Hoşbulduk canım, sevgiler.Aa şirine hoşgeldinUygun görürse kaptanımız memnun oluruz
Hoşbulduk canım, sevgiler.
Kaptanımız uygun görürse, ben de takımınıza katılmaktan ve sizlerle arkadaş olmaktan mutluluk duyacağım inşallah.
Evet kizlar sularida alalimCandysisters
G Gncgl_555
@s_eyan
G gokyuzundekiturna
Kızlar menüleri alalım mıı
Hosgeldinn mavilii sari sacli sirinee bayilirim maviye :)))) hangi takimdan transfer olmak istiyorsun buraya
Hoşbulduk canım.Hosgeldinn mavilii sari sacli sirinee bayilirim maviye :)))) hangi takimdan transfer olmak istiyorsun buraya
Hayirli yolculuklar cabim, cocuklar icin cok yorucu oluyor tabi. Biz oglumla Turkiyeye ucarken cok cektik, esim ucakta oglum kucaginda yurudu durdu sonunda pes edip uyumustu. Bide ondan sonra bide otobus yolculugu vardi bursaya. Cocuk 1 gun kendine gelemedi.Daha iyiyim canım 3,5 saat zaten inşallah zorlanmam yine de Defne treni ayağa kaldırmadığı sürece ben iyi olurum
Valla biz alış verıs yerlerını gezdık bır tane daha elbise aldım kızımada elbıse ayakkabı esımede bıseyler altına ustune gtrdıkÇifte minare
Medreseler
Cermikler
Başka pek aklıma gelmiyor
Sagolasın abla tartldım da ben çok fazla geldım ya su faln hıc ıcemedım dun 1 ltre anca bıde yemek kahvaltı dısarda ojulda faln yaptık onlarında artısı oldu sanırım offf ama baya yururduksınavında başarılar kuzum
bişicik olmaz salı sabahı tartılırsın
2.5 içtim o akşam ama dun 1.5 anca içmişimdr dısarda oldgm için içemedım2.5 lt su ictikten sonra beni tekrar etiketlermisin? listeye 2.5 yaziyorum cunki.
Sana doğum günü programı yapalım. UnutturmaGündüz yorulunca Bebeğihi uyutacam diye bende uyuma kalıyorum bazen o zaman birikiyorlar ne yapım okumayayım mı yani beğenmim mi yani))
Bugün dışarı çıkacam Cumartesi Doğum günümüz var onuniçin alışveriş yapmam lazım pek giremeye bilirim akşam hepimizi beğenirim tekrar
Menün kötü değil ama patates yiyeceksen öğlen ye.Dunku menu
Sabah: bir tane kucuk krep peynir zeytin salatalik yeşil cay
Öğle 5 tane köfte salata ayran
Aksam iki kepce patates yemeği bir kase yogurt
2 bucuk litre su
Zre_ G gokce41
Bugun 9 dan once yazmaya calisicam telefonumun sarji akşama kadar bitiyor sabaha kadar anca doluyor kusura bakmayin.dun aksam 3 kere yazdım telefon kapandi silindi
Güldenciğim Merhaba canım
Biraz daha damak tadı diyelimCanım yaa.. senin menülere yorum dahi yapamıyorum kusura bakma. Sonuçda içinde bulunduğun kültür farklı. Beslenme şeklin belki o kültüre uygun. Yada ne bileyim bizim yemek ve kahvaltı kültürümüze uygun herşeyi bulamıyor olabilirsin diye düşünüyorum. Birde yaşam tarzları beslenme şeklini etkiliyor malesef. Ben mesela saat 6da hiçbir zaman akşam yemeği yiyemedim.
Teskkur ederım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?