- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Benim çamaşır hiç bitmiyoryaa bir saate ancak bulaşığı hallerim yaş bir ton çamaşır var
özel hissetmeli miyim
hissettirmedin
ne diyor george orwell " tum hayvanlar esittir, bazilari daha eşittir" :)
Biri masadan kalkdi diye yemegimi birakacam heyoooggh cınım onunkinide yirim
benim oyle bi kaygim yok ki herkes de cocuk sahibi olmak zorunda değil diye dusunuyorum. sen önden buyurabilirsin yani.
iyi dusun ki Allah da sana iyisini versin. onlar nasil laf. benim arkadasim hamile ben icimde en ufak birsey olmadan gidip karnini falan elliyorum. once ruhunu tamir ettir sonra beybi yap bak.
ay alalim da bi villa da oraya yapalim
tellioglu nedir arkadas yatel tel ayiririz onlari sen dusunme
çarşamba geleneksel balkon konuşmamı yapayım
kızçelerim,
cumaya kaldı 2 gün.
bu 2 günü çok güzel değerlendirip hedeflere ulaşalım.
cuma günü kutlamamızı yapalım inşallah.
şurda yaza az bi zaman kaldı, bu zamanı en verimli şekilde değerlendirelim ki üfür üfür mutlu mesut bir yaz geçirelim
yediğimize içtiğimize azami özen lütfen, sporlar yapılsın bugün,yürüyüşler hiç bişi olmassa açın müziği oynayın
karbonhidratlardan uzak duralım, ucundan bile olsa bakmak kan şekerimi oynatıp bizi acıktırır ve daha kötü sonuçlarla karşılaştırır, göz dönmesi gibi
suyumuzu ihmal etmeyelim
hedeflerinizi düşünün, kilo verdikten sonra yaşayacağınız güzellikleri
bol bol hayal kurun, isteyin ve evrene yollayın
akşam yemekleriniz hafif ve mümkün olabildiğince erken saatte olsun
sakın aç bırakmayın kendinizi, metabolizmanızı bozmaktan başka hiçbir işe yaramaz
az az sık sık yiyebilirsiniz eğer acıkmıyorsanız, hafif ara öğünler mesela
şeviyoyum şiji minnak ejderyalayımı menim
Malınsam ne ya makina o makinaBenim çamaşır hiç bitmiyor
Neyseki kurutma malınsam var yoksa imkanı yok yetişmezdi
Ohooo sen gene bişey yemiyceksin öyleyseHerkese selammmm.
Geberiyorum.
Boğazlarım şişti, hasta oldum.
Yarın 20 kişilik misafirim var yemekte bugün alışveriş yapıcaz bi de oy ben ölem
Fazla yüklenip hamlama sakınEliptik bisikletim geldi akşama eşim kursun tepinicem biraz bakayım
ooo hastalık mı geliyor yoksa bitki çayları iç canımOda muhtemel
Ama vücudum çok şiş, başım sepet gibi
Valla bir gün çalışmazsa diğer gün çalıştır makine evde ona yer problemi var yaşBenim çamaşır hiç bitmiyor
Neyseki kurutma malınsam var yoksa imkanı yok yetişmezdi
Ahey ahey Allah yardımcın olsun gazan mübarek olsunHerkese selammmm.
Geberiyorum.
Yarın 20 kişilik misafirim var yemekte bugün alışveriş yapıcaz bi de oy ben ölem
hayırlı olsun bol kalori yakmalar bakalım nasıl etki edecek sanaEliptik bisikletim geldi akşama eşim kursun tepinicem biraz bakayım
AminnHadi hayırlısı canım
AynennÇok güzel yani aynen devam o zamancan alıcı soruyu sordun mu
20 dk ile başlarım sonra yavaş yavaş arttırımFazla yüklenip hamlama sakın
Ayy dikkat et kendine gecmis olsun. Yarinda allah kolaylik versinHerkese selammmm.
Geberiyorum.
Sağol canım inş güzel etki yapar şu bacaklarım ve basen ım erisin birazooo hastalık mı geliyor yoksa bitki çayları iç canım
Valla bir gün çalışmazsa diğer gün çalıştır makine evde ona yer problemi var yaş
Ahey ahey Allah yardımcın olsun gazan mübarek olsun
hayırlı olsun bol kalori yakmalar bakalım nasıl etki edecek sana
Kurutma makinası çamaşır makinasının üstüne konanlar oluyor.onlara bakabilirsin.ooo hastalık mı geliyor yoksa bitki çayları iç canım
Valla bir gün çalışmazsa diğer gün çalıştır makine evde ona yer problemi var yaş
Ahey ahey Allah yardımcın olsun gazan mübarek olsun
hayırlı olsun bol kalori yakmalar bakalım nasıl etki edecek sana
SüpersinAminn
Aynenn
Sordumcevap soyleydi: yiyerek kilo verilir zaten dedi ama olcuyle saglikla 3 ara ogun 3 ana ogun bol su. Sonrada standart konusmasini yapti sekersiz cay kahve gibi ekmek yemek gibi sabahlari yagsiz veya az yagli gibi yogurt salata vs vs vs.yani kisacasi hayirrrrr Soruyu sorduktan sonra Kadinin bi bakisi vardi yanliz anlatamam dedim mesela canim cikolata istedi 1 parca yesem olurmu, abartmadan dedi yani binde bir o kadar iyi kilo vermisimki kadin bisey diyemedi
Ayy kıyamam canım sana kendine çok dikkat et yarın içinde Allah güç kuvvet versin kolay gelsin canımHerkese selammmm.
Geberiyorum.
20 dk ile başlarım sonra yavaş yavaş arttırım
Geçmiş olsun canım zencefilli çay iç ☺Herkese selammmm.
Geberiyorum.
Tamam canımdüşük devir başla
Ben 3 'le başladım 5 e kadar çıktım.
Ama bugün 4 de sürdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?