Mashallah abla duper vermisisn, bende buraya katilmadan once vermistim , yavas gidiyo 110 kiloyu gormustum.
2028 e kadar demiş inşallah hedeflerimize geliriz on yoldaEŞLEŞMELER
______13 Nisan 2018__11 Mayıs 1028___
1. Takım Seferoğulları
G guziss35
Dino1isi
@bluedolphin
gezegenfeza
zezeozge
hayal114
2. Takım Tellioğulları
miyaww__
G gokce41
E Ezgi osman
Alemin delisi
Candysisters
Zre_
Evet yanlis yaptigimin farkindayim ama hazir spor salonuna gelmisken es gecemedim tartiyi.s u vucuttaki yag felan olçen var ya ondan. Benimde almam lazim ins. Tarti farki olmaz.tartim bozuktu yenisini aldim ama ben de buraya baslamadan once 78 i flan gormustum sanirim. subatin basindan beri basladim.
bu arada kahvalti yapip su icip niye tartiliyosun moralin bozulur. en az 300 oynar bence.
Muhakkak canım bu ara hangımız dalgın degılız ki
Ben agzma bısey alıyım tartı işi bitmiştir benım içinKizlar spordada tartildimm dimdi.
Cumadan sonra 1 gram oynamamis yaa 100.5 ama sabah kahvalti yaptim 1 litrede su icmistim
Ben yemegın yanında bıle 1 bardagı zor içerdım kolayı yanı aıtınden dolayı kimisi kafaya bi dikiş o dikiş neyse aklına gtrmeyım şimdi kefire donmelke çok iyi yapmişsınnben içiyorum bol bol kahvaltıdan once yine ictim. en azindan haftada 1 icilse bisey olmaz bence ama ben ac karnima icecek icmeyi cok severim. eskiden kolaydi. yerini krfir almaya baslamisti
sen kola içmede her gün kefir iç ama ölçülü ve lightben içiyorum bol bol kahvaltıdan once yine ictim. en azindan haftada 1 icilse bisey olmaz bence ama ben ac karnima icecek icmeyi cok severim. eskiden kolaydi. yerini krfir almaya baslamisti
1028 di kız
Kızlar merhaba kusura bakmayın eşim rahatsızlandı kusura bakmayın hep hastanede geçti kilo bildirimini ancak yapabiliyorum 85 kilo cuma kilom, menülerini gece paylaşacağım elim kolum kalkmıyor yorgunluktan ölüyorum..lutfen kusura bakmayin.Su bildirimini bekledigim arkadaslar:
Alemin delisi
G guziss35
hayal114
zezeozge
G gokyuzundekiturna (2gundur yok bildirim, 3 gun kirmizi kart)
Spor bildirimini bekledigim arkadaslarim:
@Nurciloji
G gokce41
@Alemindelisi
@ezgiosman
G guziss35
hayal114
zezeozge
G gokyuzundekiturna
ben ondan almak yerine kosu bandi dusunuyorum yag olcer falan diyo ne kadar saglikli olcer bilmiyorum da. muhtemelen spora gitmeye erinirim en azindan evde kulakligimi takip muzik dinleyerek kosabilirim.Evet yanlis yaptigimin farkindayim ama hazir spor salonuna gelmisken es gecemedim tartiyi.s u vucuttaki yag felan olçen var ya ondan. Benimde almam lazim ins. Tarti farki olmaz.
asit yuzunden icilmez olur mu yaa onun espirisi asitinde zaten. bi yakcak bogazini ohhh nerde be eski kolalarBen yemegın yanında bıle 1 bardagı zor içerdım kolayı yanı aıtınden dolayı kimisi kafaya bi dikiş o dikiş neyse aklına gtrmeyım şimdi kefire donmelke çok iyi yapmişsınn
sen kola içmede her gün kefir iç ama ölçülü ve light
Geçmiş olsun neyi var esınınKızlar merhaba kusura bakmayın eşim rahatsızlandı kusura bakmayın hep hastanede geçti kilo bildirimini ancak yapabiliyorum 85 kilo cuma kilom, menülerini gece paylaşacağım elim kolum kalkmıyor yorgunluktan ölüyorum..lutfen kusura bakmayin.
Vaşşş ya saglık iyi olmuş bırakman gercekten cok ıyı olmusasit yuzunden icilmez olur mu yaa onun espirisi asitinde zaten. bi yakcak bogazini ohhh nerde be eski kolalar
şöyle bir sey var. şeker ilacı kullaniyorum istahimi hicbir sekilde kesmedi ama eskisi gibi canim kola cekmiyor yoksa dayanamazdim uc bes yil once gunde 2.5 litre iciyodum gunlerce su icmedigimi bilirim. diyete baslamadan önce de 2 gunde bir falan 1.5 litre alirdik.
ay 2.5 litre ictigim zamanlar cok guzeldi. ders calis kola ic bi yandan ohh
2 tane aliyorum orman meyveli ve cileklibiri 120lerde biri 190larda kalorisi net hatirlamiyorum. 1 siseden fazla icmiyorum.
light ini hic gormedim burda.
minnak ejderyalayım
Aylık hedeflerinizi belirleyin
11 MAYIS
AYLIK HEDEFLER
@Nurciloji =63,8>>61
G gokce41 =58,5>>57
Alemin delisi = 65>>64
Dino1isi = 68,1>>64
G guziss35 = 75,5>>71
hayal114 =81,8>>78
zezeozge = 65,1>>63
Candysisters =56,3>>54
E Ezgi osman =76,8>>71
gezegenfeza = 70,9>>66
miyaww__ =86,6>>82
Zre_ =100,5>>97
@bluedolphin = 85,5>>82,5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?