Merhabaa sucuklu yumurtammmHerkese merhabaaa.
Sagol canim izlicem kesinCanım şahsiyet diye dizi var netten çok başarılı bence
Merhabaa sucuklu yumurtammm
Aaaayy sende benimmmmm ay bulamadım o kadar çok şeyi seviyorum ki.
yemekten en vazgecemedigin sey ne en cok en cok sevdigin
Abla bu tempoya iyi ayak uydurutorsn valla karinca gibi hatunsunGünaydın kızlar
Koştur koştur iş yapıp birazdan camiye gidecem
Oyy güzel soru
Sen benim tas kebabımsın o halde.
Bitinc hatırlatırım canımkonusuna falan baktım hos duruyor ama bu yeni bir dizi dimi. ben oyle takip etmeyi sevmem
bitmis diziyi acip pespese izlerim.
bide nekadar iyi olursa olsun tahmin edilebilir oluyor sevmiyorum
izleyince yorumunu merak ediyorumSagol canim izlicem kesin
Teaserina baktim, super diziye benziyo.Bitinc hatırlatırım canım
izleyince yorumunu merak ediyorum
kızlar selam, diyetisyenimin istediği kan tahlilleri için hastaneye gidip geldim. 4 tüp kan aldılar, eve gelince sabah ve öğle yemeği bir arada oldu, kahvaltı ettim.
sibelin istediği tahlillerin yazılı olduğu kağıdı evde unutmuşum, doktor yazdı bişiler. inşallah tüm istedikleri eksiksiz olarak yapılır bir daha kan vermek zor gelcek yoksa.
Evde birinden fotoğraf isteseydin ablakızlar selam, diyetisyenimin istediği kan tahlilleri için hastaneye gidip geldim. 4 tüp kan aldılar, eve gelince sabah ve öğle yemeği bir arada oldu, kahvaltı ettim.
sibelin istediği tahlillerin yazılı olduğu kağıdı evde unutmuşum, doktor yazdı bişiler. inşallah tüm istedikleri eksiksiz olarak yapılır bir daha kan vermek zor gelcek yoksa.
Simdi anladim neden ikimizde takimin tontisiyiztas kebabiyi m ben
kızlar selam, diyetisyenimin istediği kan tahlilleri için hastaneye gidip geldim. 4 tüp kan aldılar, eve gelince sabah ve öğle yemeği bir arada oldu, kahvaltı ettim.
Sağolasınız kaptanım. İyiyim çok şükür.@bluedolphin Gülden'cim dün uğramamışsın canım takıma, bir sorun yoktur umarım.
Sağolasınız kaptanım. İyiyim çok şükür.
Dün tüm gün misafirlerim vardı Ayşeciğim. Kuzenim, eşi ve iki kızı bendeydiler. Hiç internete giremedim tüm gün.
Akşamüzeri de çocukları sinemaya götürdük birlikte. Akşam da evi topladım vs salonda uyuyakalmışım.
Menümü de yazamadım ondan dolayı.
Bu arada dün ne yediğimi yazmayayım hiç. Çünkü hepsi cıss
Kuzenimin doçentliğini kutladık birlikte. Pasta almıştım, onlar da almışlar. Ispanaklı böreğimiz vardı, simidimiz, zeytinli poğaçamız ve reçel, zeytin, peynir, diğer kahvaltılıklar.
Maalesef börekten, pastadan ve poğaçadan yedim. Akşam eve gelince evde yemeğim yoktu, ıspanaklı börekten yedim. Bir de konserve sardalya yedim.
Maalesef diyete uygun bir menü olmadı. Suyumu 2 lt içtim. Spor yapamadım.
Sevgiler.
moni
miyaww__
Zre_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?