Gözümde canlanır koskoca mazi benim annem vururdu duvara ama zayiflayamamisti. Sonra nasıl 50 kilo verdi anlamadım ama duvara vurararak vermediğini biliuorumDenemedim mi sanki. Olmuyore.
aaaYemek yemek ten nefret ediyorum
600 kaloriye denk geliyor teprikEve geldim diyene kadar kaptan bebekle beraber toplu taşımalar gidip toplu taşımalarla geldim 20000 adım yapmışım
kuzum beni korkutuyosunÖzel ascimiz olsa yiyeceğiz yemeği bizim için tartsa kalorisi ni hesaplama not alsa bize sadece yemesi kalsa ne güzel olurdu ama artık sıkıldı onun için birşey yemek istemiyorummmm
Herkesin yazdığını okuyorumda herkese cevap veremiyorum
bana bak sıskaa,, demeyi de unutmayıllarca yemisim seni mi yiyemicem burda de gözünu korkut
Herbiriniz ayrı ayrı özelsinizözel hissetmeli miyim
Bir hafta kız kardeşim buradaydı o kadar kavga ettik saçma sapan kavga ettikçe yemek masasını terkediyodum şimdi aklıma geliyo. Bi arkadaşım vardı onunda karnı sisdikce artık onu gormek istemiyorum onu gördükçe kalbim kırılıyor. bizi çaya davet ettiler Bugün eşim söyleyince yine kontrolsüz bi şekilde saldırmaya başladım evden çıktım 1 saat Eve gitmedim Eve geldiğimde eşim uyumusti hiç uyanmadı . Yemekte yemedikkuzum beni korkutuyosunsağlığın bozulcak lütfen böyle yapma
Herbiriniz ayrı ayrı özelsiniz
hissettirmedin
ne diyor george orwell " tum hayvanlar esittir, bazilari daha eşittir" :)
Bir hafta kız kardeşim buradaydı o kadar kavga ettik saçma sapan kavga ettikçe yemek masasını terkediyodum şimdi aklıma geliyo. Bi arkadaşım vardı onunda karnı sisdikce artık onu gormek istemiyorum onu gördükçe kalbim kırılıyor. bizi çaya davet ettiler Bugün eşim söyleyince yine kontrolsüz bi şekilde saldırmaya başladım evden çıktım 1 saat Eve gitmedim Eve geldiğimde eşim uyumusti hiç uyanmadı . Yemekte yemedik
Su 2 ltBugunki menumu paylasiyim unutmadan
Sabah
1 dilim kepekli ekmek
Sucuklu yumurta ( 3 yuvarlak dilim sucuk 1 yumurta
1 bardak cay
Ara
Turk sadenkahvesii 10 badem
Oglen
3 kofte 1 kase ev yapimi yogurdum
Ara
Su
Aksam
Haslanmis brocoli
1 kase sehriye corbasi
Son ara
1 bardak kahve
Su
Activia veya ev yogurdumdan
Ben yemek masasını terkedince masada kimse yemek yemiyo Aynı dizilerdeki gibi kalıyo masakendi evinde yemek masasini terkediyosun? benden kötüsün arkadas.. kendimi fevri bilirdim. daha neler duycam acaba senden?
Ben yemek masasını terkedince masada kimse yemek yemiyo Aynı dizilerdeki gibi kalıyo masa
Sırf bu yüzden arkadasligimi bitirdim ona birşey olmasından korkuyorum benim nazarima gelmesin bi an önce doğursun bende kurtulayım oda çocuğu iyi olsunda varsın arkadaşlığımız bitsin. Ins senle ben aynı zaman hamile kalırız sonra 2019 anneleri grubuna katilirizE Ezgi osman burda hepimizin karni şiş kalbini kirmayak?
not: tabiki neyden bahsettigini anladim da. ben bugun test yaptim mesela negatif. bi tarafim kirilmadi. zayiflamam icin mukemmel firsat dedim çöpe attim
kız sana ne diyim artık şaşırdım bilemiyorumBir hafta kız kardeşim buradaydı o kadar kavga ettik saçma sapan kavga ettikçe yemek masasını terkediyodum şimdi aklıma geliyo. Bi arkadaşım vardı onunda karnı sisdikce artık onu gormek istemiyorum onu gördükçe kalbim kırılıyor. bizi çaya davet ettiler Bugün eşim söyleyince yine kontrolsüz bi şekilde saldırmaya başladım evden çıktım 1 saat Eve gitmedim Eve geldiğimde eşim uyumusti hiç uyanmadı . Yemekte yemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?