Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

masadakilerin yerinde olsam yemekleri kafana geciririm , sanslisin :)
Vallah komik geliyordu Hani dizilerde zenginlerin sofrasında bi kuş sütü eksik olur ama zengin insanlar kavga eder ve yemeğe dokunmadan sofrayı toplattirir ya. Ama şimdi düşünüyorum o anda kardeşimin bakışları vicdan azabı gibi içimde sırf espri yaptı diye nelere maruz kaldi

Canim dediklerimi yanlis anlama ama bi destekmi alsan. Durumunu anliyorum cok zor tabi ama nolur kusura bakma art niyetlimi dusunuyorsun arkadasina karsi. Bu yuzdenmi boyle davranman. Sana kendimden ornek vereyim.
Benim bi arkadasim vardi. 5 dusugu gecmistir biz 2miz dertlesirdik cocuk istedigimiz zamanlar. Elimden gelen destegj vermisimdir isterse yine veririm tabi. Ama suan iliskiyi kesti benimle 2 ci cocuktan sonra. Hic bir gun ona yanlisim olmadi benim. Kendi secti bunu. Ama ben cok uzuldum hergun aklimdadir neden diye. Dostlugumuz cok iyidi cunku, yada ben oyle zannediyordum. Cok kirildim ona

benim oyle bi kaygim yok ki herkes de cocuk sahibi olmak zorunda değil diye dusunuyorum. sen önden buyurabilirsin yani.
iyi dusun ki Allah da sana iyisini versin. onlar nasil laf. benim arkadasim hamile ben icimde en ufak birsey olmadan gidip karnini falan elliyorum. once ruhunu tamir ettir sonra beybi yap bak.

Bilmiyorum ya öyle bi psikoloji ki sanki çocuğa birşey olsa benim nazarimin değdiğini dusunecekler bu düşünceden kurtulamadım ve en sonunda arkadasimi biraktim

Onu çok iyi anlıyorum . Senin onu anlayamamanida çok iyi anlıyorum . Bizim Davranisimiz çok yanlış ama.....

Onu çok iyi anlıyorum . Senin onu anlayamamanida çok iyi anlıyorum . Bizim Davranisimiz çok yanlış ama.....
Bak canim kendin positif ol ki positif seyler olsun. Burda tanidigmiz kadariyla biliyoruz birbirimizi. Seni gozlemledigim kadariyla cok dusunen, fevri, stressli birisin galiba. Ornek veriyim: gecmisinde anoreksiyam var dedin, ve bundan kurtulmussun (cok sukur) ve bunu bile bile masayi terk ediyorum yemiyorum diyorsun. Menulerine bakiyorum hicbirsey yokk.. olmazki boyle. Sen gecmisini bildigin halde bu tuzaga dusuyorsun yine, daha dikkatli olman lazim. Gecen gun dedigim gibi ben senin icin endiseleniyorum. Stress vs vs vs Bu saydiklarim Cok zararli bak positif ol kendin icin once sonra ailen icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…