata... herşeyin yanına
Kayın babam bakkaldan verdı sagolsun bende bısey dıyemedm zaten kucuk meyve suları varya ondan

Sagolasın hep bu kısmı unutuyorum yaa tesekkur etme ksmını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…