niyekinecanım hicbir sey yemek istemiyooo
Mutlu olmana çok mutlu oldum.Ay monişim güzel kalplim nasıl da mutlu ettin beni..
Benim bile unuttuğum bir yazımı bulup getirmişsin.
Okurken hatırlatım o günü.. Ve şimdi kendimi bir kere daha öptüm.
Artık bütün gün süren hazla hayatıma devam ettiğim için. Artık 3 kilo bile alsam içine girmem mümkün olmayan tamamen yenilenmiş gardrobumla bu hazzın bozulmasına izin vermediğim için. Artık yok öyle beli ayarlı etekler, elbiseler falan.. Neredeyse sadece pantolon.. ki azıcık kilo alsan bile hemen sinyal verir. Kaçış yok.
Ve en güzel ne biliyor musun.. Artık bu diyalogları yapmıyor olmak.
Koklayıp hmmm diyip geçiyorum. Çok canım çektiyse de ya sabah ya da öğlen cıs mama yiyorum. ki dengeleyebilmek için uzun bir gün olsun önümde. Hem gıda hem de kalori yakma amaçlı egzersiz bakımından.
İnanıyorum ki; buna inanan ve bunu isteyen herkes başarır.
İnsanın dışarı çıkarken gardrobunu açıp canı ne istiyorsa çekip alması ve aynaya bakarken popom, göbeğim nasıl gözüküyor diye düşünmemesi kadar büyük özgürlük yok.
Giyiniyor ve çıkıyorsun. Oh be!
Favorilerime eklendi, arşivlik.Ay monişim güzel kalplim nasıl da mutlu ettin beni..
Benim bile unuttuğum bir yazımı bulup getirmişsin.
Okurken hatırlatım o günü.. Ve şimdi kendimi bir kere daha öptüm.
Artık bütün gün süren hazla hayatıma devam ettiğim için. Artık 3 kilo bile alsam içine girmem mümkün olmayan tamamen yenilenmiş gardrobumla bu hazzın bozulmasına izin vermediğim için. Artık yok öyle beli ayarlı etekler, elbiseler falan.. Neredeyse sadece pantolon.. ki azıcık kilo alsan bile hemen sinyal verir. Kaçış yok.
Ve en güzel ne biliyor musun.. Artık bu diyalogları yapmıyor olmak.
Koklayıp hmmm diyip geçiyorum. Çok canım çektiyse de ya sabah ya da öğlen cıs mama yiyorum. ki dengeleyebilmek için uzun bir gün olsun önümde. Hem gıda hem de kalori yakma amaçlı egzersiz bakımından.
İnanıyorum ki; buna inanan ve bunu isteyen herkes başarır.
İnsanın dışarı çıkarken gardrobunu açıp canı ne istiyorsa çekip alması ve aynaya bakarken popom, göbeğim nasıl gözüküyor diye düşünmemesi kadar büyük özgürlük yok.
Giyiniyor ve çıkıyorsun. Oh be!
geçmiş olsun kuzum, çok yorma kendiniHerkese selammmm.
Geberiyorum.
Boğazlarım şişti, hasta oldum.
Yarın 20 kişilik misafirim var yemekte bugün alışveriş yapıcaz bi de oy ben ölem
Özelsin sen, akıllısın. Japonsun olum bi kere.Gora.
Mesela kedilerr.
Ahahaha
Bende arkadaşımın bebeğinin 2 yıllıl kıyafetlerini oyuncak atını mama sandalyesini falan aldım hiç de başka duygular hissetmedim ❤❤❤ hamileleğinde hep yanındaydımm aa Allah vermiyosa da onu mu sorgulayacağız dimi ama.
Tel kadayıf olur boğazınıza dururuz
Sen balkon konuşması diyosum benim hemn ya ya ya şa şa şa diyesim geliyor.
güzel gelişmeler hadi bakalım daha güzelleri de gelsinKizlar geldim ben, biraz tarti farki cikti. Diyetisyenim kiyafetinle ciktin ve tarti degisik ondan olabilir dedi. Ama verdigim kilodan memnun. Kilo vermem yavasladi dedim, normal olan o dedi yavas ama saglikli sekilde vermen kilolari dedi belirli zamandan sonra oluyor dedi ama pes etme devam et bu sekilde dedi.
hayırlı olsun kuzum, güle güle kullan bol yağ yaksınEliptik bisikletim geldi akşama eşim kursun tepinicem biraz bakayım
Kolay gelsin canımMerhabalar,
Bugün öğleden sonra ve yarın tüm gün işyerimde iş güvenliği ile ilgili eğitimimiz var kaptanımmoni (Kurs bugün 13:30-16:30 saatleri arası kursun 1. günü, yarın ise 9:00-16:30 arası tüm gün sürecek.)
Bu saatler arasında (kursumuzun yapılacağı toplantı odasında internet de çekmediğinden) foruma mesaj yazamayacağım.
Bir terslik olmazsa kaçırdığım mesajları akşam okumak ve akşamları katılımda bulunmak istiyorum bugün inşallah.
Dün akşam evimde misafirlerim vardı. Takıma hiç mesaj yazamadım, mesajları okuyamadım.
Kusuruma bakmayın.
Bu arada bu sabah tartıldım ve kilom 85,4 kg çıktı. Diyetimi çok sıkı tutuyor ve yediklerime dikkat ediyorum. İnşallah reglim de biterse daha bir hafifleyeceğim. Ödem inecek.
Bir de iki takıma ayrıldık ya onunla ilgili bir sorum olacak. Bizim ne yapmamız gerekiyor. İki takım kilo verme başarı ortalamalarını hesaplayıp, yarışacak mı? Takım üyeleri birbirine önerilerde mi bulunacak? Ya da her iki anlamda mı birbirimize katkıda bulunacağız? Daha evvel böyle bir uygulamaya katılmadığım için tam bir fikir sahibi değilim. İhmal etmek de istemiyorum bu konuyu. Yardımcı olabilir misiniz @moni?
Sevgilerimle.
Öpüldünüz çok tüm takım arkadaşlarım.
Sevgilerimle.
Amin hepimize insallahMutlu olmana çok mutlu oldum.
Harika bir yazı ve en önemlisi senin yaşadığın, senden bir anı... kayıtsız kalamadım.
Hem beni hem kızçelerimi çok motive edeceğini düşünmüştüm ki öylede oldu.
Aynı duyguları yaşamak istiyorum, herkes yaşasın.
Yolun yarısını geride bıraktım şükür, inşallah kalan kiloları da yaza kadar halledip o güzel ellerinden karnemi alırım.
Seviliyorsun, perim püsküütüm.
her gün 3 tur mu? oy oy gülüm Allah kolaylık versin canımKurutma makinası çamaşır makinasının üstüne konanlar oluyor.onlara bakabilirsin.
2 günde bir mi darısı bana.
Benim her gün 3 tur çalışıyor
tamamdır güldencim , eğitimleriniz de kolaylıklar diliyorum canımMerhabalar,
Bugün öğleden sonra ve yarın tüm gün işyerimde iş güvenliği ile ilgili eğitimimiz var kaptanımmoni (Kurs bugün 13:30-16:30 saatleri arası kursun 1. günü, yarın ise 9:00-16:30 arası tüm gün sürecek.)
Bu saatler arasında (kursumuzun yapılacağı toplantı odasında internet de çekmediğinden) foruma mesaj yazamayacağım.
Bir terslik olmazsa kaçırdığım mesajları akşam okumak ve akşamları katılımda bulunmak istiyorum bugün inşallah.
Dün akşam evimde misafirlerim vardı. Takıma hiç mesaj yazamadım, mesajları okuyamadım.
Kusuruma bakmayın.
Bu arada bu sabah tartıldım ve kilom 85,4 kg çıktı. Diyetimi çok sıkı tutuyor ve yediklerime dikkat ediyorum. İnşallah reglim de biterse daha bir hafifleyeceğim. Ödem inecek.
Bir de iki takıma ayrıldık ya onunla ilgili bir sorum olacak. Bizim ne yapmamız gerekiyor. İki takım kilo verme başarı ortalamalarını hesaplayıp, yarışacak mı? Takım üyeleri birbirine önerilerde mi bulunacak? Ya da her iki anlamda mı birbirimize katkıda bulunacağız? Daha evvel böyle bir uygulamaya katılmadığım için tam bir fikir sahibi değilim. İhmal etmek de istemiyorum bu konuyu. Yardımcı olabilir misiniz @moni?
Sevgilerimle.
Öpüldünüz çok tüm takım arkadaşlarım.
Sevgilerimle.
Ohooo sen gene bişey yemiyceksin öyleyse
Neyse tüm takım için iyi
Geçmiş olsun canım
ooo hastalık mı geliyor yoksa bitki çayları iç canım
Valla bir gün çalışmazsa diğer gün çalıştır makine evde ona yer problemi var yaş
Ahey ahey Allah yardımcın olsun gazan mübarek olsun
hayırlı olsun bol kalori yakmalar bakalım nasıl etki edecek sana
Ayy dikkat et kendine gecmis olsun. Yarinda allah kolaylik versin
Ayy kıyamam canım sana kendine çok dikkat et yarın içinde Allah güç kuvvet versin kolay gelsin canım
Geçmiş olsun canım zencefilli çay iç ☺
geçmiş olsun kuzum, çok yorma kendini
Amin sağol kaptanher gün 3 tur mu? oy oy gülüm Allah kolaylık versin canım
bayan faydası var diyorlar canımSağol canım inş güzel etki yapar şu bacaklarım ve basen ım erisin biraz
benim sonraki boyutum o herhaldeKurutma makinası çamaşır makinasının üstüne konanlar oluyor.onlara bakabilirsin.
2 günde bir mi darısı bana.
Benim her gün 3 tur çalışıyor
Geçmiş olsun,ALLAH kolaylık versin....Herkese selammmm.
Geberiyorum.
Boğazlarım şişti, hasta oldum.
Yarın 20 kişilik misafirim var yemekte bugün alışveriş yapıcaz bi de oy ben ölem
Geçmiş olsun,ALLAH kolaylık versin....
Kaptanım yapma yaaaaaaKolay gelsin canım
Iki takım arasında tatlı rekabet olsun daha bi gaza gelelim diye tatlı tatlı cekisiyoruz
Aynı takımdayız bol eksi olalım ki telliogullarini tel tel yiyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?