Her yil 3 gun yapiliyor canim. Toplanan para camiiye gidiyor, yani hayır yapiliyor.Ne icin kermes yaptinz
Allah kabul etsn canim cok iyiymsHer yil 3 gun yapiliyor canim. Toplanan para camiiye gidiyor, yani hayır yapiliyor.
Bizim burda yer aldilar yeni cami yapcaklar oraya toplaniyor hepsi.
'ben nerede hata yaptim' diyerek devam etsin herkes....
Bu hafta hep beraber toparlanacağıztüm takım arkadaşlarımdan vemoni den özür dilerim kilo durumum için..
kendime gelcem artık.. lutfen bu hafta iyi birseyler yapalim kizlar.
Geçmiş olsunBen bugün çok kötüyüm Abla acile gidecem
çok iyi sosyalleşmeleri için muhteşem camii içinde katkı oluyorCok kalabalikti ama guzel gecti, butun turkler hatta yabancilar bile vardi.
Benim iki gün geç saate yemek yedim . Oda tartıya direk etki ediyor'ben nerede hata yaptim' diyerek devam etsin herkes....
miyaww__
E Ezgi osman
hayal114
Dino1isi
gezegenfeza
G guziss35
Zre_
zezeozge
@bluedolphin
Ben spora gidemedim 1 haftadir , yemem duzensiz ve su az ictigimi dusunuyorum. 3 lt ictigim zamanlar acayip faydasini goruyordum.'ben nerede hata yaptim' diyerek devam etsin herkes....
miyaww__
E Ezgi osman
hayal114
Dino1isi
gezegenfeza
G guziss35
Zre_
zezeozge
@bluedolphin
Evet aynen oyleBu hafta hep beraber toparlanacağız
Geçmiş olsun
çok iyi sosyalleşmeleri için muhteşem camii içinde katkı oluyor
Amin canim sagol 2 gun daha var ama ben sabahciyim yarinda pazarda caliscam anca aksam yemegi icin gidebilirimNurciloji E Ezgi osman geçmiş olsun ikinize de.
Zre_ kermes güzel geçmiş çok sevindim Allah kabul etsin canım. :)
zezeozge ablana mı gidiyorsun? :)
Evet aynen oyle
Amin canim sagol 2 gun daha var ama ben sabahciyim yarinda pazarda caliscam anca aksam yemegi icin gidebilirim
Yokmuş ateşim olcturduk şimdi biraz iyi gibiyimKustuktan sonra bende hep aglarim.hastalıkta en cok kusmaktan korkuyorum.atesin varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?