Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Mashallah abla duper vermisisn, bende buraya katilmadan once vermistim , yavas gidiyo 110 kiloyu gormustum.

tartim bozuktu yenisini aldim ama ben de buraya baslamadan once 78 i flan gormustum sanirim. subatin basindan beri basladim.
bu arada kahvalti yapip su icip niye tartiliyosun moralin bozulur. en az 300 oynar bence.

tartim bozuktu yenisini aldim ama ben de buraya baslamadan once 78 i flan gormustum sanirim. subatin basindan beri basladim.
bu arada kahvalti yapip su icip niye tartiliyosun moralin bozulur. en az 300 oynar bence.
Evet yanlis yaptigimin farkindayim ama hazir spor salonuna gelmisken es gecemedim tartiyi.s u vucuttaki yag felan olçen var ya ondan. Benimde almam lazim ins. Tarti farki olmaz.

ben içiyorum bol bol kahvaltıdan once yine ictim. en azindan haftada 1 icilse bisey olmaz bence ama ben ac karnima icecek icmeyi cok severim. eskiden kolaydi. yerini krfir almaya baslamisti
Ben yemegın yanında bıle 1 bardagı zor içerdım kolayı yanı aıtınden dolayı kimisi kafaya bi dikiş o dikiş neyse aklına gtrmeyım şimdi kefire donmelke çok iyi yapmişsınn

Kızlar merhaba kusura bakmayın eşim rahatsızlandı kusura bakmayın hep hastanede geçti kilo bildirimini ancak yapabiliyorum 85 kilo cuma kilom, menülerini gece paylaşacağım elim kolum kalkmıyor yorgunluktan ölüyorum..lutfen kusura bakmayin.

Evet yanlis yaptigimin farkindayim ama hazir spor salonuna gelmisken es gecemedim tartiyi.s u vucuttaki yag felan olçen var ya ondan. Benimde almam lazim ins. Tarti farki olmaz.
ben ondan almak yerine kosu bandi dusunuyorum yag olcer falan diyo ne kadar saglikli olcer bilmiyorum da. muhtemelen spora gitmeye erinirim en azindan evde kulakligimi takip muzik dinleyerek kosabilirim.
bu yil alaniyorum cok iyi olurdu. 2 3 aya tasincam burdan yuk etmek istemiyorum

Ben yemegın yanında bıle 1 bardagı zor içerdım kolayı yanı aıtınden dolayı kimisi kafaya bi dikiş o dikiş neyse aklına gtrmeyım şimdi kefire donmelke çok iyi yapmişsınn
asit yuzunden icilmez olur mu yaa onun espirisi asitinde zaten. bi yakcak bogazini ohhh nerde be eski kolalar
şöyle bir sey var. şeker ilacı kullaniyorum istahimi hicbir sekilde kesmedi ama eskisi gibi canim kola cekmiyor yoksa dayanamazdim uc bes yil once gunde 2.5 litre iciyodum gunlerce su icmedigimi bilirim. diyete baslamadan önce de 2 gunde bir falan 1.5 litre alirdik.
ay 2.5 litre ictigim zamanlar cok guzeldi. ders calis kola ic bi yandan ohh
sen kola içmede her gün kefir iç ama ölçülü ve light

2 tane aliyorum orman meyveli ve cilekli biri 120lerde biri 190larda kalorisi net hatirlamiyorum. 1 siseden fazla icmiyorum.
light ini hic gormedim burda.

Geçmiş olsun neyi var esının

Vaşşş ya saglık iyi olmuş bırakman gercekten cok ıyı olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…