Yaaaa dino1isiE Ezgi osman senin yuzunden bdv ye gidip banlanip 4 gun donmicem haaa. sana tum ictenligimle tek kelime yaziyorum kizim normal ol biraz
bide gel bana sor anam Neyse konumuz zayıflamak
Yaaaa dino1isi
Valla yorum yazarken ben kendimi bdvda hissettim bian
Sende o bazılarındansın
Ban kac gun cumaya yetisirmisinkonu kritik degil de sen yardima kendini acmiyosun..
hee ya bak canim diye baslamamiz lazim mesaja :)
neee bdv mi ozman benim.ban vaktim yaklasti herhalde :))
Sustur canımahhh cımbız icimden bi ses bana hayvan dedigini varsayiyo ama susturmaya calisiyorum
Ban kac gun cumaya yetisirmisin
Sustur canım
Ben demedim senin yazdigindaydi o
Sakinha bak telliogullarindan yeşil vadiyi almamız lazımkonu kritik degil de sen yardima kendini acmiyosun..
hee ya bak canim diye baslamamiz lazim mesaja :)
neee bdv mi ozman benim.ban vaktim yaklasti herhalde :))
Sakinha bak telliogullarindan yeşil vadiyi almamız lazım
hemeeen hesapliyorumm.
yok yetisemiyorum ne cumasi pazartesiye yetissem daha ne :))
Bu hafta bu arkadaşlık bitirme işleri olduğu için baya stresliydim ama geçti şu anda sadece bu stresli günlerden nasibini alan kardeşimi dusunuyorum . Duygular insanın elinde olmuyo aslında eskisinden daha iyim önceden içime Çok atardım konuşmak istemediğim sevmediğim birini idare ederdim birilerinin hatrına verirdim. artık o yok karşıdaki insana artık seni sevmiyorum hareketlerin beni rahatsız ediyo diyebiliyorum eskiden bana huzursuzluk veren insanlara ben huzursuzluk verebiliyorumBak canim kendin positif ol ki positif seyler olsun. Burda tanidigmiz kadariyla biliyoruz birbirimizi. Seni gozlemledigim kadariyla cok dusunen, fevri, stressli birisin galiba. Ornek veriyim: gecmisinde anoreksiyam var dedin, ve bundan kurtulmussun (cok sukur) ve bunu bile bile masayi terk ediyorum yemiyorum diyorsun. Menulerine bakiyorum hicbirsey yokk.. olmazki boyle. Sen gecmisini bildigin halde bu tuzaga dusuyorsun yine, daha dikkatli olman lazim. Gecen gun dedigim gibi ben senin icin endiseleniyorum. Stress vs vs vs Bu saydiklarim Cok zararli bak positif ol kendin icin once sonra ailen icin.
Bizde seferogullarini sefere gonderirizzz hih.ay alalim da bi villa da oraya yapalim
tellioglu nedir arkadas yatel tel ayiririz onlari sen dusunme
AminnnE Ezgi osman hakkinda hayirlisi diliyorum Allah gonlune gore versin canim. Kendine dikkat et.
Bizde seferogullarini sefere gonderirizzz hih.
Getir zaten sevmem serbetli tatlilarisefere gelip aliriz vadinizi :)
seferde baklava getirem miii sana???
G gokce41Kahvaltı
1 yumurta
1 dilim ekmek
2 zeytin
1dilim peynir
Domates salatalık maydanoz
Ara 13 adet leblebi
1 bardak ayran
Öğle
1 kase çorba
4 kaşık yoğurt
Ara 1 sütlü kahve
2 kuru kayısı
2 ceviz
1 dilim ekmek 1 kk peynir
Akşam
1 dilim ekmek
6 kaşık kıymalı bezelye
1.5 bardak ayran
Ara 1 bardak süt
3.5 lt su
Spor yok
G gokce41
@zhre
Tavsiyelerimi dikkate almana sevindim her ne kadar arada kaçırıyor bile olsan menüler de gelişmeler var. Gözünden kaçmıyorsandwic fikrine basta cok karsiydim anarsiklikle ilgili :) ama suan tavsiyelerini dikkate aliyorum. kendi bilmis kurallarim vardi zayiflamaya dair, yemedikce zayiflamam durunca uçtular.
bugun de almadim kepekli ekmek falan ama en kisa zamanda hayata gecircem bunu.
kaptaaanımmm uzulmee zayiflicaz hatta gecende takimimda kimler var diye yeniden bakip biseyler yazcaktim kaynadi. bu takimi da 1. sayfaya alsak nasil olur? unutuluyo sanki aramakla bulunmuyo direk bakip ordan satassak en azindan ben karsi takima satasmak isterim sahsen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?