- 16 Ocak 2018
- 349
- 1.686
- 28
Kaptanım hepimizin denk düşmüş:)::):)kuzum neredeyse 2 aydır buradayız ve bugünkü gibi hiç olmamıştı. aynı işler güçler şimdiye kadarda vardı.
motivasyon düşer böyle olmamalı.
@moni kaptanım bende yazdım sabah yürüyüşe dışarı çıkıyorum diye amabugün sabah 7*17,30 arası mesaj sayınız
miyaww__ 3
G gokyuzundekiturna 4
E Ezgi osman 1
hayal114 0
G gokce41 0
@EFfatmagul 0
Dino1isi 1 mesaj, yoğunluğunu bildirmişti.
gezegenfeza 8 mesaj kadın camide 11 kilo mantı yaptı bide.
G guziss35 4
Alemin delisi 7
Zre_ 13 mesaj
zezeozge 3
@bluedolphin 5
Tebrik ederim Şeyma kaptan olmuşsun. Hayırlı uğurlu olur inşALLAH :)Selamlar, nasılsınız kardeş takımm?
Zimba mı yapacaksınBen gideyim az hoplayım,zıplayım
Bizim kız cadı arabada güzel güzel gidiyor ama bir inip parkta oynasın diyorum sonrası Yok daha arabaya bindiremiyorum yaa
Aaay ❤❤ Süper fikir, güzel güzel gezin güzel güzel fotoğraflar çekilin.
Herkese günaydınnnn.
Aynen canım muhteşemdi sabah biraz soguktu hava yağmur yağdı hafif felan ama şükür güzel geçtiAyy bayılırım Emirgana şimdi lale zamanı renk renk laleler misss gibi gezin canım keyfini çıkarın
Biraz yaptım,ama konsantre olamıyorum,çocuklar hep birşey istiyor,sürekli hızım kesiliyorZimba mı yapacaksın
Regl mi yaklaşıyor ödem mi topluyuNooldu bana anlamıyorum
Cız çok erkendi 10 gibi mazeret deyil biliyorum ama sırf ondanda bu kadar fazla çıkmam doğru deyil diyorum.
Bugün resmen cumadan 900 gr fazla çıktım .
Oysaki dün 3 lt su 1 lt yeşil çay içmiştim
Digerleride 2 lt ye yaklaştı
Benimkilerde öyleydi,peşlerinde arabayla koşturuyordumBizim kız cadı arabada güzel güzel gidiyor ama bir inip parkta oynasın diyorum sonrası Yok daha arabaya bindiremiyorum yaa
Bolbol çekindik cadıyla
Aaay ❤❤ Süper fikir, güzel güzel gezin güzel güzel fotoğraflar çekilin.
Herkese günaydınnnn.
Spor yapmak lazım canım yoksa sarkarCanım halimize bin şükür , en çok da o kilodan sonra deri sarkmalari acayip çok oluyor Allah korusun inmiş balon gibi benim şuan sarkmam yok ama kollarımda gevşeme var hafiften yine de korkuyorum
Şimdi gidin ama yukardan abla İTÜ ordan trafik olmuyor birde erken gitmek şartkeyfini çıkarın ohh miss
biz geçen haftalarda gidip giremeden geri dönmüştük o nasıl bir kalabalıktı, trafik zaten bitirdi bizi
aaa çok geçmiş olsun nasıl oldu şimdiOff ya oglumun atesi cikti sabah hasta okulu aradim hasta bildirdim onla ugrasiyorum.
Simdide pasam kofte patates istedi onu yapuyorum yese barii
Bu temizlikçi bizim eve de gelsin yaaAy vallahi kimse yok buralardaaa hayra alemet degil bu
Monis abla temizledi ama ustundende ben bi geceyim soyle.
He yani normal bir süreç kendini bir kasıyor görmen lazımBenimkilerde öyleydi,peşlerinde arabayla koşturuyordum
O da efor canım bizimki evde spor yapınca bacağıma sarılıyorBiraz yaptım,ama konsantre olamıyorum,çocuklar hep birşey istiyor,sürekli hızım kesiliyor
G gokce41Bugunki menumu paylasiyim unutmadan
Sabah
1 dilim kepekli ekmek
Sucuklu yumurta ( 3 yuvarlak dilim sucuk 1 yumurta
1 bardak cay
Ara
Turk sadenkahvesii 10 badem
Oglen
3 kofte 1 kase ev yapimi yogurdum
Ara
Su
Aksam
Haslanmis brocoli
1 kase sehriye corbasi
Son ara
1 bardak kahve
Su
Activia veya ev yogurdumdan
Eşleşme yaptık yine kimse umursamadı
EŞLEŞME
______13 Nisan 2018__11 Mayıs 2018___
1. Takım Seferoğulları
G guziss35
Dino1isi
@bluedolphin
gezegenfeza
zezeozge
hayal114
2. Takım Tellioğulları
miyaww__
G gokce41
E Ezgi osman
Alemin delisi
@EFfatmagul
Zre_
arkadaşlar, hevesim bitti artık zayıflamak istemiyorum diyen var sa lütfen bana yazsın bu hafta çıkışlarını yapar yeni üye alır yoluma devam ederim..
kmseyi zorla tutamam.
stres oldum yeminle
Bizim kız cadı arabada güzel güzel gidiyor ama bir inip parkta oynasın diyorum sonrası Yok daha arabaya bindiremiyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?