Nedense bir an hepimiz Defneyiz diyesim geldi.
Aaay
Hoşgeldinnn özlettin kendiniii.
Mantar sote kanka.
Senle hep aynı şeyleri seviyoruz yaa.
Hayırlı uğurlu devamlı olsun inşallah.
Aaay gözün aydınnn. Kendi babam gelmiş kadar sevindim inan ki.❤❤
Merhabalar,Merhabaaaaa.
Hoşgeldiniz aramıza.
Ben kaptan yardımcısı miyav. Sizide birazcık tanıyabilir miyiz.
Moniş ablamla falan tanışıyorsunuz tabi ama bizler yeniyiz.
Sizi aramızda görmekten çok mutlu olduk.
Kedide severimmm miyavv miyawww
Maviyi sever,mantarı sever,zumba yapamaz çok benziyoruz senle.
Aramıza hoşgeldin çok memnun oldumMerhabalar,
HoşbuldumÇok teşekkür ederim.
Tanıştığımıza çok memnun oldum.
Adım Gülden. 43 yaşındayım. Ankara'da yaşıyorum. Matematikçiyim. Bir kamu kurumunda Yazılım Geliştirme Şb.'de çalışıyorum. Bekarım.
15 Mayıs 2017'de diyete başladığımda 110 kg idim. Boyum 1.69 cm. Diyetisyen kontrolünde, diyet ve yürüyüşle 86 kg oldum.
Hedef kilom 67 inşallah. 19 kg daha vermem gerekiyor.
Diyetisyenimin ilk hedefi 70'li kilolar. 15 günde bir kendisiyle görüşüyorum. Tartı sonucuma bakıyor ve durumuma göre diyet listemi güncelliyor. Yeni önerilerde bulunuyor.
Geçmişte insülin direncim vardı. O dönemde çok kilo aldım. Haşimato hipotiroid de mevcut. Her gün Levotiron kullanıyorum.
Birkaç ay evvel tekrar Endokrinoloji uzmanıma gittiğimde doktorum kilo verdiğim için kan değerlerimin normale döndüğünü, insülin direncimin kalmadığını (kontrol altında olduğunu) ve artık diyet+egzersizle rahatlıkla kilo verebileceğimi söyledi.
Yakın zamanda evime yakın Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün yüzme havuzu açılmış idi.
Oraya üye oldum. Haftada 2 gün gideceğim. Gün içerisinde fırsat buldukça yürüyüş yapıyorum. 10000 adımı hedefliyorum.
Havalar güzelleşiyor, günler uzuyor, fırsat bulunca akşamları da yürümeyi istiyorum.
Çok sevgiler.
Tüm takım arkadaşlarıma da sevgiler.
Neler yaptgımı yedıgımı bı önvekı sayfada yazdım bbol bol alışveriş sınavdan sonra valla ayaklarım agrıdı yurumekten bayadır bukadar yurumuyordur heygıdı hey unı okurken sureklı yururdum gezmeyı cok severım evlndıkten sonra aldgım ve veremedgm kılolarımn sebebı bu sanırım
Aynen de öyle oldu canım gitgide dahada olacak inşallah ❤❤
Hatta ben bi gün sinirliydim @Nurciloji yle azcıcık ❤ kapıştık sonrada unuttuk barıştık aile gibi ❤ Dimi kız? @Nurciloji
Eee senin nasıl geçti bakalım yokken neler yaptın?
Merhabalar,
Hoşbuldum,
Çok teşekkür ederim.
Adım Gülden. 43 yaşındayım. Ankara'da yaşıyorum. Matematikçiyim. Bir kamu kurumunda Yazılım Geliştirme Şb.'de çalışıyorum. Bekarım.
Mayıs 2017'de diyete başladığımda 110 kg idim. Boyum 1.69 cm. Diyetisyen kontrolünde, diyet ve yürüyüşle 86 kg oldum.
Diyetisyenimin ilk hedefi 70'li kilolar.
Geçmişte insülin direncim vardı. O dönemde çok kilo aldım. Haşimato hipotiroid de mevcut idi.
Birkaç ay evvel tekrar Endokrinoloji uzmanıma gittiğimde doktorum kilo verdiğim için kan değerlerimin normale döndüğünü, insülin direncimin kalmadığını (kontrol altında olduğunu) ve artık diyet+egzersizle rahatlıkla kilo verebileceğimi söyledi.
Yakın zamanda evime yakın Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün yüzme havuzu açılmış idi.
Oraya üye oldum. Haftada 2 gün gideceğim. Gün içerisinde fırsat buldukça yürüyüş yapıyorum. 10000 adımı hedefliyorum.
Havalar güzelleşiyor, günler uzuyor, fırsat bulunca akşamları da yürümeyi istiyorum.
Çok sevgiler tüm takım arkadaşlarıma.
Kedide severimmm miyavv miyawww
ama cok eglenceli zumba, bide ayak uydurabilsem daha guzel olcak ben onlar mesela sola donuyosa ben saga donuyom
Ayy su tombigee bakin buyumuste kuculmus sanki , cok tatli yaaa
Neler yaptgımı yedıgımı bı önvekı sayfada yazdım bbol bol alışveriş sınavdan sonra valla ayaklarım agrıdı yurumekten bayadır bukadar yurumuyordur heygıdı hey unı okurken sureklı yururdum gezmeyı cok severım evlndıkten sonra aldgım ve veremedgm kılolarımn sebebı bu sanırım
Aramıza hoşgeldın abla azmınden dolayı senı tebrık edıyorumMerhabalar,
HoşbuldumÇok teşekkür ederim.
15 Mayıs 2017'de diyete başladığımda 110 kg idim. Boyum 1.69 cm. Diyetisyen kontrolünde, diyet ve yürüyüşle 86 kg oldum.
Diyetisyenimin ilk hedefi 70'li kilolar. 15 günde bir kendisiyle görüşüyorum. Tartı sonucuma bakıyor ve durumuma göre diyet listemi güncelliyor. Yeni önerilerde bulunuyor.
Geçmişte insülin direncim vardı. O dönemde çok kilo aldım. Haşimato hipotiroid de mevcut. Her gün Levotiron kullanıyorum.
Çok sevgiler.
Tüm takım arkadaşlarıma da sevgiler.
Hoşbuldum canım.Aramıza hoşgeldin çok memnun oldum
Sevgili Gökyüzündeki Turna,canım merhaba;
sabah:1 yumurta,5 adet yeşil zeytin, 1 salatalık,2 çeri domates,1 dilim yumuşak edirne yarım yağlı peynir
ara:5 badem bir türk kahve
öğlen:güveçte domates ve biberle pişmiş soteli tavuk güveç yanında ayran az haşlanmış sebze
ara:1 adet yeşil elma(metrodaki süper kızlar her yerdeki bu kadar sulu olmuyyy)
akşam:3 kaşık pırasa az yoğurt
ara:bir adet kestane ( irisinden) haşlanmış
3 litre su
Çok teşekkür ediyorum canım, sağolasın.Aramıza hoşgeldın abla azmınden dolayı senı tebrık edıyoruminşallah kalan kılolarınıda cabucak ve kalıcı olarak verırsınn
Elinden geleni yapmışsın. Meyve suyu yerine süt alsaydın bisküvi yine kalsaydı.Ohhh bıttı sonunda yaaa gelelım burda yokken yaptklarıma ve aldgım kılonun sebebıne sınava gıdecegım için o gece kaynanamlarda kaldık .ve kızımla beraber yattım düşmesın dıe Allahım o nasıl yatmaktııırr dön allah don bı kafaaı kafamda bı ayakları uykusuzz bır gecenın ardından yola cıkacagmz ıcn 6 da kalktk
Burdan menuye gecıyorum
G gokce41
Yolda gıderken meyve suyu ve bıskuvı
Okula gıdınce tost cay
Sınava gır çık
Çarsıda dolandık acıkınca durum ayran ekmegındeb azcık yedım yanıma ordan su aldık yarım lıtre içtimm tamam malum dısardayız sureklı tuvaltte dıemem altına ustune gtrdık geri dönüş yolunda erık almıştk ondan yedık bıraz
Aksamda
Kaynanamlara geldık
1 şiş adana ekmeksız yarım bardak kadar kola. Bol salata
Sonra
Cay
Baskada bır sey yıyemedım
Zre_ suda emin degılım ama 1.5 faln olmuştur sanırım
Kayın babam bakkaldan verdı sagolsun bende bısey dıyemedm zaten kucuk meyve suları varya ondanElinden geleni yapmışsın. Meyve suyu yerine süt alsaydın bisküvi yine kalsaydı.
Yinede tebrik ediyorum imkanlar dahilinde doğru tercih yapmışsın. ama salata, bol bol salata... herşeyin yanına
Sagolasın hep bu kısmı unutuyorum yaa tesekkur etme ksmınıElinden geleni yapmışsın. Meyve suyu yerine süt alsaydın bisküvi yine kalsaydı.
Yinede tebrik ediyorum imkanlar dahilinde doğru tercih yapmışsın. ama salata, bol bol salata... herşeyin yanına
Ah bu kayın babalar ve kayın analarKayın babam bakkaldan verdı sagolsun bende bısey dıyemedm zaten kucuk meyve suları varya ondan
Sorma bende hep afiyet olsun deme kısmını unutuyorumSagolasın hep bu kısmı unutuyorum yaa tesekkur etme ksmını
Tamam öyle deyim birdahakıneAh bu kayın babalar ve kayın analar
Neyse bir dahakine "küçük sütlerden alayım babacığım" dersin. Yanına form bisküvi elmalı tarçınlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?