Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ay monişim güzel kalplim nasıl da mutlu ettin beni..
Benim bile unuttuğum bir yazımı bulup getirmişsin.
Okurken hatırlatım o günü.. Ve şimdi kendimi bir kere daha öptüm.

Artık bütün gün süren hazla hayatıma devam ettiğim için. Artık 3 kilo bile alsam içine girmem mümkün olmayan tamamen yenilenmiş gardrobumla bu hazzın bozulmasına izin vermediğim için. Artık yok öyle beli ayarlı etekler, elbiseler falan.. Neredeyse sadece pantolon.. ki azıcık kilo alsan bile hemen sinyal verir. Kaçış yok.

Ve en güzel ne biliyor musun.. Artık bu diyalogları yapmıyor olmak.
Koklayıp hmmm diyip geçiyorum. Çok canım çektiyse de ya sabah ya da öğlen cıs mama yiyorum. ki dengeleyebilmek için uzun bir gün olsun önümde. Hem gıda hem de kalori yakma amaçlı egzersiz bakımından.

İnanıyorum ki; buna inanan ve bunu isteyen herkes başarır.

İnsanın dışarı çıkarken gardrobunu açıp canı ne istiyorsa çekip alması ve aynaya bakarken popom, göbeğim nasıl gözüküyor diye düşünmemesi kadar büyük özgürlük yok.

Giyiniyor ve çıkıyorsun. Oh be!

Merhaba dünkü menum
Sabah peynir domates salatalık bir dilim kepek ekmek zeytin

Ara bir bardak süt iki adet kuru kayısı

Öğlen tavada yağsız 5 adet mantar yanunda yesil salata ve ayran

Ara 5 adet badem 2 adet fındık

Akşam tam buğday bulgurundan yapılmış kısır yanında domates salatalık 5 kaşık ve de ayran ve yesillik

Ara bir çay bardağı süt

Kizlar geldim ben, biraz tarti farki cikti. Diyetisyenim kiyafetinle ciktin ve tarti degisik ondan olabilir dedi. Ama verdigim kilodan memnun. Kilo vermem yavasladi dedim, normal olan o dedi yavas ama saglikli sekilde vermen kilolari dedi belirli zamandan sonra oluyor dedi ama pes etme devam et bu sekilde dedi.

Hadi hayırlısı canım

Çok güzel yani aynen devam o zaman can alıcı soruyu sordun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…