Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

özel hissetmeli miyim

Özelsin sen, akıllısın. Japonsun olum bi kere. Gora.

hissettirmedin

ne diyor george orwell " tum hayvanlar esittir, bazilari daha eşittir" :)

Mesela kedilerr.

Biri masadan kalkdi diye yemegimi birakacam he yoooggh cınım onunkinide yirim

Ahahaha

Bende arkadaşımın bebeğinin 2 yıllıl kıyafetlerini oyuncak atını mama sandalyesini falan aldım hiç de başka duygular hissetmedim ❤❤❤ hamileleğinde hep yanındaydımm aa Allah vermiyosa da onu mu sorgulayacağız dimi ama.

ay alalim da bi villa da oraya yapalim
tellioglu nedir arkadas ya tel tel ayiririz onlari sen dusunme

Tel kadayıf olur boğazınıza dururuz

Sen balkon konuşması diyosum benim hemn ya ya ya şa şa şa diyesim geliyor.

Herkese selammmm.
Geberiyorum.
Boğazlarım şişti, hasta oldum.
Yarın 20 kişilik misafirim var yemekte bugün alışveriş yapıcaz bi de oy ben ölem
Ohooo sen gene bişey yemiyceksin öyleyse
Neyse tüm takım için iyi

Geçmiş olsun canım

Oda muhtemel
Ama vücudum çok şiş, başım sepet gibi
ooo hastalık mı geliyor yoksa bitki çayları iç canım

Benim çamaşır hiç bitmiyor
Neyseki kurutma malınsam var yoksa imkanı yok yetişmezdi
Valla bir gün çalışmazsa diğer gün çalıştır makine evde ona yer problemi var yaş
Herkese selammmm.
Geberiyorum.
Boğazlarım şişti, hasta oldum.
Yarın 20 kişilik misafirim var yemekte bugün alışveriş yapıcaz bi de oy ben ölem
Ahey ahey Allah yardımcın olsun gazan mübarek olsun
Eliptik bisikletim geldi akşama eşim kursun tepinicem biraz bakayım
hayırlı olsun bol kalori yakmalar bakalım nasıl etki edecek sana

Hadi hayırlısı canım
Aminn
Çok güzel yani aynen devam o zaman can alıcı soruyu sordun mu
Aynenn
Sordum cevap soyleydi: yiyerek kilo verilir zaten dedi ama olcuyle saglikla 3 ara ogun 3 ana ogun bol su. Sonrada standart konusmasini yapti sekersiz cay kahve gibi ekmek yemek gibi sabahlari yagsiz veya az yagli gibi yogurt salata vs vs vs.yani kisacasi hayirrrrr Soruyu sorduktan sonra Kadinin bi bakisi vardi yanliz anlatamam dedim mesela canim cikolata istedi 1 parca yesem olurmu, abartmadan dedi yani binde bir o kadar iyi kilo vermisimki kadin bisey diyemedi

Sağol canım inş güzel etki yapar şu bacaklarım ve basen ım erisin biraz

Kurutma makinası çamaşır makinasının üstüne konanlar oluyor.onlara bakabilirsin.
2 günde bir mi darısı bana.
Benim her gün 3 tur çalışıyor

Süpersin

Merhabalar,
Bugün öğleden sonra ve yarın tüm gün işyerimde iş güvenliği ile ilgili eğitimimiz var kaptanım moni (Kurs bugün 13:30-16:30 saatleri arası kursun 1. günü, yarın ise 9:00-16:30 arası tüm gün sürecek.)
Bu saatler arasında (kursumuzun yapılacağı toplantı odasında internet de çekmediğinden) foruma mesaj yazamayacağım.
Bir terslik olmazsa kaçırdığım mesajları akşam okumak ve akşamları katılımda bulunmak istiyorum bugün inşallah.
Dün akşam evimde misafirlerim vardı. Takıma hiç mesaj yazamadım, mesajları okuyamadım.
Kusuruma bakmayın.
Bu arada bu sabah tartıldım ve kilom 85,4 kg çıktı. Diyetimi çok sıkı tutuyor ve yediklerime dikkat ediyorum. İnşallah reglim de biterse daha bir hafifleyeceğim. Ödem inecek.
Bir de iki takıma ayrıldık ya onunla ilgili bir sorum olacak. Bizim ne yapmamız gerekiyor. İki takım kilo verme başarı ortalamalarını hesaplayıp, yarışacak mı? Takım üyeleri birbirine önerilerde mi bulunacak? Ya da her iki anlamda mı birbirimize katkıda bulunacağız? Daha evvel böyle bir uygulamaya katılmadığım için tam bir fikir sahibi değilim. İhmal etmek de istemiyorum bu konuyu. Yardımcı olabilir misiniz @moni?
Sevgilerimle.
Öpüldünüz çok tüm takım arkadaşlarım.
Sevgilerimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…