Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sandwic fikrine basta cok karsiydim anarsiklikle ilgili :) ama suan tavsiyelerini dikkate aliyorum. kendi bilmis kurallarim vardi zayiflamaya dair, yemedikce zayiflamam durunca uçtular.
bugun de almadim kepekli ekmek falan ama en kisa zamanda hayata gecircem bunu.

kaptaaanımmm uzulmee zayiflicaz hatta gecende takimimda kimler var diye yeniden bakip biseyler yazcaktim kaynadi. bu takimi da 1. sayfaya alsak nasil olur? unutuluyo sanki aramakla bulunmuyo direk bakip ordan satassak en azindan ben karsi takima satasmak isterim sahsen :)

Ooyyy baya yürüdüm bugüün. Tabi biz Emirgan'a uzağız. Millet nerelerde yürüsün miyav şehitler meydanında. Herifin başına ekşiyeceğim yine. Buraları istemiyommmmm diye.
emirgandaki tahta masaaa...
miyaww__
@ezgiosman
G gokce41
@Alemindelisi
@EFfatmagul

Nerdesinizz sizzzz bakim hiii
Alimmi elime merdaneyi, kosummi pesinizden, terligi firltayimmi heee. Bakmayin tontis oldugumaaa

ya ne koscaksin spora karsiyiz onlar sakince gelir yanina. arabayla mesela :)
bide kosup adim mi saycan :))

nasıl yorulmuşsan yanii artık sigara böreğini yemeyecektim ama sırf öğleni boş geçmiyeyim diye yedim
Şimdi oturdum. Yarim saat sonra arkadaş gelecek camiye uğrayacağız.1 saat sonrada oğlum gelecek banyo yapacak.ben banyo wc temizleyip yatacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…