Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

17 Nisan 2018, Menüm
G gokce41
Sabah:
6 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
Ara Öğün:
2 su bardağı laktozsuz süt
Öğlen:
3 Izgara köfte
Yağsız salata
Akşam:
5 y.k. fasulye yemeği ( kıymasız)
2 y.k. bulgur pilavı
* Su: 2 lt Zre_
* Spor: yok
(Öğlearasında bir arkadaşımın işyerine misafirliğe gittim. Akşam da bir arkadaşım kahve içmeye misafirimdi. Yürüme imkanım olmadı.)

kuzum beni korkutuyosunsağlığın bozulcak lütfen böyle yapma
Bir hafta kız kardeşim buradaydı o kadar kavga ettik saçma sapan kavga ettikçe yemek masasını terkediyodum şimdi aklıma geliyo. Bi arkadaşım vardı onunda karnı sisdikce artık onu gormek istemiyorum onu gördükçe kalbim kırılıyor. bizi çaya davet ettiler Bugün eşim söyleyince yine kontrolsüz bi şekilde saldırmaya başladım evden çıktım 1 saat Eve gitmedim Eve geldiğimde eşim uyumusti hiç uyanmadı . Yemekte yemedik

kendi evinde yemek masasini terkediyosun? benden kötüsün arkadas.. kendimi fevri bilirdim. daha neler duycam acaba senden?

Su 2 lt
Spor 1 saat bodystep , 15 dkk egzersiz ( bunu temizlik yemekti vs vs.icin yazdim)

E Ezgi osman burda hepimizin karni şiş kalbini kirmayak?
not: tabiki neyden bahsettigini anladim da. ben bugun test yaptim mesela negatif. bi tarafim kirilmadi. zayiflamam icin mukemmel firsat dedim çöpe attim
Sırf bu yüzden arkadasligimi bitirdim ona birşey olmasından korkuyorum benim nazarima gelmesin bi an önce doğursun bende kurtulayım oda çocuğu iyi olsunda varsın arkadaşlığımız bitsin. Ins senle ben aynı zaman hamile kalırız sonra 2019 anneleri grubuna katiliriz

kız sana ne diyim artık şaşırdım bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…