Valla ayaklarım o kadar yaniyorki çorap giymedim.Bugün baya yoruldun canım
Ben ekran alıntısı yapıyorumsandwic fikrine basta cok karsiydim anarsiklikle ilgili :) ama suan tavsiyelerini dikkate aliyorum. kendi bilmis kurallarim vardi zayiflamaya dair, yemedikce zayiflamam durunca uçtular.
bugun de almadim kepekli ekmek falan ama en kisa zamanda hayata gecircem bunu.
kaptaaanımmm uzulmee zayiflicaz hatta gecende takimimda kimler var diye yeniden bakip biseyler yazcaktim kaynadi. bu takimi da 1. sayfaya alsak nasil olur? unutuluyo sanki aramakla bulunmuyo direk bakip ordan satassak en azindan ben karsi takima satasmak isterim sahsen :)
Hahahahha benimdebi an gözümde canlandi
o anarşiklikler bende de vardı, diyetisyene gittiğimiz ilk görüşmede sibeli çıldırttımsandwic fikrine basta cok karsiydim anarsiklikle ilgili :) ama suan tavsiyelerini dikkate aliyorum. kendi bilmis kurallarim vardi zayiflamaya dair, yemedikce zayiflamam durunca uçtular.
bugun de almadim kepekli ekmek falan ama en kisa zamanda hayata gecircem bunu.
kaptaaanımmm uzulmee zayiflicaz hatta gecende takimimda kimler var diye yeniden bakip biseyler yazcaktim kaynadi. bu takimi da 1. sayfaya alsak nasil olur? unutuluyo sanki aramakla bulunmuyo direk bakip ordan satassak en azindan ben karsi takima satasmak isterim sahsen :)
Normalde sevinemem lazım ama aynı gruptayiz. Yaşasiinnmoni kaptanim ablam, bide guzel haber veriyim bugun dune gore 400 gram eksik ciktim.. cumanin altina inmeye basladim nihayet.
Laaaa
Aay ölcem.
Zre_ istiyor merdane verejek 100 dolar daha.
Suyu püskürttüm ama ayıp yav.
Cansınn ama YememmmSu ver sen baaa.
Biz bir tosun paşa bulalımda o. Zaman görün sizAman şekerim öbür kurnaya itelim
Eraba erabaa eehh ahh eraba erabaaa ayyyyyyyyy
Obiyuwwwbize meireles lazım.
bende stresden depresyona girdim sanırım bugün takımı boş görünceugraaaaaa. ben bugun yogun depresyondaydim. ugrayamadım.
Seni gidi seferogullari seniii uyanikkemirgandaki tahta masaaa...
ya ne koscaksin spora karsiyiz onlar sakince gelir yanina. arabayla mesela :)
bide kosup adim mi saycan :))
kız ben sana dün akşam, omlet yap geceden sabah da ye demedim mii
ben sana dedim o geçici kilo diyemoni kaptanim ablam, bide guzel haber veriyim bugun dune gore 400 gram eksik ciktim.. cumanin altina inmeye basladim nihayet.
Zehra sen tellioğluymuşsun
Bende seferoğulları diye yediriyomya
Canim benim ya hastanedeyim iki gundur kardeşim ameliyat olmustu gogusunde kitle vardi patoleji sonucunu göstermeye calisiyoruz.çok şükür bise cikmadi .onunla uğraştım bu hafta cok ozur diliyorum.
Tosun paşa sizin olsunU
Biz bir tosun paşa bulalımda o. Zaman görün siz
Gecmis olsun canim cok sukur bisey cikmamis. Rabbim saglik versin inshallahCanim benim ya hastanedeyim iki gundur kardeşim ameliyat olmustu gogusunde kitle vardi patoleji sonucunu göstermeye calisiyoruz.çok şükür bise cikmadi .onunla uğraştım bu hafta cok ozur diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?