- 6 Aralık 2017
- 1.533
- 3.996
- 133
- 34
Herkesin bünyesi farklı tabi ama yoğurt yumurta ve susuz diyet olmaz diye okudum bi yerden ve katiliyorumAcıkıyormuyum bilmiyorum ama sanki boğazımı kazıyarak aşağı iniyor
Ayy valla 2 litre bile ic yogurt +su super. Yeterki icinYani bir litre ayran içtim desem çok fazla olurdu . Ictigim öyle koyu tuzlu bi ayran değildi yani böyle tatsız sırf spordan önce içilmiş olsun diye içtiğim birsey
Ben yumurtada pek sevmemHerkesin bünyesi farklı tabi ama yoğurt yumurta ve susuz diyet olmaz diye okudum bi yerden ve katiliyorum
Ayy valla 2 litre bile ic yogurt +su super. Yeterki icinburdan hepinize sesleniyorum su icin anlatmama gerek yok bakin icinnnn
Ictimm çoook ictimmAyy valla 2 litre bile ic yogurt +su super. Yeterki icinburdan hepinize sesleniyorum su icin anlatmama gerek yok bakin icinnnn
insanlar açlık hissi duyduğu zaman iki ihtimal var ya acikmistir Yada susamistir. açlık hissi geldiğinde ıkı bardak su içip beklerim (cogu zamanda açlık hissi geçer) e ğer açlık hissi devam ediyorsa ılk yumurta kaynatıp ekmeksiz yerim yani bende bunu uyguluyorum tok tutuyo. beyazını ye protein de daha fazla yemek yeme istediğini azaltıyor bu acıkma sorunuyla her diyette baş etmeye çalıştığım için sürekli okuyorumBen yumurtada pek sevmem
Kaynamış yumurtanın sarısını yerim sadece
Bebişim hala iyi degıl ama önceye göre duzelme var çok şukur kv demdeydım demstım sen o msjları voktan okumussndr ben hala gecmste kaldım ya bıtseydı bı
Çok geçmiş olsun Rabbım şifa versınCanim benim ya hastanedeyim iki gundur kardeşim ameliyat olmustu gogusunde kitle vardi patoleji sonucunu göstermeye calisiyoruz.çok şükür bise cikmadi .onunla uğraştım bu hafta cok ozur diliyorum.
Beyazını yiyemem imkansızinsanlar açlık hissi duyduğu zaman iki ihtimal var ya acikmistir Yada susamistir. açlık hissi geldiğinde ıkı bardak su içip beklerim (cogu zamanda açlık hissi geçer) e ğer açlık hissi devam ediyorsa ılk yumurta kaynatıp ekmeksiz yerim yani bende bunu uyguluyorum tok tutuyo. beyazını ye protein de daha fazla yemek yeme istediğini azaltıyor bu acıkma sorunuyla her diyette baş etmeye çalıştığım için sürekli okuyorum
Enteresan hic duymamistim bilgi icin sagolinsanlar açlık hissi duyduğu zaman iki ihtimal var ya acikmistir Yada susamistir. açlık hissi geldiğinde ıkı bardak su içip beklerim (cogu zamanda açlık hissi geçer) e ğer açlık hissi devam ediyorsa ılk yumurta kaynatıp ekmeksiz yerim yani bende bunu uyguluyorum tok tutuyo. beyazını ye protein de daha fazla yemek yeme istediğini azaltıyor bu acıkma sorunuyla her diyette baş etmeye çalıştığım için sürekli okuyorum
Iyi geceler canımKizlar iyi geceler ben yatiyorum
Hoşgeldin canım ooo gitsin kalorilerAyy kizlar ben geldimm
Bodystep yaptim 1 saat oldum oldummm nefesim tikandi yaaa. Bunye buyuk olunca spora anca alisiyor iste
Buarada ben yarin sabahciyim, pek burda olmaya bilirim arada ve molamda bakip yazabilirim belki.
moni
İyi gecelerIyi geceler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?