Suan iyi sukur hafifledi atesi birazdan banyosunubyaptircam fitil verip yatircam istahi yok kofte pat. Istedi ama 2 kofte anca yedi. Allahtan suncok iciyor. Halsiz halsiz dolasiyor.Bolbol çekindik cadıyla
Spor yapmak lazım canım yoksa sarkar
Şimdi gidin ama yukardan abla İTÜ ordan trafik olmuyor birde erken gitmek şart
aaa çok geçmiş olsun nasıl oldu şimdi
Suan iyi sukur hafifledi atesi birazdan banyosunubyaptircam fitil verip yatircam istahi yok kofte pat. Istedi ama 2 kofte anca yedi. Allahtan suncok iciyor. Halsiz halsiz dolasiyor.
o binmeyince kucağımda taşımak zorunda kalıyorum oda belimi ağrıtıyor tamam oda haklı ama yazık bana
Ablamm cuma günü kapışıcaz
Unutmadık kimin kaç kilo verdiği belli değil ya ondan dalaşamıyoruz daha.
Sen stres olma sana kıyamamm. ❤❤
E haklı bebe. Ben olsam bende eve gitmek istemem.
Üç vesayit yaptık abla oralara girmek için yani bizede yakın değil yaniOoyyy baya yürüdüm bugüün.Tabi biz Emirgan'a uzağız. Millet nerelerde yürüsün miyav şehitler meydanında. Herifin başına ekşiyeceğim yine. Buraları istemiyommmmm diye.
Üç vesayit yaptık abla oralara girmek için yani bizede yakın değil yani
Biseyi yoktu sabah erkenden yanima geldi atesliydi halsiz simdi yatircam
Ooo seninkide mi hasta.
Fatgülün bebesi de hastaydı. Bizim yeğen de hasta olmuş.Ya ben kıyamam onlara.
miyaww__
@ezgiosman
G gokce41
A Alemindelisi
@EFfatmagul
Nerdesinizz sizzzz bakim hiii
Alimmi elime merdaneyi, kosummi pesinizden, terligi firltayimmi heee. Bakmayin tontis oldugumaaa
Biseyi yoktu sabah erkenden yanima geldi atesliydi halsiz simdi yatircam
Tamm dinlene dinlene kapisiriz
Kız koşma çünkü ben koşamam hemen yakalarsın.
Tamm dinlene dinlene kapisiriz
Teşekkür ederimTebrik ederim Şeyma kaptan olmuşsun. Hayırlı uğurlu olur inşALLAH :)
Çok geçmiş olsun canımSuan iyi sukur hafifledi atesi birazdan banyosunubyaptircam fitil verip yatircam istahi yok kofte pat. Istedi ama 2 kofte anca yedi. Allahtan suncok iciyor. Halsiz halsiz dolasiyor.
Canım ben burdayım ne yaptimki????miyaww__
@ezgiosman
G gokce41
A Alemindelisi
@EFfatmagul
Nerdesinizz sizzzz bakim hiii
Alimmi elime merdaneyi, kosummi pesinizden, terligi firltayimmi heee. Bakmayin tontis oldugumaaa
Ve bebekle metrobüse binmek ordan metroya felan geçmek baya efor gerektiriyor yaniSözümü geri alıyorum o zaman.
Ve bebekle metrobüse binmek ordan metroya felan geçmek baya efor gerektiriyor yani
Canım ben burdayım ne yaptimki????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?