Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sorsaydin merdiven alti hekimin vardi burda :))
ne var ne yok yap deseydin. :) tiroidleri demir memir onlari istemistir muhtemelen.
ahaha iyimiş:))
aynen zaten eylülde de aynı doktora yaptırtmıştım tahlilleri aynılşarını yazmıştır büyük ihtimal. çıkınca görcez artık:)

Evde birinden fotoğraf isteseydin abla
evde kimse yoktu bitanem, hep aklımdaydı son ana kadar sonra unutmuum. kesin B12 eksik:)

Ooyy Gülden abla bir gittin, pir geldin. Olsun dengelersin bugün.
Canım benim, sağolasın. İnşallah önümüzdeki birkaç gün çoook sıkı tutacağım ve listemde kısıtlamalar maksimum olacak.
Dün sevdiklerimle birlikte güzel hatıralarla dolu bir gündü
Kontrolden çıktığım ve mutluluktan iştahımın açıldığı bir gün oldu. Bugün maksimum dikkat ediyorum. Akşama yürüyeceğim.
Bügüne ait menümü erkenden paylaşmak istiyorum:

2 Mayıs 2018, Çarşamba menüm
G gokce41

Sabah
6 zeytin, 1 dilim peynir ve 1 avuç çiğ badem,çiğ kaju, çiğ fındık, goji berry karışımı yedim. Ekmek yemedim.
Ara öğünde
2 fincan sade kahve içtim.
Öğlearasında
1 kase mercimek çorbası, beyaz etten tavuk ızgara (100 gr) ve 3 yemek kaşığı bulgur pilavı ve 3 yemek kaşığı activia yedim.
Ara öğünde
1 yerli muz yiyecek, 1 bardak ayran içeceğim.
Akşam
sadece salata yiyeceğim.
Ara öğünde 12 tane can eriği yiyeceğim.
Zre_ Su:3 lt içmeyi, akşamüzeri 1 saat yürüyüş yapmayı ve 10000 adımı geçmeyi hedefliyorum.

Kizlaar ben ramazan hazirligindayim gecmisi aksama anca okurum suan ardahan mantisi bukuyoruz aksamada sulu kofte kuru kofte yapip buzluga aticam.
Cok yogunum optumm hepinizii

insallah sonuclar iyi gelir
bir problem olmaz

merhaba kıjlaar..
güzel bir gün diliyorum hepinize gerçi bitmek üzere ama olsun..Sabah tartıldım 85 e düşmüşüm çok şükür , karnım şişti çok fenaa durumdaydım, hala da bi iki kilo ödem var bence bakalım yarın kabak detoksuna başlıcam umarım 84 ü görürüm cuma gününe :)

Olsun eldekileri götürür eksikleri eklersin kaptancımm

Kizlaar ben ramazan hazirligindayim gecmisi aksama anca okurum suan ardahan mantisi bukuyoruz aksamada sulu kofte kuru kofte yapip buzluga aticam.
Cok yogunum optumm hepinizii
Amanın Ramazan geliyor ben hiç birşey yapmayacağım sadece kuru yufka istedim kv den oda eşim seviyor bu sene tatlı yapmayacağım kendimize

ramazan hazirligi yapanlar, hicbir sey yapmiyorum. adres veriyorum. her turlu gidaya acigim
sevap işlerler hem

Kuzeninin doçentliği hayırlı olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…