- 6 Aralık 2017
- 1.533
- 3.996
- 133
- 34
Ayy Abla Biz seni nasıl üzdük. Abla benim listelere yorum yapmamı istemişsin ben listeleri okuyorum ama benim paylaştığım liste bu kadar berbatken başkalarına nasıl yorum yapacağımı sasiriyorumaa kuzum, üşütmüş olabilirsin bir şey de dokunmuş olabilir.git acile ihmal etme belki bi serum takarlar rahatlarsın . geçmiş olsun dikkat et kendine ve bizi bilgilendirmeyi unutma olur mu merak ederiz
Gecmis olsun canim ya dikkat et kendine.Benim vücut hassas güneş vurması yeterli
Hiç birşey yemedim bugunGecmis olsun canim ya dikkat et kendine.
Bagisik sistemini guclendirecek yiyecekler tuket.
Ama hastasin ondan. Duzelince yemeye calis.Hiç birşey yemedim bugun
Bagirsak mikrobu salgini var canım gecen hafta kizimda oyle oldu.gecmis olsunBen bugün çok kötüyüm Abla acile gidecem
Vallah bu akşam menü paylaşma beni öyle tedirgin ediyo ki ara ara hiç birşey yemediğim zamanlar oluyo . Hala şu yemeye bi düzen veremedim. Diyete alıştım çok şükür burdan diyete başlayarak şekerli çayı bıraktım ekmek sadece sabah iki dilim kepek ekmek su icebiliyorum artık. Evde cipsler gazlı içecekler tatlılar dolu aama varlığıyla bana diyet bozdurmuyo . Kokulari bile beni rahatsız ediyo hatta . Ama bi düZen oturttuamadimAma hastasin ondan. Duzelince yemeye calis.
Kustuktan sonrada bi ağlama tutuyorum demi boğazı yandığı icjnBagirsak mikrobu salgini var canım gecen hafta kizimda oyle oldu.gecmis olsun
Evet senin duzensiz yemende var normaldede yani. Ya buna bi care bulsan aslinda hersey duzelicek. Bagisiklik sistrmin cok zayif cunku yemiyorsun. Kiz vallahi orda olsam sopayla pesinden kosarimVallah bu akşam menü paylaşma beni öyle tedirgin ediyo ki ara ara hiç birşey yemediğim zamanlar oluyo . Hala şu yemeye bi düzen veremedim. Diyete alıştım çok şükür burdan diyete başlayarak şekerli çayı bıraktım ekmek sadece sabah iki dilim kepek ekmek su icebiliyorum artık. Evde cipsler gazlı içecekler tatlılar dolu aama varlığıyla bana diyet bozdurmuyo . Kokulari bile beni rahatsız ediyo hatta . Ama bi düZen oturttuamadim
Süt iciyom ben :)Evet senin duzensiz yemende var normaldede yani. Ya buna bi care bulsan aslinda hersey duzelicek. Bagisiklik sistrmin cok zayif cunku yemiyorsun. Kiz vallahi orda olsam sopayla pesinden kosarim
Cok kalabalikti ama guzel gecti, butun turkler hatta yabancilar bile vardi.Holgeldin canım basıl geçti çok keyifli oluyordur bir sürü insan geliyor felan
bildiririm kaptanım ablamda tartı var aynıdan :))
Ne icin kermes yaptinzCok kalabalikti ama guzel gecti, butun turkler hatta yabancilar bile vardi.
Kustuktan sonra bende hep aglarim.hastalıkta en cok kusmaktan korkuyorum.atesin varmiKustuktan sonrada bi ağlama tutuyorum demi boğazı yandığı icjn
Rota virusu diyorlar ya ondan mi oldun acaba kesinlikle dr git ihmal etmeKustuktan sonrada bi ağlama tutuyorum demi boğazı yandığı icjn
geçmiş olsunBende grip olmusum bogazim aciyor burnum tikandi.hava degisimimnden sanirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?