Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Monicim keşke mücbir sebep olsa.. mücbir sebebi olan izinli yazilmasa, hani unutan ihmal eden anlarım ama biz de de böyle bisey olmalı mesela ben çok iyi gidiyodum eşim hastalanmasa hemencecik girer kilo mu paylasirdim 1 kilo da vermiştim oysaki şimdi kimbilir ne zaman dahil olacam insanın motivasyonu düşüyor canım benim

Haklisin saglik herseyden onemli canim
Ama benim dusuncem soyle; burasi bir yarisma,takimlarla yarisiyoruz, ve seninizinli yazmaknzorunda kalindi. Etkiledide bu takimnyuzdrsini mesela.

kuzum, yarışmada olduğumuz için kurallar var.mesela sen geçen hafta kilonu bildiremedin ve takıma uğramadın.bu hafta gelip gelmeyeceğini de bilemezdik değil mi?ve takım kötü etkilendi, diğer arkadaşlarının da emekleri boşa gidiyor böyle olunca. buna müsade edemezdim bir hafta daha, o sebeple izinli yazıldın.
ve bu hafta 2.olduk 1.liği 0,01 gibi bi rakamla kaybettik
izinli yazılmak demek her şey bitti demek değilki, yeterli paylaşımda bulunursan ve kilo veriyorolursan 2 hafta sonra listeye tekrar girebilirsin. takımdan ayrılmadınn, sadece listeden izinlisin.
bize 2 dakika ayırıp durumunu bildirebilseydin ve devam edeceğini söyleseydin idare edilirdin kuzum, keşke cuma günü takıma kilo yazsaydın 200 gram bile vermiş olsan 1.ydik.

Bugunki menumu paylasiyim unutmadan

Sabah
1 dilim kepekli ekmek
Sucuklu yumurta ( 3 yuvarlak dilim sucuk 1 yumurta
1 bardak cay

Ara
Turk sadenkahvesii 10 badem

Oglen
3 kofte 1 kase ev yapimi yogurdum

Ara
Su

Aksam
Haslanmis brocoli
1 kase sehriye corbasi

Son ara
1 bardak kahve
Su
Activia veya ev yogurdumdan

hepimizin işi gücü var ve buraya özel hayatımızdan çalıp vakit ayırıyoruz.
şunu diyim, eğer bu şekilde devam ederse bende uğramam uğraşmam da.
Kaptanım haklisin ama bazen fırsatı olmuyor insanın,ben ev hanımıyım,3 çocuğun okula gitme ve gelme saatleri farklı bende arada koşturmaktan tlf elime alıp oturamıyorum...

Monicim keşke mücbir sebep olsa.. mücbir sebebi olan izinli yazilmasa, hani unutan ihmal eden anlarım ama biz de de böyle bisey olmalı mesela ben çok iyi gidiyodum eşim hastalanmasa hemencecik girer kilo mu paylasirdim 1 kilo da vermiştim oysaki şimdi kimbilir ne zaman dahil olacam insanın motivasyonu dus
Haklısın canım 1 kilo vermiştim oysa ki , ama işte o an gözüm hiç bişey görmedi sağlık olunca, hassasiyetim çok fazla.. takımı da olumsuz etkilemiş oldum maalesef , neyse artık ben de çözümü mobil uygulamayı yüklemekte buldum artık her durumda yazabilirim

Kaptanım haklisin ama bazen fırsatı olmuyor insanın,ben ev hanımıyım,3 çocuğun okula gitme ve gelme saatleri farklı bende arada koşturmaktan tlf elime alıp oturamıyorum...
kuzum neredeyse 2 aydır buradayız ve bugünkü gibi hiç olmamıştı. aynı işler güçler şimdiye kadarda vardı.
motivasyon düşer böyle olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…