Aynen öyle olduBenim 1 haftada yediğim ekmeği 1 gündemi yedin kııız
6 tane felandi canim çığ kofteyi cok seviyorum evde kendim yapiyorum.disaridaki kadar kalorili olduğunu sanmiyorum.yağı cok azdi bide zeytin yagi kullandım bulgur desen zaten esmer bulgurGün güzel geçmiş. Afiyet olsun. Bu çiğ köfte miktarı ne kadar? Onu da yazarsan sevinirim
Senin daha dikkatli ve sağlıklı beslenmen lazım. Emziriyorsundur.6.5 ay oldu .3 ay daha sabreyim o zamn
Hihihi
Ozaman gunaydinnnn gelecegin citirlariii
dino1isi bileee mii bileee miiii :) bugun yarin nesfite gomuleyim de gor sen :))Senin menülerinde ne yapacagimi şaşırıyorum inan bana. Hatta bunumoni ile bile konuştum. Senin gibi hiç boncuk almayan var mi bilemiyorum Dino1isi bile aldı yani
Tekrar sana gelirsek yanlış hatırlamıyorsan diyetisyene gidiyordun. Onun listesiyle birşey diyemeyeceğim. Geçen gün yazdığım gibi çok farklı yerlerde yaşıyoruz. Yaşadığımız yerin kültüründen etkilemiyoruz. Ben hepinize boncuk dağıtmak isterim.
Şöyle yapalım mi? Varsa Diyetisyen listen, uyduğuna vereyim sana da boncuk
su iciyorum ama bben :) kefir candır nihayet pazardan beri -300 biraksalar ogunlerin hepsini kefirle geciririm :))kefir güzeli su iç su :)
*yılan deyimin şeysi çiçeeem
Ek gidaya gectik ama emziriyorum hala.sutumun azalmamasi icin dikkat ediyorum bol su iciyorum.bunye meselesi birazcikta hep zor kilo vermisimdirSenin daha dikkatli ve sağlıklı beslenmen lazım. Emziriyorsundur.
kız ciddiye alıp bide basın açıklaması mı yaptınAaa... yalan
Ben onu gömmek için yazmadım ki...
Gelinlerini sevdikleri için sürekli yediriyorlar zayıflayıp hasta olurlar endişesi taşıyorlar manasında yazmıştım.
O zaman burada senin ve 10.takım huzurunda tüm kamuoyundan, kayın analar ve kayin babalardan özür dilerim.
Niyetim gömmek değildiALLAH hepsine sağlıklı uzun ömürler versin.
kızçelerimmm
cuma günü böyle durmak istiyorum
InshaAllah kaptanimm gunaydin
Bizim Belçika'da yaşayan bir arkadaşımız vardı. Türkiye'ye geldiğinde giderdi diyetisyene. O da ona online hizmet verirdi. yanlış hatırlamıyorsan takıma geldi 4-5ayda mezun oldu gitti. EfsaneBide turk diuetisyenlerin menuleri daha guzel yaa, oglen sebze corba vs vs givi. Oglen ekmek yemekde neymis
Olabilir aslında. Ama burada asıl olan senin bu yağdan ne kadar tükettiğin. Karatay hocanın dediği gibi de bardak bardak z.yağı, iç yağı, kuyruk yağı yada tereyağ içmemek gerek6 tane felandi canim çığ kofteyi cok seviyorum evde kendim yapiyorum.disaridaki kadar kalorili olduğunu sanmiyorum.yağı cok azdi bide zeytin yagi kullandım bulgur desen zaten esmer bulgur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?