Hayırdır ne depresyonu? Şampiyonluğa da yaklaşmışken olacak şey mi bu?
Ah be güzelim p.kızartması ne yaaawww... yine gittiG gokce41
Sabah
1 kupa multivitamin
Kahvaltı
Yarımdan az simit
Peynir
Yarım domates
Ara
1 domates
3 küçük yerelması
Ara
Yarım ayva
Öğle
Az sucuk
Peynir
Yarım dilim ekmek
Ara
1 bardak kefir
Akşam
Bol yeşil salata
Küçük kase tavuk göğsü
5 tane yoğurtlu patates kızartma
@zhre
Su 2.5 lt olacak
1 lt yeşil çay
3 kupa siyah çay
2 kupa kahve
1 kupa cappuccino
Spor 40 dakika yürüdüm
Aslında hiç vaktim yoktu
Çocuklar bahçeyi yaptığı için ekmek almaya ben gittim. Giderkende yolu uzattım
Hayalcigim dünkü menune birDunku menu
Sabah:haslanmis yumurta peynir zeytin 2 dilim kepek ekmegi
Ara:1 portakal
Ogle bir kase tarhana corbasi yogurt
Aksam izgara tavuk salata ayran
Su 2 litre spor 8000 adim
Bugun menu
Sabah iki yumurta haslama peynir zeytin salatalik 1 dilim ekmek
Öğle mercimek corbasi
Aksam mercimekli bulgur pilavi ayran
Su 2 litre 10000 adim
Bu azmine bütün kalpler senin olsunoyyy kaptann kizcaksin ama ben omletli mesajlari simdi gordum yazdiktan sonra sitede de takilmisim grupta yani artik elimden geldigince bdvye ugramiyorum :) nasil oldu anlamadim gormemisim.
yeni yazabiliyorum bunlara kusura bakmaakarnibahar salatasi icin adım atmaz olur muyum, gerçek adım attım hem de. arabayla gitmeyi reddettim hic yurumemekten iyidir diye markete yuruyerek gittim :))
gönlüm yaramaz ogrencilikten yana ama maalesef isin diger tarafindayim :)) öğrenci olmak vardi bee :))
versen ablacim yazik gunah yaa. ben de pek alamiyorum ama bi gun bana verdiğin kalbi ona devredebilir miyim :))
Yarim simit 2 dilim ekmek. Sıkıntı patates kızartmasıOy kıyamam. Bugün simit olmasa nazarlık olurduda, simit var diye belki kalp olurbuda benden sana
Bu tarz hizmet veren firmalar var. Netten araştır istersen. Sana kalorileri ve miktarları ayarlanmış ara ve ana öğünler gönderiyor. Ayrica diyetisyen hizmeti de veriyor. Benim bu şekilde 2 arkadaşım 2 aydacok güzel kilolar verdiler. Hele biri 10 kilo civarı verdi. Yemeği hergun adrese geldi. O sadece suyu hesapladı. Bir de 60 günlük paket almış. 1 yediğimi 2.kere yemedim dedi. :)Özel ascimiz olsa yiyeceğiz yemeği bizim için tartsa kalorisi ni hesaplama not alsa bize sadece yemesi kalsa ne güzel olurdu ama artık sıkıldı onun için birşey yemek istemiyorummmm
2 porsiyon meyveni sabah yemek istiyorsan ye. Ama kahvaltıdan 2 saat sonra ye mesela. Boncuk verirken ona bakmıyorum ben. Ana besin gruplarını tüketmiş mi? Ara öğününü yapmış mi ona bakıyorum.Severek yediğim meyva salatasıydı
Oda biraz farklı geldi, boncuk alaçam diye kaç gündür onuda yapmiyom. Çok özledim belki sabah yaparım
Ayyy her ilde varmıdırBu tarz hizmet veren firmalar var. Netten araştır istersen. Sana kalorileri ve miktarları ayarlanmış ara ve ana öğünler gönderiyor. Ayrica diyetisyen hizmeti de veriyor. Benim bu şekilde 2 arkadaşım 2 aydacok güzel kilolar verdiler. Hele biri 10 kilo civarı verdi. Yemeği hergun adrese geldi. O sadece suyu hesapladı. Bir de 60 günlük paket almış. 1 yediğimi 2.kere yemedim dedi. :)
G gokce4117 Nisan 2018, Menüm
G gokce41
Sabah:
6 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
Ara Öğün:
2 su bardağı laktozsuz süt
Öğlen:
3 Izgara köfte
Yağsız salata
Akşam:
5 y.k. fasulye yemeği ( kıymasız)
2 y.k. bulgur pilavı
* Su: 2 lt @Zhre_
* Spor: yok
(Öğlearasında bir arkadaşımın işyerine misafirliğe gittim. Akşam da bir arkadaşım kahve içmeye misafirimdi. Yürüme imkanım olmadı.)
Bir hafta kız kardeşim buradaydı o kadar kavga ettik saçma sapan kavga ettikçe yemek masasını terkediyodum şimdi aklıma geliyo. Bi arkadaşım vardı onunda karnı sisdikce artık onu gormek istemiyorum onu gördükçe kalbim kırılıyor. bizi çaya davet ettiler Bugün eşim söyleyince yine kontrolsüz bi şekilde saldırmaya başladım evden çıktım 1 saat Eve gitmedim Eve geldiğimde eşim uyumusti hiç uyanmadı . Yemekte yemedik
Tatlım sen bu stresle hamile kalamazsın. Benim kardeşim arkadaşım aynı senin gibi stres altında çocuk yapmaya çalıştılar olmadı. Ne zaman ki tamam canım olmuyorsa olmuyor diye bırakıp gevşediler o zaman ikisi de hamile kaldı.Sırf bu yüzden arkadasligimi bitirdim ona birşey olmasından korkuyorum benim nazarima gelmesin bi an önce doğursun bende kurtulayım oda çocuğu iyi olsunda varsın arkadaşlığımız bitsin. Ins senle ben aynı zaman hamile kalırız sonra 2019 anneleri grubuna katiliriz
AminTatlım sen bu stresle hamile kalamazsın. Benim kardeşim arkadaşım aynı senin gibi stres altında çocuk yapmaya çalıştılar olmadı. Ne zaman ki tamam canım olmuyorsa olmuyor diye bırakıp gevşediler o zaman ikisi de hamile kaldı.
Sen once bir sakin ol. ALLAH hayırlı zaman da hayırlısıyla sağlıkla kucağını doldursun inşALLAH.
Günaydın apla
eykekimm menimmmyaw ne bu doğurganlık aşkı anlamiyorum ben mi kadin degilim acep erkek uye miyim ben neyim
döverim bdv yok bdv yokE Ezgi osman senin yuzunden bdv ye gidip banlanip 4 gun donmicem haaa. sana tum ictenligimle tek kelime yaziyorum kizim normal ol biraz
Günaydın canım nasılsınGünaydın kızçelerim güzel bir gün olsun hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?