mashaAllah subhanAllah, 4 Lt mi
su sipariş ettin mi bitmiştir damacana
Görüneni yap canımBu evdeki işler ne zaman bitecek yaa öldüm mutfağı topladım sorada çamaşırlar var ama ben uyumakta istiyorum yarın erken kalkacam yazık bana yaa
Yarin yap camasirlarida, yorulduysan yat dinlen sonra odem olma :))))))))))))))Bu evdeki işler ne zaman bitecek yaa öldüm mutfağı topladım sorada çamaşırlar var ama ben uyumakta istiyorum yarın erken kalkacam yazık bana yaa
mashaAllah subhanAllah, 4 Lt mi
Suyu cig ictin demi kaynatmadin, bak glisemikin dusermi bisey olur
çalışırken daha iyiydi diyorum hayat evdeyken birşeye yetişilmiyor vallaGörüneni yap canım
Yok kaynatmadımmashaAllah subhanAllah, 4 Lt mi
Suyu cig ictin demi kaynatmadin, bak glisemikin dusermi bisey olur
Sabaha kalırsa güneşte iyice yanarlar yarın katlar ütülerim artık çiğden yapıcam tabikiYarin yap camasirlarida, yorulduysan yat dinlen sonra odem olma :))))))))))))))
Hazr içmiyorum ya sıkıntı yok bekarken hazr içerdım evlenınce bıraktımsu sipariş ettin mi bitmiştir damacana
Calisirken nasil yetisiyodunki anlayamadimçalışırken daha iyiydi diyorum hayat evdeyken birşeye yetişilmiyor valla
Iyi gecelerrr sugarorangemAllah rahatlık versin kızlar benim pilim bitmiş resmen
Ağrı kesici içip yat canımBaşim catlıooo ya
Bak hele bak hiç uyku varmı gözündeCalisirken nasil yetisiyodunki anlayamadim
Nanikkkkkk
AynenAğrı kesici içip yat canım
Eskiler okuyorumda suna cevap vermek istedim, en buyuk odul bence burda edindigin arkadaslik kardes takimlik.Birsey sorcambu yarisma ya takimlar arasinda odul ne kazanan takim napiyor
Vallaa uykum yokk, bende gecmisi okuyorum belki uykum gelirndiye :))))Bak hele bak hiç uyku varmı gözünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?