- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Geçmiş olsun canım neyseki önemli bişey yokturCanim benim ya hastanedeyim iki gundur kardeşim ameliyat olmustu gogusunde kitle vardi patoleji sonucunu göstermeye calisiyoruz.çok şükür bise cikmadi .onunla uğraştım bu hafta cok ozur diliyorum.
çok geçmiş olsun kuzum, keşke haber verebilseydinCanim benim ya hastanedeyim iki gundur kardeşim ameliyat olmustu gogusunde kitle vardi patoleji sonucunu göstermeye calisiyoruz.çok şükür bise cikmadi .onunla uğraştım bu hafta cok ozur diliyorum.
Hepsi sizin olsun 1cilik bizim puahhahahaTosun paşa sizin olsun
Yeşil vadi bizimdir
1 ay sonra kavuşuruz canım
Hodri meydan diyecemdeHepsi sizin olsun 1cilik bizim puahhahaha
Haklısın kaptanbenim tek derdim haber vermiyor olmanız, hem merak ediyorum hem endişeleniyorum
Sağol canim rabbim herkese sifa versin. Telefonun batarya problemi var dun aksamdan yazcaktim yazamazdım yorgunluktançok geçmiş olsun kuzum, keşke haber verebilseydin
kardeşine acil şifalar diliyorum, temiz çıkmış gözünüz aydın
Çok geçmiş olsunCanim benim ya hastanedeyim iki gundur kardeşim ameliyat olmustu gogusunde kitle vardi patoleji sonucunu göstermeye calisiyoruz.çok şükür bise cikmadi .onunla uğraştım bu hafta cok ozur diliyorum.
Vadi sizin olsun ,birincilik ve zayıflık bizimTosun paşa sizin olsun
Yeşil vadi bizimdir
Canim benim ya hastanedeyim iki gundur kardeşim ameliyat olmustu gogusunde kitle vardi patoleji sonucunu göstermeye calisiyoruz.çok şükür bise cikmadi .onunla uğraştım bu hafta cok ozur diliyorum.
kız ben sana dün akşam, omlet yap geceden sabah da ye demedim mii
Seni gidi seferogullari seniii uyanikkkosup kalori yakmasinlar dimi hahah
Iyi cok sukur yatirip spora gittim geri geldimki kalkmis. Cay yaptim icti oturduk yatti simdi. Cok sukur iyii abla biraz sicak ama olcmedim hareketliydi sukur ya
Hahahahahahhahahahha aradinmiyok ne alakaa yorulmasinlar diye yazik gunah degil mi :)
ben cumartesi yurudugumde en son herifi aricaktim valla gel beni al diye.kosmak yurumek zahmetli, ondan. insanlik öldü mü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?