ahaha iyimiş:))sorsaydin merdiven alti hekimin vardi burda :))
ne var ne yok yap deseydin. :) tiroidleri demir memir onlari istemistir muhtemelen.
evde kimse yoktu bitanem, hep aklımdaydı son ana kadar sonra unutmuum. kesin B12 eksik:)Evde birinden fotoğraf isteseydin abla
Canım benim, sağolasın.
Ooyy Gülden abla bir gittin, pir geldin.Olsun dengelersin bugün.
bazen yaptiklarimi siralayinca bende vay be neler yapmisim diyorumAbla bu tempoya iyi ayak uydurutorsn valla karinca gibi hatunsun
yemeyi hic sevmeyen ben bile kiloluysam size cok görmemek gerek
Simdi anladim neden ikimizde takimin tontisiyiztas kebabiyi m ben
acep ben de bir insanmiyim
insallah sonuclar iyi gelirkızlar selam, diyetisyenimin istediği kan tahlilleri için hastaneye gidip geldim. 4 tüp kan aldılar, eve gelince sabah ve öğle yemeği bir arada oldu, kahvaltı ettim.
sibelin istediği tahlillerin yazılı olduğu kağıdı evde unutmuşum, doktor yazdı bişiler. inşallah tüm istedikleri eksiksiz olarak yapılır bir daha kan vermek zor gelcek yoksa.
canım merhaba; yaa bir görsen peşinanım bir kampanya var şimdi ismini söyleyemiyorum o kadar kalabalık o kadar yoğun ki internete bile yeni girebildiim, sabahtan beri aklım sizdeee canımcım
Olsun eldekileri götürür eksikleri eklersin kaptancımmahaha iyimiş:))
aynen zaten eylülde de aynı doktora yaptırtmıştım tahlilleri aynılşarını yazmıştır büyük ihtimal. çıkınca görcez artık:)
evde kimse yoktu bitanem, hep aklımdaydı son ana kadar sonra unutmuum. kesin B12 eksik:)
Amanın Ramazan geliyor ben hiç birşey yapmayacağım sadece kuru yufka istedim kv den oda eşim seviyor bu sene tatlı yapmayacağım kendimizeKizlaar ben ramazan hazirligindayim gecmisi aksama anca okurum suan ardahan mantisi bukuyoruz aksamada sulu kofte kuru kofte yapip buzluga aticam.
Cok yogunum optumm hepinizii
ramazan hazirligi yapanlar, hicbir sey yapmiyorum. adres veriyorum. her turlu gidaya acigim
Yaa b m şehir değiştirdiğim zaman hep hava değişimimden bağırsaklar hemen etkileniyor wc gidemiyorum yaa oysa bunu bildiğim için sürekli su içiyorumkarnım taş gibi oldu
inşallah canım sağolasın
Her şey ortada dimi?
Ablamm. Çok güzel çıkar inşallaahhh.
İnşallah istedikleri yapılmıştır da bi daha uğraşmak zorunda kalmazsın.
Kuzeninin doçentliği hayırlı olsun canım.Sağolasınız kaptanım. İyiyim çok şükür.
Dün tüm gün misafirlerim vardı Ayşeciğim. Kuzenim, eşi ve iki kızı bendeydiler. Hiç internete giremedim tüm gün.
Akşamüzeri de çocukları sinemaya götürdük birlikte. Akşam da evi topladım vs salonda uyuyakalmışım.
Menümü de yazamadım ondan dolayı.
Bu arada dün ne yediğimi yazmayayım hiç. Çünkü hepsi cıss
Kuzenimin doçentliğini kutladık birlikte. Pasta almıştım, onlar da almışlar. Ispanaklı böreğimiz vardı, simidimiz, zeytinli poğaçamız ve reçel, zeytin, peynir, diğer kahvaltılıklar.
Maalesef börekten, pastadan ve poğaçadan yedim. Akşam eve gelince evde yemeğim yoktu, ıspanaklı börekten yedim. Bir de konserve sardalya yedim.
Maalesef diyete uygun bir menü olmadı. Suyumu 2 lt içtim. Spor yapamadım.
Sevgiler.
moni
miyaww__
Zre_
kolay gelsin son bükücü:)Kizlaar ben ramazan hazirligindayim gecmisi aksama anca okurum suan ardahan mantisi bukuyoruz aksamada sulu kofte kuru kofte yapip buzluga aticam.
Cok yogunum optumm hepinizii
bazen yaptiklarimi siralayinca bende vay be neler yapmisim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?