Yazık kız sana şeker oranı çok yüksek o gıdaların. Şeker zehirdir. Karatay hocanın her dediğini değil ama bazılarına hak veriyorum. Basit kh (un, şeker) tükettiğimde sabah gözlerim şiş şiş kalkıyorum. Bütün gün yorgun oluyorum. Kadın doğru söylüyor.dino1isi bileee mii bileee miiii :) bugun yarin nesfite gomuleyim de gor sen :))
Ne bileyin yarın akşam haberlerinde beni linç ederler diye korktumkız ciddiye alıp bide basın açıklaması mı yaptın
Vaaayyy... Bu duruş yakışır sanakızçelerimmm
cuma günü böyle durmak istiyorum
Yaa... hep diyorum az yiyorsunuz diye amaGünlük kaç kalori beslenmeniz gerektiğini, minimum ve maksimum kaç kaloriyle doğru beslenebileceğinizi de bilmeniz gerekiyor. Spor yaptığınız sırada kaç kalori harcadığınızı da bilmeniz şart. İnsan vücudu eşsiz bir makine, besinlerse yakıtı... Her gün kaç kalori tüketebileceğinizi bilmeyi, son model bir arabanın ne kadar benzinle kaç kilometre gideceğini bilmeye benzetebilirsiniz. Bu bilgi çok önemli, çünkü bu sefer araç vücudunuz, kilometre ise hayatınız. Herhangi bir yedeği de yok. Üzerinde kalorisi yazılmamış ya da 1200 kalorinin altındaki diyet listelerinden uzak durun. Bir de şu: Metabolizmanıza yapabileceğiniz en büyük kötülük, onu ihtiyacı olan kaloriden yoksun bırakmaktır. Kalori kısıtlaması sizi hem açlığa hem de yavaş çalışan bir metabolizmaya mahkûm ediyor, unutmayın
(Int. Alinti bu okurken paylasmak istedim sizle)
Aa oyle bi imkan varmiymis ne guzel, cok mantikli geldi kulagaBizim Belçika'da yaşayan bir arkadaşımız vardı. Türkiye'ye geldiğinde giderdi diyetisyene. O da ona online hizmet verirdi. yanlış hatırlamıyorsan takıma geldi 4-5ayda mezun oldu gitti. Efsane @dennisgo
Cok haklisin yedikce veriyorum sankibyemedimmi yavasliyor kg verisim
Esnemeye bile vaktim yok
Inşallahkızçelerimmm
cuma günü böyle durmak istiyorum
Ben o sap kısmını çok severim.Brokoli sevmeyen arkadaslar, brokolinin o agacD) kismini degilde , sapini yiyin cigden ama :)))
Yazık kız sana şeker oranı çok yüksek o gıdaların. Şeker zehirdir. Karatay hocanın her dediğini değil ama bazılarına hak veriyorum. Basit kh (un, şeker) tükettiğimde sabah gözlerim şiş şiş kalkıyorum. Bütün gün yorgun oluyorum. Kadın doğru söylüyor.
"That Sugar" filmini izlemediysen izle kesinlikle.
Cacığı dondur dondurma gibi yeyok ac birakmiyorsun da, cacik yemeyince bozuluyorsun
ben ne zman dondurma yesem zayifliyorum. belki tolerans muhabbeti vardir ama dondurma bana iyi gelio bence. bugun yine yicem oyuzden arada
anahtarmoni nin midesinde. diridirimmmm.
oyle mi diyorsun. e ne yicem benyogurt yemis sayiliyorum ama ya dolu dolu nesgir koymuyorumki kaseye.
Cacığı dondur dondurma gibi ye
Bence evdeki bitince bir daha nesfit alma. Onun yerine yulaf ezmesi al. Yoğurdun içine koy. Biraz da tarçın vs. Hatta kuru meyve doğra 1-2 tane. Sana da çok iş çıktı ama kusura bakma artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?