Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Diyetisyenim kilo verme sürecinde yağ yakımına çok önem veriyor.
Bunun için yürüyüş yapmamı öneriyor.
Kilo verme sürecinde tüm diyetisyenler gibi hastalarına sağlıklı bir şekilde kilo verdirmek, yağ yakımını arttırıp, daha sıkı ve fit bir görünüme kavuşturmak istiyor.
Diyetisyenim ilk önce bu detaylı kan tahlilini istiyor.
Kendisine gidecek olursan öncesinde tam kan tahlili yaptırıp, tiroid değerlerine de baktırmanı öneririm. Aile Hekimleri de artık kan tahlillerinde tiroid değerlerine baktırıyorlar.
İlk gittiğimde 110 kg'dım, hemen yürüyüş vermedi. 30 dakikalık yürüyüşler yapıyordum gün içinde.
Önce diyetle biraz kilo verdim. Sonra ileriki birkaç ayda sporu da hayatıma dahil ettim.
Özgü Hanım, Hacettepe Üniversitesi'nden mezun çok tecrübeli ve bilgili bir diyetisyen. Ankara Üniversitesi'nden emekli kendisi. Çok kibar ve tatlı bir bayan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 71 çıktım
700 gr fazla
Dün geç saatte bisiklet sürdüm hem ondan
Hemde 2 gündür tatlı türü yiyorum ondan.
Bugün evdeyim ınsallah daha dikkatli olurum

Benim derhal grup sporlarina devam etmem lazim bodystep zumba iyidi ya. Ramazana kadar inmem lazim yaa aglicam yaaa yine basaramiyorummm

Kızlar sabah itibarıyla kilom 86,00 , aslında midem şuan çok dolu Elazığa gittik hep sağlıksız şeyler yemek zorunda kaldım ama çok az az yedim, hepsi hamurişi , pide tarzı şeyler , birer dilim yedim ama yine de midem şişti, bir bağırsak temizliği yapmam lazım o yüzden bu hafta detoks yapacağım.

Suan menumu belirledim mutfaga girip hazirliyorum her seyi:

Sabah (yedim bunu)
2 kepekli surme light peynirli

Ara: su

Oglen:
Marullu tonbaligi salata
1 filtre kahve

Ara
Ananas

Aksam( ise goturcem)
Kabak dolmasi ( kabagi grilde yagsiz pisirip icine sebzeli pirinc harc yapip pisircem)
1 kase yogurt goturcem.

Son ara
1 filtre kahve
1 kase yogurt

PAZARTESİ TARTISI 27 NİSAN
CUMA/ 30 NİSAN P.TESİ

Ezgi osman >>75,9>
gezegenfeza >>70,3>>71
miyaww__ >>85,9>> 86
Zhre_ >> 100>> 101
hayal114 >>81,6>>
Sekerportakalimm >>64,6>>65,1
guziss35 >> 75,6>>
bluedolphin >>84>>
gokyuzundekiturna>> ? >>86

KIZLAR PAZARTESİ KİLOSUNU BİLDİRMEYENLER EKLESİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…