Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

dino1isi bileee mii bileee miiii :) bugun yarin nesfite gomuleyim de gor sen :))
Yazık kız sana şeker oranı çok yüksek o gıdaların. Şeker zehirdir. Karatay hocanın her dediğini değil ama bazılarına hak veriyorum. Basit kh (un, şeker) tükettiğimde sabah gözlerim şiş şiş kalkıyorum. Bütün gün yorgun oluyorum. Kadın doğru söylüyor.
"That Sugar" filmini izlemediysen izle kesinlikle.

Yaa... hep diyorum az yiyorsunuz diye ama Dino1isi kişisi hep aç bıraktığımı idda ediyor.

Bizim Belçika'da yaşayan bir arkadaşımız vardı. Türkiye'ye geldiğinde giderdi diyetisyene. O da ona online hizmet verirdi. yanlış hatırlamıyorsan takıma geldi 4-5ayda mezun oldu gitti. Efsane @dennisgo
Aa oyle bi imkan varmiymis ne guzel, cok mantikli geldi kulaga

Yaa... hep diyorum az yiyorsunuz diye ama Dino1isi kişisi hep aç bıraktığımı idda ediyor.

yok ac birakmiyorsun da, cacik yemeyince bozuluyorsun
ben ne zman dondurma yesem zayifliyorum. belki tolerans muhabbeti vardir ama dondurma bana iyi gelio bence. bugun yine yicem oyuzden arada

oyle mi diyorsun. e ne yicem ben yogurt yemis sayiliyorum ama ya dolu dolu nesgir koymuyorumki kaseye.

anahtar moni nin midesinde. diridirimmmm.

oyle mi diyorsun. e ne yicem ben yogurt yemis sayiliyorum ama ya dolu dolu nesgir koymuyorumki kaseye.

Bence evdeki bitince bir daha nesfit alma. Onun yerine yulaf ezmesi al. Yoğurdun içine koy. Biraz da tarçın vs. Hatta kuru meyve doğra 1-2 tane. Sana da çok iş çıktı ama kusura bakma artık

Bence evdeki bitince bir daha nesfit alma. Onun yerine yulaf ezmesi al. Yoğurdun içine koy. Biraz da tarçın vs. Hatta kuru meyve doğra 1-2 tane. Sana da çok iş çıktı ama kusura bakma artık

bitmek uzere evdeki bende cesit cesit aliyim diyodum special k nin cikolatalisini cok severim tamam denerim hic almadim ondan.
evet zahmet olcak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…