Kız yemek ye yemek
Kız yemek ye yemek
Çakdemistim :))
olmazzz.. moni üzülüyor sonra
yarın tartı diye boyle yaptim. bugun yemege gomulup dogru duzgun kilo vermeeyip takimin derecesini dusureni budarim soyliyim simdiden. agir kavga cikar
Kalkınca suyunu iç yanında da 2 ceviz içi ye. Kahvaltıya kadar açlık krizini keser enerji verir.lydznp bana Doğum günü menüsü yapacaktın bizimki dışarda serpme kahvaltı ardından pasta olucak sence nasıl bir yol izlemeliyim
Maşallah canım
Nereye kaciyon
Hiç birşey yememişsin Perşembe diye mi canım
Teşekkür ederim Allahtan ben öyle çok tatlı yemem reçeldi felan dediğin gibi pastaya ayırırım hakkımı onda olacak erkenden kahvaltı olacak :)) aç kalıp saldırmam yemeklere şükür zeytin ile sahanda yumurta neden birlikte yenilmiyor merak ettimKalkınca suyunu iç yanında da 2 ceviz içi ye. Kahvaltıya kadar açlık krizini keser enerji verir.
Kahvaltıda kh olarak sadece 1 dilim ekmek yada 1/4 simit ye. Zeytin yiyeceksen sahanda yumurta yeme 2sinden birini tercih et. varsa haşlanmış yumurta. Peynir, bol yeşillik, domates, biber, salatalık. Mümkün olduğunca yağ ve meyve tüketme. O hakkını pastaya ayırıyorum
Bunları oldukça yavaş yemeye çalış ki kahvaltın hemen bitmesin. Bu tarz sofralar uzun kalır ortada aman dikkatBol bol çay iç ki pastaya yer kalsın
Pasta hemen kesilmeyecektir diye umuyorum. Şöyle en az 2 saat geçse süper olur ama
Neyse pasta ye ama küçük 1 dilim. Bu senin o günkü kh, meyve ve yağ hakkın. Mümkünse şekersiz çay. Kola meyve suyu yok. Hatta tarçınlı süt olsa süper olur ama orada pek mümkün olmaz. Kan şekerini dengelerdi :)
Akşama bol salata sebze yogurt. salatayı yağsız tüket. yoğurttaki yağ ve sebzedeki 1yk yağ yeterli olacaktır.
Bol su iç.
Afiyet olsun ve nice yaşlar olsun bebişe
Iyide açlık ödem yapmasın?demistim :))
olmazzz.. moni üzülüyor sonra
yarın tartı diye boyle yaptim. bugun yemege gomulup dogru duzgun kilo vermeeyip takimin derecesini dusureni budarim soyliyim simdiden. agir kavga cikar
6 tn zeytin 1tk yağ. Sahanda yumurtada yağ. Pasta kreması da yağ. Yani bol bol yağ tüketmiş olacaksın. Bunun için mümkün oldukça yağ hakkını pastaya sakla diye. Pastadaki yağ sağlıksız olduğu içinde küçük bir dilim.Teşekkür ederim Allahtan ben öyle çok tatlı yemem reçeldi felan dediğin gibi pastaya ayırırım hakkımı onda olacak erkenden kahvaltı olacak :)) aç kalıp saldırmam yemeklere şükür zeytin ile sahanda yumurta neden birlikte yenilmiyor merak ettim
ozel hissettim.olsa keske :)
Sana kırık kalp olsa onu gönderirdim. Kırık kalp emojisi istiyorum. Sadece senin için
tamam dondurma yedim.
ara ogun ya da ogun olarak guccuklerinden yiyeblrsin bence bisey olmaz :)
Canım çekiyor.
ara ogun ya da ogun olarak guccuklerinden yiyeblrsin bence bisey olmaz :)
Nasıl yanı ebat olarak mıPide kaç dilim ekmek yapıyor?
Onudamı kaynatıyoruz ben detoks suyu olarak yaptım geçenlerde burda gormustum elma cubk tarcın kaynattım ama içemedımNane limon gibi
Ben en çok onu severim
tamam dondurma yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?