Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırdır ne depresyonu? Şampiyonluğa da yaklaşmışken olacak şey mi bu?
Üzülerek menune veriyorum G gokce41

Ah be güzelim p.kızartması ne yaaawww... yine gitti

Hayalcigim dünkü menune bir bugün içinde sırf kh olduğu için
Günlük beslenmemizde sebzeye daha çok yer vermeliyiz. G gokce41

Bu azmine bütün kalpler senin olsun

Özel ascimiz olsa yiyeceğiz yemeği bizim için tartsa kalorisi ni hesaplama not alsa bize sadece yemesi kalsa ne güzel olurdu ama artık sıkıldı onun için birşey yemek istemiyorummmm
Bu tarz hizmet veren firmalar var. Netten araştır istersen. Sana kalorileri ve miktarları ayarlanmış ara ve ana öğünler gönderiyor. Ayrica diyetisyen hizmeti de veriyor. Benim bu şekilde 2 arkadaşım 2 aydacok güzel kilolar verdiler. Hele biri 10 kilo civarı verdi. Yemeği hergun adrese geldi. O sadece suyu hesapladı. Bir de 60 günlük paket almış. 1 yediğimi 2.kere yemedim dedi. :)

Severek yediğim meyva salatasıydı
Oda biraz farklı geldi, boncuk alaçam diye kaç gündür onuda yapmiyom. Çok özledim belki sabah yaparım
2 porsiyon meyveni sabah yemek istiyorsan ye. Ama kahvaltıdan 2 saat sonra ye mesela. Boncuk verirken ona bakmıyorum ben. Ana besin gruplarını tüketmiş mi? Ara öğününü yapmış mi ona bakıyorum.
Bir de cıss var mı? Yok mu? :)

Ayyy her ilde varmıdır

G gokce41

Tatlım sen bu stresle hamile kalamazsın. Benim kardeşim arkadaşım aynı senin gibi stres altında çocuk yapmaya çalıştılar olmadı. Ne zaman ki tamam canım olmuyorsa olmuyor diye bırakıp gevşediler o zaman ikisi de hamile kaldı.
Sen once bir sakin ol. ALLAH hayırlı zaman da hayırlısıyla sağlıkla kucağını doldursun inşALLAH.

Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…