Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kızlar selam, diyetisyenimin istediği kan tahlilleri için hastaneye gidip geldim. 4 tüp kan aldılar, eve gelince sabah ve öğle yemeği bir arada oldu, kahvaltı ettim.
sibelin istediği tahlillerin yazılı olduğu kağıdı evde unutmuşum, doktor yazdı bişiler. inşallah tüm istedikleri eksiksiz olarak yapılır bir daha kan vermek zor gelcek yoksa.

sorsaydin merdiven alti hekimin vardi burda :))
ne var ne yok yap deseydin. :) tiroidleri demir memir onlari istemistir muhtemelen.

Evde birinden fotoğraf isteseydin abla

Simdi anladim neden ikimizde takimin tontisiyiz tas kebabiyi m ben

Her şey ortada dimi?

Ablamm. Çok güzel çıkar inşallaahhh.
İnşallah istedikleri yapılmıştır da bi daha uğraşmak zorunda kalmazsın.

@bluedolphin Gülden'cim dün uğramamışsın canım takıma, bir sorun yoktur umarım.
Sağolasınız kaptanım. İyiyim çok şükür.
Dün tüm gün misafirlerim vardı Ayşeciğim. Kuzenim, eşi ve iki kızı bendeydiler. Hiç internete giremedim tüm gün.
Akşamüzeri de çocukları sinemaya götürdük birlikte. Akşam da evi topladım vs salonda uyuyakalmışım.
Menümü de yazamadım ondan dolayı.
Bu arada dün ne yediğimi yazmayayım hiç. Çünkü hepsi cıss
Kuzenimin doçentliğini kutladık birlikte. Pasta almıştım, onlar da almışlar. Ispanaklı böreğimiz vardı, simidimiz, zeytinli poğaçamız ve reçel, zeytin, peynir, diğer kahvaltılıklar.
Maalesef börekten, pastadan ve poğaçadan yedim. Akşam eve gelince evde yemeğim yoktu, ıspanaklı börekten yedim. Bir de konserve sardalya yedim.
Maalesef diyete uygun bir menü olmadı. Suyumu 2 lt içtim. Spor yapamadım.
Sevgiler.
moni
miyaww__
Zre_

Son düzenleyen: Moderatör:

Ooyy Gülden abla bir gittin, pir geldin. Olsun dengelersin bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…