Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

karpuz su gibi algılanıp zararsız sanılır ama şeker deposu ve ölçülü yenmeli sibel bize 1 parmak kalınlığında ve boyutunda 1 üçgen veriyordusenin karpuz ölçün ne kuzum
Daha yemedim henuz 1 saat sonra yicektim ama 1 parmak kalinliginda yerim ozaman. Bende valla bol sulu diye dusunuyordum bilgi icin tskler kaptanim

çiçeklerle süsleyeceğim güzel kalplimin karnesini..
gelecek o gün.
ge-le-cek.

Bana bu rahatlık neden kamuflaj gibi geldi birden

sahneye maskeyle cikmak? ben artist degilim.
yok çok net cvp. insanoglundan hoslanmiyorum. kafama buyruk olmayi seviyorum çocuk beni kısıtlar. canimi sıkar
herif çocukcu bizde.. o istemese hayatim boyunca aklima gelcek en son şey.

su bittigi icin yogurt kaaristirilip icilen şeyi Allah askina biri bana anlatsin

su bittigi icin yogurt kaaristirilip icilen şeyi Allah askina biri bana anlatsin
Yani musluk suyunu akitiyosun soğuduktan sonra yoğurt katıyorsun tam ayran gibi değil sadece musluk suyunun kokusunu ve tadını almıyorum sürekli hazır su kullananlar musluk suyunu ictiginde o tadı alır öyle çok bilinmedik birşey degil

Yanlış yazmışım yoğurt kattığım şey suydu şimdi okudum yani arkadaşlar su icemeyenler için suya sevdiğiniz birşeyi katıp içebilirsiniz demişti . Bu sevdiğiniz bi meyve veya tarçın olabilir demişlerdi . Yoğurt en sevdigim

Bende benim çok camım var diyordum
Kız senin cam bende 2 fazlaymisya

sizin musluk suları ısıtmalı mı?

şaton mu var kız 14 odalı

Son düzenleme:

""hazır suyum bittiği için yoğurt karıştırıp öyle içtim)"" dersen bilindik bir sey olmaktan cıkar. benlik değil 10 kisiden 10 u far tutulmus tavsan gibi bakar net bilgi.

sen de yogurt katmayi tercih ettin. çok yaratıcı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…