Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

aa kuzum, üşütmüş olabilirsin bir şey de dokunmuş olabilir.git acile ihmal etme belki bi serum takarlar rahatlarsın . geçmiş olsun dikkat et kendine ve bizi bilgilendirmeyi unutma olur mu merak ederiz
Ayy Abla Biz seni nasıl üzdük. Abla benim listelere yorum yapmamı istemişsin ben listeleri okuyorum ama benim paylaştığım liste bu kadar berbatken başkalarına nasıl yorum yapacağımı sasiriyorum

Ama hastasin ondan. Duzelince yemeye calis.
Vallah bu akşam menü paylaşma beni öyle tedirgin ediyo ki ara ara hiç birşey yemediğim zamanlar oluyo . Hala şu yemeye bi düzen veremedim. Diyete alıştım çok şükür burdan diyete başlayarak şekerli çayı bıraktım ekmek sadece sabah iki dilim kepek ekmek su icebiliyorum artık. Evde cipsler gazlı içecekler tatlılar dolu aama varlığıyla bana diyet bozdurmuyo . Kokulari bile beni rahatsız ediyo hatta . Ama bi düZen oturttuamadim

Evet senin duzensiz yemende var normaldede yani. Ya buna bi care bulsan aslinda hersey duzelicek. Bagisiklik sistrmin cok zayif cunku yemiyorsun. Kiz vallahi orda olsam sopayla pesinden kosarim

Zre_
Sabah 7.30
3 siyah
3 yeşil zeytin
Bir dilim peynir
3 dilim kepek ekmek

15.00 da
Ikı küçük haşlanmış patates
Yoğurt
Maydanoz
Ikı dilim kepek ekmek ( normalde yemezdim ama hastayım)

Akşam yok

Geceye kadar suyu 2.5 litre yapacam

Sabah:haslanmis yumurta peynir zeytin domates salatalik 2 fincan cay
Ogle 3 kasik fasilye yemegi bir porsiyon bulgur pilavi
Aksam 3 kasik bulgur pilavi,salata yogurt
Su 3 litre
Spor 20 dk kosu bandinda yuruyus 20 dk bisiklet 20 dk bacak egzerzisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…