Kurallarımız, uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır.
Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir.
kimse düşünmesin ki
''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye.
Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.
Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.
MashaAllah ne guzel kilo vermis hepsi ama beni etkiliyin kendime yakin buldugum zayiflama hikayesi bu. Nasilda azimli bi sekilde vermis.
Haklisin saglik herseyden onemli canimMonicim keşke mücbir sebep olsa.. mücbir sebebi olan izinli yazilmasa, hani unutan ihmal eden anlarım ama biz de de böyle bisey olmalı mesela ben çok iyi gidiyodum eşim hastalanmasa hemencecik girer kilo mu paylasirdim 1 kilo da vermiştim oysaki şimdi kimbilir ne zaman dahil olacam insanın motivasyonu düşüyor canım benim
kuzum, yarışmada olduğumuz için kurallar var.mesela sen geçen hafta kilonu bildiremedin ve takıma uğramadın.bu hafta gelip gelmeyeceğini de bilemezdik değil mi?ve takım kötü etkilendi, diğer arkadaşlarının da emekleri boşa gidiyor böyle olunca. buna müsade edemezdim bir hafta daha, o sebeple izinli yazıldın.Monicim keşke mücbir sebep olsa.. mücbir sebebi olan izinli yazilmasa, hani unutan ihmal eden anlarım ama biz de de böyle bisey olmalı mesela ben çok iyi gidiyodum eşim hastalanmasa hemencecik girer kilo mu paylasirdim 1 kilo da vermiştim oysaki şimdi kimbilir ne zaman dahil olacam insanın motivasyonu düşüyor canım benim
MashaAllah bizim burda ay sonunda kermes var, camiide hazirliklar devam. Ben neyazikki katilamiyorum cocuklardan dolayiCamideydim 11 kilodan mantı yaptık
Çok beğendim ,İNŞALLAH bizde hedefe ulaşırız1.5 AYDA 11 KİLO VERDİM tıklayın okuyun
Kaptanım haklisin ama bazen fırsatı olmuyor insanın,ben ev hanımıyım,3 çocuğun okula gitme ve gelme saatleri farklı bende arada koşturmaktan tlf elime alıp oturamıyorum...hepimizin işi gücü var ve buraya özel hayatımızdan çalıp vakit ayırıyoruz.
şunu diyim, eğer bu şekilde devam ederse bende uğramam uğraşmam da.
Kurallarımız, uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır.
Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir.
kimse düşünmesin ki
''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye.
Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.
Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.
Haklısın canım 1 kilo vermiştim oysa ki , ama işte o an gözüm hiç bişey görmedi sağlık olunca, hassasiyetim çok fazla.. takımı da olumsuz etkilemiş oldum maalesef , neyse artık ben de çözümü mobil uygulamayı yüklemekte buldum artık her durumda yazabilirimkuzum, yarışmada olduğumuz için kurallar var.mesela sen geçen hafta kilonu bildiremedin ve takıma uğramadın.bu hafta gelip gelmeyeceğini de bilemezdik değil mi?ve takım kötü etkilendi, diğer arkadaşlarının da emekleri boşa gidiyor böyle olunca. buna müsade edemezdim bir hafta daha, o sebeple izinli yazıldın.
ve bu hafta 2.olduk 1.liği 0,01 gibi bi rakamla kaybettik
izinli yazılmak demek her şey bitti demek değilki, yeterli paylaşımda bulunursan ve kilo veriyorolursan 2 hafta sonra listeye tekrar girebilirsin. takımdan ayrılmadınn, sadece listeden izinlisin.
bize 2 dakika ayırıp durumunu bildirebilseydin ve devam edeceğini söyleseydin idare edilirdin kuzum, keşke cuma günü takıma kilo yazsaydın 200 gram bile vermiş olsan 1.ydik.
kuzum neredeyse 2 aydır buradayız ve bugünkü gibi hiç olmamıştı. aynı işler güçler şimdiye kadarda vardı.Kaptanım haklisin ama bazen fırsatı olmuyor insanın,ben ev hanımıyım,3 çocuğun okula gitme ve gelme saatleri farklı bende arada koşturmaktan tlf elime alıp oturamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?