- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Bende dünden 400 eksiktamam :)
bugun dunden 300 gram.eksigim ama cumadan 400 eksik :)
Benimde ama elim kolum kalkmiyorSimdi temizlik zamani hic canim da isyemiyor.camlar,kapılar,bana bakıyor.bende onlara sanirim baka baka aşık olucaz birbirimize
Bende dünden 400 eksik
Cumadan 500 fazla
Sonrada cumadan 900 fazla ciktimya kacirdinmi orayıneeeeeeee en son cumadan 300 fazla degilmiydin naaaptin sen
Ay monişim güzel kalplim nasıl da mutlu ettin beni..seaBahAR püsküütümden
'Geçenlerde fırının önünden geçiyorum. Ama fırın bildiklerinizden değil.. Mantı dahil olmak üzere bütün hamurişlerini yapan bir fırın.. O an neye denk geldiysem artık bilemiyorum.. Öyle bir koku sarmış ki caddeyi anlatamam yani..
Yolun ortasında durdum. Ayar kaçtı bi'kere.. Başladım fanteziye.. Şimdi girmişim dükkana.. Ne varsa hepsinden bir tane verin demişim umursamaz bir tavırla.. Yemişim... yemişim.... bi koklamışım bi yemişim.. bi'daha koklamışım.. bi daha yemişim...
İçeri girmek üzereydim ki yoluma devam etmeye karar verdim.
Çok basit bir diyalogla hem de..
- Diyelim ki ne istiyorsan aldın..
- eveeetttt yaaa
- Diyelim ki hepsini de yedin..
- eveeett yaaağğğğ
- Zaten ne zamandır yememiştin, hak ettin yani.
- diğğğ miiiiiiiiii
- Peki.. düşün bakalım. Hepsini alıp, hepsini yediğinde mutlu olman ne kadar sürecek?
- Bilmem.. Yerken çok mutlu olacağım kesin ama sonrasını bilemedim şimdi..
- Şöyle diyebilir miyiz o zaman: Yersem mutlu olurum ama mutluluğumun ne kadar süreceği hatta süreceği konusunda pek bir fikrim yok.
- Evet, sanırım.
- Peki diğer soruya geçiyorum. Geçen gün üzerinde hoş durduğuna emin olduğun kıyafetini giydiğinde mutlu oldun mu?
- Elbette oldum.
- Peki o ne kadar sürdü?
- Bütün gün.
Sonuç: Yediğinde aldığın hazla, yemediğinde aldığın hazzı karşılaştır. Sonra karar ver.
Not : Püsküüt 1 den Püsküüt 2 ye.. Dünya bitti... Nereye gidiyoruz?'
Sonrada cumadan 900 fazla ciktimya kacirdinmi orayı
Bizim evde aşk platonik onlar bana bakıyor benim umrumda değilSimdi temizlik zamani hic canim da isyemiyor.camlar,kapılar,bana bakıyor.bende onlara sanirim baka baka aşık olucaz birbirimize
Napiyim seninde canın sağolsunkacirmisim demekki. bunu hakettin.
Haydi bismillah50 mekik çektim,50 de kollar için hareket,şimdi gider 3 - 5 tur atarım
Nazara mı geldin acabaBenimde ama elim kolum kalkmiyor
yaa bir saate ancak bulaşığı hallerim yaş bir ton çamaşır varBizim evde aşk platonik onlar bana bakıyor benim umrumda değil
Hadi hayırlısı canımKizlar geldim ben, biraz tarti farki cikti. Diyetisyenim kiyafetinle ciktin ve tarti degisik ondan olabilir dedi. Ama verdigim kilodan memnun. Kilo vermem yavasladi dedim, normal olan o dedi yavas ama saglikli sekilde vermen kilolari dedi belirli zamandan sonra oluyor dedi ama pes etme devam et bu sekilde dedi.
Çok güzel yani aynen devam o zamanKizlar geldim ben, biraz tarti farki cikti. Diyetisyenim kiyafetinle ciktin ve tarti degisik ondan olabilir dedi. Ama verdigim kilodan memnun. Kilo vermem yavasladi dedim, normal olan o dedi yavas ama saglikli sekilde vermen kilolari dedi belirli zamandan sonra oluyor dedi ama pes etme devam et bu sekilde dedi.
Oda muhtemelNazara mı geldin acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?