Canim instagramdada onlian diyetisyenler var.hatta bende dusunuyorum.kan tahlilerini ginderiyorsun senle telle iletisim kuruyor.kilo veren arkadaslarimda varAa oyle bi imkan varmiymis ne guzel, cok mantikli geldi kulaga
Brokoli sevilmez mi yav.karnibahar sevmem ama brokoli cinim cinimBrokoli sevmeyen arkadaslar, brokolinin o agacD) kismini degilde , sapini yiyin cigden ama :)))
Evet sarimsakli yogurtla huzel oluyo ay dur aksama onu yapayimBrokoli sevilmez mi yav.karnibahar sevmem ama brokoli cinim cinim
Haslayip limonlu salata gibi yada sarimsakli yogurtla karistirip yerim.ay canim cektikomsum cig dograyip salata yapiyormus denemedm ama
Teryagi icemem zaten de kuyruk yagini severimOlabilir aslında. Ama burada asıl olan senin bu yağdan ne kadar tükettiğin. Karatay hocanın dediği gibi de bardak bardak z.yağı, iç yağı, kuyruk yağı yada tereyağ içmemek gerek
AminAllahim sen bizi dondurulmuş cacıktan koru. subhaneke dinimiz amin
Kilo almakta vermekte zahmetli canım.bitmek uzere evdeki bende cesit cesit aliyim diyodumspecial k nin cikolatalisini cok severim tamam denerim hic almadim ondan.
evet zahmet olcak :)
Bardak bardak yağ içmek zor gelmeyecek mi. Sonra dağı bayırı nereden bulup yürüyeceksin.Teryagi icemem zaten de kuyruk yagini severimkaratay diyetine gecesim geliyor bazende yapabilirmiyim bilmiyorum
Günlük kaç kalori beslenmeniz gerektiğini, minimum ve maksimum kaç kaloriyle doğru beslenebileceğinizi de bilmeniz gerekiyor. Spor yaptığınız sırada kaç kalori harcadığınızı da bilmeniz şart. İnsan vücudu eşsiz bir makine, besinlerse yakıtı... Her gün kaç kalori tüketebileceğinizi bilmeyi, son model bir arabanın ne kadar benzinle kaç kilometre gideceğini bilmeye benzetebilirsiniz. Bu bilgi çok önemli, çünkü bu sefer araç vücudunuz, kilometre ise hayatınız. Herhangi bir yedeği de yok. Üzerinde kalorisi yazılmamış ya da 1200 kalorinin altındaki diyet listelerinden uzak durun. Bir de şu: Metabolizmanıza yapabileceğiniz en büyük kötülük, onu ihtiyacı olan kaloriden yoksun bırakmaktır. Kalori kısıtlaması sizi hem açlığa hem de yavaş çalışan bir metabolizmaya mahkûm ediyor, unutmayın
(Int. Alinti bu okurken paylasmak istedim sizle)
Herifin yanındada yeme
Miyaww ne zaman tokki
Onun 1 günde yediğini ben 1 öğünde yiyom
Yedimmm
Nazarlık kediye. Sana birşey kalmadı üzgünüm
Üzüldüğümü çok belki etmedim umarim
Eskiden ekmek aslanın ağzındaydı şimdi kedinin midesinde
Guten morgen Goedemorgen goodmorning bonjour صباح الخير
kızçelerimmm
cuma günü böyle durmak istiyorum
Direnin: Gözünüzün önünde tatlıların uçuştuğu anlarda direnebilmek size güç katar ve bir sonraki tatlı krizini daha kolay atlatmanıza yardımcı olur. Böyle bir kriz anında “bu krizi atlatırsam daha güçlü olacağım” diyerek kendinizi motive edebilirsiniz.
Günlük kaç kalori beslenmeniz gerektiğini, minimum ve maksimum kaç kaloriyle doğru beslenebileceğinizi de bilmeniz gerekiyor. Spor yaptığınız sırada kaç kalori harcadığınızı da bilmeniz şart. İnsan vücudu eşsiz bir makine, besinlerse yakıtı... Her gün kaç kalori tüketebileceğinizi bilmeyi, son model bir arabanın ne kadar benzinle kaç kilometre gideceğini bilmeye benzetebilirsiniz. Bu bilgi çok önemli, çünkü bu sefer araç vücudunuz, kilometre ise hayatınız. Herhangi bir yedeği de yok. Üzerinde kalorisi yazılmamış ya da 1200 kalorinin altındaki diyet listelerinden uzak durun. Bir de şu: Metabolizmanıza yapabileceğiniz en büyük kötülük, onu ihtiyacı olan kaloriden yoksun bırakmaktır. Kalori kısıtlaması sizi hem açlığa hem de yavaş çalışan bir metabolizmaya mahkûm ediyor, unutmayın
(Int. Alinti bu okurken paylasmak istedim sizle)
Allahim sen bizi dondurulmuş cacıktan koru. subhaneke dinimiz amin
Kilo almakta vermekte zahmetli canım.
Sagol cınım o senin sahane bakan gozlerin :))))))))))
Kedi
Herif
Alayına gider bundan böyle.
Miyav aç tabi çünkü en çok kilo vermesi gereken kişi miyavBi 70 olayım yicem o zaman bende.
Güzel günler yakında hissediyorum.
Ooyyy
Grubumuzun yeni üyesi Bayan Fiyonk Kedi.
Mamalar kedide ben aç.
Grubumuzu uluslararası konuma getirdin oyum sana.
Aayyy
Şahanesin Zehroş
Aminnn.
püsküütüm cansınmoni şim güzel kalplim,
Az önce bildirimlerden gördüğüm kadarı ile benim pirinç lapası diyeti yapma yöntemim konuşulmuş.. belki linki bulamamışsındır.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/pirinc-lapasi-diyeti.243047/#post-1027271
Sagol cınım o senin sahane bakan gozlerin :))))))))))
Buarada demeden gecemicem en cok kilo vermesi gereken benim
Böhöhöyttt
Bence benim.
anladımalmak benim icin cok kolay ve keyifli.
ekmegin ustune kirip ictigim devit 3 den bile tadi guzelmis diye keyif alan insanim ben. damak zevkim var anliyomusun
Artık kaçmayacakaçılin benimmm. bugunku menume lydznp cildircaketiketlemedim belki gozunden kacar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?