Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gün güzel geçmiş. Afiyet olsun. Bu çiğ köfte miktarı ne kadar? Onu da yazarsan sevinirim
6 tane felandi canim çığ kofteyi cok seviyorum evde kendim yapiyorum.disaridaki kadar kalorili olduğunu sanmiyorum.yağı cok azdi bide zeytin yagi kullandım bulgur desen zaten esmer bulgur

dino1isi bileee mii bileee miiii :) bugun yarin nesfite gomuleyim de gor sen :))

kız ciddiye alıp bide basın açıklaması mı yaptın

Direnin: Gözünüzün önünde tatlıların uçuştuğu anlarda direnebilmek size güç katar ve bir sonraki tatlı krizini daha kolay atlatmanıza yardımcı olur. Böyle bir kriz anında “bu krizi atlatırsam daha güçlü olacağım” diyerek kendinizi motive edebilirsiniz.

Günlük kaç kalori beslenmeniz gerektiğini, minimum ve maksimum kaç kaloriyle doğru beslenebileceğinizi de bilmeniz gerekiyor. Spor yaptığınız sırada kaç kalori harcadığınızı da bilmeniz şart. İnsan vücudu eşsiz bir makine, besinlerse yakıtı... Her gün kaç kalori tüketebileceğinizi bilmeyi, son model bir arabanın ne kadar benzinle kaç kilometre gideceğini bilmeye benzetebilirsiniz. Bu bilgi çok önemli, çünkü bu sefer araç vücudunuz, kilometre ise hayatınız. Herhangi bir yedeği de yok. Üzerinde kalorisi yazılmamış ya da 1200 kalorinin altındaki diyet listelerinden uzak durun. Bir de şu: Metabolizmanıza yapabileceğiniz en büyük kötülük, onu ihtiyacı olan kaloriden yoksun bırakmaktır. Kalori kısıtlaması sizi hem açlığa hem de yavaş çalışan bir metabolizmaya mahkûm ediyor, unutmayın

(Int. Alinti bu okurken paylasmak istedim sizle)

Bide turk diuetisyenlerin menuleri daha guzel yaa, oglen sebze corba vs vs givi. Oglen ekmek yemekde neymis
Bizim Belçika'da yaşayan bir arkadaşımız vardı. Türkiye'ye geldiğinde giderdi diyetisyene. O da ona online hizmet verirdi. yanlış hatırlamıyorsan takıma geldi 4-5ayda mezun oldu gitti. Efsane dennisgo

6 tane felandi canim çığ kofteyi cok seviyorum evde kendim yapiyorum.disaridaki kadar kalorili olduğunu sanmiyorum.yağı cok azdi bide zeytin yagi kullandım bulgur desen zaten esmer bulgur
Olabilir aslında. Ama burada asıl olan senin bu yağdan ne kadar tükettiğin. Karatay hocanın dediği gibi de bardak bardak z.yağı, iç yağı, kuyruk yağı yada tereyağ içmemek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…