- 6 Aralık 2017
- 1.533
- 3.996
- 133
- 34
Vallah komik geliyordu Hani dizilerde zenginlerin sofrasında bi kuş sütü eksik olur ama zengin insanlar kavga eder ve yemeğe dokunmadan sofrayı toplattirir ya. Ama şimdi düşünüyorum o anda kardeşimin bakışları vicdan azabı gibi içimde sırf espri yaptı diye nelere maruz kaldimasadakilerin yerinde olsam yemekleri kafana geciririm , sanslisin :)
Canim dediklerimi yanlis anlama ama bi destekmi alsan. Durumunu anliyorum cok zor tabi ama nolur kusura bakma art niyetlimi dusunuyorsun arkadasina karsi. Bu yuzdenmi boyle davranman. Sana kendimden ornek vereyim.Sırf bu yüzden arkadasligimi bitirdim ona birşey olmasından korkuyorum benim nazarima gelmesin bi an önce doğursun bende kurtulayım oda çocuğu iyi olsunda varsın arkadaşlığımız bitsin. Ins senle ben aynı zaman hamile kalırız sonra 2019 anneleri grubuna katiliriz
Vallah keşke onlarda yeseydi de ben şu anda vicdan azabı cekmesydimBiri masadan kalkdi diye yemegimi birakacam heyoooggh cınım onunkinide yirim
Sırf bu yüzden arkadasligimi bitirdim ona birşey olmasından korkuyorum benim nazarima gelmesin bi an önce doğursun bende kurtulayım oda çocuğu iyi olsunda varsın arkadaşlığımız bitsin. Ins senle ben aynı zaman hamile kalırız sonra 2019 anneleri grubuna katiliriz
Ozaman birdaha oyle masadan kalkma, vicdan azabida cekmessin canimVallah keşke onlarda yeseydi de ben şu anda vicdan azabı cekmesydim
Biri masadan kalkdi diye yemegimi birakacam heyoooggh cınım onunkinide yirim
Iyi geceler kaptanim
Bilmiyorum ya öyle bi psikoloji ki sanki çocuğa birşey olsa benim nazarimin değdiğini dusunecekler bu düşünceden kurtulamadım ve en sonunda arkadasimi biraktimbenim oyle bi kaygim yok ki herkes de cocuk sahibi olmak zorunda değil diye dusunuyorum. sen önden buyurabilirsin yani.
iyi dusun ki Allah da sana iyisini versin. onlar nasil laf. benim arkadasim hamile ben icimde en ufak birsey olmadan gidip karnini falan elliyorum. once ruhunu tamir ettir sonra beybi yap bak.
Yaniiiiiiiiahahahha manyak diyesim geldi okadar hosuma gitti :)) bi kisi eksilmis daha ne istenir dimi
Onu çok iyi anlıyorum . Senin onu anlayamamanida çok iyi anlıyorum . Bizim Davranisimiz çok yanlış ama.....Canim dediklerimi yanlis anlama ama bi destekmi alsan. Durumunu anliyorum cok zor tabi ama nolur kusura bakma art niyetlimi dusunuyorsun arkadasina karsi. Bu yuzdenmi boyle davranman. Sana kendimden ornek vereyim.
Benim bi arkadasim vardi. 5 dusugu gecmistir biz 2miz dertlesirdik cocuk istedigimiz zamanlar. Elimden gelen destegj vermisimdir isterse yine veririm tabi. Ama suan iliskiyi kesti benimle 2 ci cocuktan sonra. Hic bir gun ona yanlisim olmadi benim. Kendi secti bunu. Ama ben cok uzuldum hergun aklimdadir neden diye. Dostlugumuz cok iyidi cunku, yada ben oyle zannediyordum. Cok kirildim ona
Dogurganlik aşkı değilde . Tek bi darbede yıkılmak ve bi daha ayağa kalkmamak diyebiliriz .yaw ne bu doğurganlık aşkı anlamiyorum ben mi kadin degilim acep erkek uye miyim ben neyim
Dogurganlik aşkı değilde . Tek bi darbede yıkılmak ve bi daha ayağa kalkmamak diyebiliriz .
Bak canim kendin positif ol ki positif seyler olsun. Burda tanidigmiz kadariyla biliyoruz birbirimizi. Seni gozlemledigim kadariyla cok dusunen, fevri, stressli birisin galiba. Ornek veriyim: gecmisinde anoreksiyam var dedin, ve bundan kurtulmussun (cok sukur) ve bunu bile bile masayi terk ediyorum yemiyorum diyorsun. Menulerine bakiyorum hicbirsey yokk.. olmazki boyle. Sen gecmisini bildigin halde bu tuzaga dusuyorsun yine, daha dikkatli olman lazim. Gecen gun dedigim gibi ben senin icin endiseleniyorum. Stress vs vs vs Bu saydiklarim Cok zararli bak positif ol kendin icin once sonra ailen icin.Onu çok iyi anlıyorum . Senin onu anlayamamanida çok iyi anlıyorum . Bizim Davranisimiz çok yanlış ama.....
Sende o bazılarındansınhissettirmedin
ne diyor george orwell " tum hayvanlar esittir, bazilari daha eşittir" :)
bide gel bana sor anam Neyse konumuz zayıflamakfazla arabessskkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?