döverim bdv yok bdv yokhemide 4 günnn
Sağol canım iyiyim çok şükür sen nasılsınGünaydın canım nasılsın
Oyy kıyamam kuzuya inş iyi gecer aşılarıGünaydını kızlar
bugün hava biraz serin mi ne bizim bir yaş aşıları var ona gitmemiz gerekiyor inşallah iyi geçer
tamam :)
bugun dunden 300 gram.eksigim ama cumadan 400 eksik :)
merak ettik kuzumHepınıze hayırlı sabahlar dun kaynamalara gttık erkenden cıktık oyuzden haber veremedım
Canın Sağ olsunAh be güzelim p.kızartması ne yaaawww... yine gitti
Bende yemessem ne olur? Niye kendime soru yöneltiyorum.
Çok sagolÇok geçmiş olsun canım.
Amiiin inşallahÇok geçmiş olsun canım çabucak iyileşsin bebişin
Benımde en büyük dilegım bu inş birdaha cıkmazOf yavrumda sende çok çektiniz kuzum son olur inşallah
Bugun biraz iyi demeye bile korkuyorum ama gece sabah akadar 10 dkkada bır agladıoyy kuzum ya inşallah bu sefer rahat eder yavrucak
Oooo süper seni daha fazla motive edeceksen en iyisini yapmışsınDiyetisyen randevuma tam 55 dkk kaldi cok heycanliyim nedense
Hamd olsun hava soguk esiyor çıkamadık yarına götürürüm artık aşılara :)) yurttu yaniSağol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın
Valla öyleydi bildiğin bayrak direği vardı kulaklığı takıp göndere cekiyordunasil yanii. okuldayim cekmiyor burda da bahcedeyiz suan burda cekiyomus.
dediklerimi demeyi unutma bak :)
Baya ağır atlattı kuzum yaa Allah şifa versinBugun biraz iyi demeye bile korkuyorum ama gece sabah akadar 10 dkkada bır agladı
Tatlım sen bu stresle hamile kalamazsın. Benim kardeşim arkadaşım aynı senin gibi stres altında çocuk yapmaya çalıştılar olmadı. Ne zaman ki tamam canım olmuyorsa olmuyor diye bırakıp gevşediler o zaman ikisi de hamile kaldı.
Sen once bir sakin ol. ALLAH hayırlı zaman da hayırlısıyla sağlıkla kucağını doldursun inşALLAH.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?