Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yani bir litre ayran içtim desem çok fazla olurdu . Ictigim öyle koyu tuzlu bi ayran değildi yani böyle tatsız sırf spordan önce içilmiş olsun diye içtiğim birsey
Ayy valla 2 litre bile ic yogurt +su super. Yeterki icin burdan hepinize sesleniyorum su icin anlatmama gerek yok bakin icinnnn

Ben yumurtada pek sevmem
Kaynamış yumurtanın sarısını yerim sadece
insanlar açlık hissi duyduğu zaman iki ihtimal var ya acikmistir Yada susamistir. açlık hissi geldiğinde ıkı bardak su içip beklerim (cogu zamanda açlık hissi geçer) e ğer açlık hissi devam ediyorsa ılk yumurta kaynatıp ekmeksiz yerim yani bende bunu uyguluyorum tok tutuyo. beyazını ye protein de daha fazla yemek yeme istediğini azaltıyor bu acıkma sorunuyla her diyette baş etmeye çalıştığım için sürekli okuyorum

Candysisters kuzum bebişin iyidir inşallah, sen uğramamazlık yapmazdın bi yaramazlık yoktur umarım
Bebişim hala iyi degıl ama önceye göre duzelme var çok şukur kv demdeydım demstım sen o msjları voktan okumussndr ben hala gecmste kaldım ya bıtseydı bı

Beyazını yiyemem imkansız

Enteresan hic duymamistim bilgi icin sagol

Ayy kizlar ben geldimm
Bodystep yaptim 1 saat oldum oldummm nefesim tikandi yaaa. Bunye buyuk olunca spora anca alisiyor iste

Buarada ben yarin sabahciyim, pek burda olmaya bilirim arada ve molamda bakip yazabilirim belki.
moni
Hoşgeldin canım ooo gitsin kaloriler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…