Daha yemedim henuz 1 saat sonra yicektim ama 1 parmak kalinliginda yerim ozaman. Bende valla bol sulu diye dusunuyordum bilgi icin tskler kaptanimkarpuz su gibi algılanıp zararsız sanılır ama şeker deposu ve ölçülü yenmeli sibel bize 1 parmak kalınlığında ve boyutunda 1 üçgen veriyordusenin karpuz ölçün ne kuzum
Daha yemedim henuz 1 saat sonra yicektim ama 1 parmak kalinliginda yerim ozaman. Bende valla bol sulu diye dusunuyordum bilgi icin tskler kaptanim
Bilemedim şimdi
Mutlu olmana çok mutlu oldum.
Harika bir yazı ve en önemlisi senin yaşadığın, senden bir anı... kayıtsız kalamadım.
Hem beni hem kızçelerimi çok motive edeceğini düşünmüştüm ki öylede oldu.
Aynı duyguları yaşamak istiyorum, herkes yaşasın.
Yolun yarısını geride bıraktım şükür, inşallah kalan kiloları da yaza kadar halledip o güzel ellerinden karnemi alırım.
Seviliyorsun, perim püsküütüm.
Bana bu rahatlık neden kamuflaj gibi geldi birden
G gokce41
Sabah
2dilim kepek ekmek
Ikı yumurta
Bi dilim peynir
Yarım kase yoğurt
Ara
Sütlü şekersiz menengic kahvasi
Bir küçük çifte kavrulmuş
Öğlen
Ikı kaşık tavuk sote
1 litre Yarım yağlı yoğurttan tuzsuz ayran
( hazır suyum bittiği için yoğurt karıştırıp öyle içtim)
Ara
meyveli yoğurt 100 gram
Akşam yine yoğurt
spor bir Saat yürüyüş
2 buçuklitre suZre_
Yani musluk suyunu akitiyosun soğuduktan sonra yoğurt katıyorsun tam ayran gibi değil sadece musluk suyunun kokusunu ve tadını almıyorum sürekli hazır su kullananlar musluk suyunu ictiginde o tadı alır öyle çok bilinmedik birşey degilsu bittigi icin yogurt kaaristirilip icilen şeyi Allah askina biri bana anlatsin
Yanlış yazmışım yoğurt kattığım şey suydu şimdi okudum yani arkadaşlar su icemeyenler için suya sevdiğiniz birşeyi katıp içebilirsiniz demişti . Bu sevdiğiniz bi meyve veya tarçın olabilir demişlerdi . Yoğurt en sevdigimsu bittigi icin yogurt kaaristirilip icilen şeyi Allah askina biri bana anlatsin
Ahahahaaasu bittigi icin yogurt kaaristirilip icilen şeyi Allah askina biri bana anlatsin
çiçeklerle süsleyeceğim güzel kalplimin karnesini..
gelecek o gün.
ge-le-cek.
sizin musluk suları ısıtmalı mı?Yani musluk suyunu akitiyosun soğuduktan sonra yoğurt katıyorsun tam ayran gibi değil sadece musluk suyunun kokusunu ve tadını almıyorum sürekli hazır su kullananlar musluk suyunu ictiginde o tadı alır öyle çok bilinmedik birşey degil
Vallah kaloriferden dolayımı bilmiyorum abla başta bi sıcak su geliyosizin musluk suları ısıtmalı mı?
Yani musluk suyunu akitiyosun soğuduktan sonra yoğurt katıyorsun tam ayran gibi değil sadece musluk suyunun kokusunu ve tadını almıyorum sürekli hazır su kullananlar musluk suyunu ictiginde o tadı alır öyle çok bilinmedik birşey degil
Yanlış yazmışım yoğurt kattığım şey suydu şimdi okudum yani arkadaşlar su icemeyenler için suya sevdiğiniz birşeyi katıp içebilirsiniz demişti . Bu sevdiğiniz bi meyve veya tarçın olabilir demişlerdi . Yoğurt en sevdigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?